CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Dato' "Terlajak Laris" Bakal Taja Pasukan Bola Dengan 35 Syarat?

12-1-2016 03:47 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 14661| Komen: 70

Description: Dato' Aliff Syukri mengesahkan sudah menerima pelawaan daripada beberapa pasukan Liga Malaysia
Oleh Izzah Abbasy

Isu mengenai usahawan kosmetik Dato' Seri Dr Hasmiza Othman yang akan menaja pasukan bola sepak The Red Warriors sudahpun diketahui ramai.

Kali ini Pemilik syarikat D'Herbs Holding (M),
Dato' Aliff Syukri Kamarzaman yang terkenal dengan tagline "Terlajak Laris" mengesahkan sudah menerima pelawaan daripada beberapa pasukan Liga Malaysia (Liga M) untuk menjadi penaja mereka.


Masih dalam perbincangan dan memilih pasukan pilihan, Dato' Aliff menyatakan dalam perjanjian penajaan itu yang membabitkan 35 syarat, dijadual akan ditandatangani pada Jumaat ini. Biarpun tidak dinyatakan secara rasmi jumlah penajaan itu, namun laporan awal menyatakan ia dijangka membabitkan sebanyak RM20 juta. - CARI Infonet



Info : Berita Harian
Foto : Google

16

Bagus
14

Marah
10

Terkejut
15

Sedih
17

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (87 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Jagendas 12-1-2016 03:49 PM
nanti jdt sentap lagi
Quote melinda_kerr 12-1-2016 03:55 PM
Kayanya...
Quote budakshinchan 12-1-2016 03:57 PM
kalo kat gambo pegun je mmg nampak smart
kalo live becakap kat iklan
Quote kentel 12-1-2016 03:59 PM
budakshinchan replied at 12-1-2016 03:57 PM
kalo kat gambo pegun je mmg nampak smart
kalo live becakap kat iklan

patah riuk lempuk pondan bapuk smua ade
Quote tentera_laut 12-1-2016 04:00 PM
budakshinchan replied at 12-1-2016 03:57 PM
kalo kat gambo pegun je mmg nampak smart
kalo live becakap kat iklan

kalau die berckp mmg normal u. tp mas aiklan dia akan buat gedik2 cam tu. sama cam qu puteh. dalam banyak2 segala produk, kita hanya ingat 2 trademark ni aje kan..? sebab dalam branding strategy untuk iklan ini yg org akan ingat.  kalau produk lain semua sama aje. busan and mudah lupa.





Quote alesandra 12-1-2016 04:01 PM
okey ..satu point aku dapat  jawapan kenapa org mcm tony fernandes,syed mokhtar tak minat nak taja liga caprut tempatan
Quote tentera_laut 12-1-2016 04:02 PM
alesandra replied at 12-1-2016 04:01 PM
okey ..satu point aku dapat  jawapan kenapa org mcm tony fernandes,syed mokhtar tak minat nak taja l ...

syed mokhtar dengar cite nak taja kedah.
Quote alesandra 12-1-2016 04:05 PM
tentera_laut replied at 12-1-2016 04:02 PM
syed mokhtar dengar cite nak taja kedah.

dah ada penafian secara rasmi.bukan dia.org lain....
Quote TuntungReturn 12-1-2016 04:05 PM
marketing la.. syarikat kapal terbang taja pun bpe % dlm stadium naik kapal terbang? pi stadium tumpang keta org lgik ada...so xde pulangan disitu. klo terlajak laris taja mungkin die nmpak % org beli produk die. ubat kuat lelaki ka, ubat kuat pompuan ka % tu tetap ade... ..sebab apa bank taja  golf tpi x taja pertandingan lumba perahu? sebab bank nmpk % keuntungan di golf.
Quote batmana 12-1-2016 04:06 PM
tgk, dia pn pakai lenovo, besar gedabak.

padahal jutawan.

tkdela gigih pkai lappy apple , ultra books ka apa cm sstgh2 student yg beli lptp hebat2, tapi akhirnya wt donlod muvi korea smpai penuh, game ntah apa2.. assignmnt ntah kemana.
Quote tentera_laut 12-1-2016 04:07 PM
TuntungReturn replied at 12-1-2016 04:05 PM
marketing la.. syarikat kapal terbang taja pun bpe % dlm stadium naik kapal terbang? pi stadium tump ...

yup betul..
org nak menaja bukan masuk taram nak taja. tgk syarikat apa gak..
Quote Voyagers 12-1-2016 04:07 PM
stadium kena warna apa pula?
Quote cupu 12-1-2016 04:09 PM
batmana replied at 12-1-2016 04:06 PM
tgk, dia pn pakai lenovo, besar gedabak.

padahal jutawan.

pastu ngadu xcukup duit nk beli makan kan...hampeh jer....
Quote pearl.silver 12-1-2016 04:10 PM
Terlajak laris ni org mana?

Siapa yg taja kedah tu?
Quote idakamaruddin 12-1-2016 04:20 PM
yg aku tau salah 1 syarat dia mesti lps sumbat gol mesti jerit n buat gaya tangan "terlajaaakkkk larisss" n kepitkan sikit suara
Quote sepiITUindah 12-1-2016 04:24 PM
ngabiskan duit jer taja bola mesia ni
Quote chinta89 12-1-2016 04:42 PM
idakamaruddin replied at 12-1-2016 04:20 PM
yg aku tau salah 1 syarat dia mesti lps sumbat gol mesti jerit n buat gaya tangan "terlajaaakkkk lar ...

hahahaha..agak2 stadium dia nk kalerkan warna apa..
Quote idakamaruddin 12-1-2016 04:43 PM
chinta89 replied at 12-1-2016 04:42 PM
hahahaha..agak2 stadium dia nk kalerkan warna apa..

aku rasa kaler gold dia kan suka mcm mewah2 ala2 hindustan gitueewwww
Quote chinta89 12-1-2016 04:45 PM
idakamaruddin replied at 12-1-2016 04:43 PM
aku rasa kaler gold dia kan suka mcm mewah2 ala2 hindustan gitueewwww

harap dia skodeng forum dan  baca cadangan ni.. so, jadi 36 syarat

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-5-2024 11:59 AM GMT+8 , Processed in 0.077261 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top