CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

TERKINI: Banjir Kilat Di Kemaman, Terengganu!

28-12-2015 12:20 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 11003| Komen: 35

Description: Terkini: Banjir Kilat Di Jambatan Bukit Kuang, Kemaman.



Oleh: TS LOO



Terkini: Banjir kilat di beberapa kawasan Kemaman, Terengganu termasuk Jambatan Bukit Kuang.



Menurut maklumat yang dimuatnaik oleh penulis Love Kemaman menerusi Terengganu Times, terdapat takungan air di atas jambatan terbabit dan masih boleh dilalui kenderaan, susulan itu pengguna jalan Chukai ke Kijal di kawasan tersebut diharapkan ambil perhatian. 



Difahamkan juga Jambatan Teladas di Air Putih yang menjadi pengukur banjir di kawasan itu telah ditenggelami air dan kettika ini hujan lebat sedang melanda daerah Kemaman.




Selain itu, air turut meningkat naik sedalam 1 meter setakat ini di laluan Kampung Baharu Lubok Periok ke Felda Mengkawang. 



Untuk sebarang pertanyaan dan urusan berkaitan persiapan banjir boleh hubungi talian telefon 09-6236644 /09-6236655
atau no.faks 09-6236622.

Dalam pada itu bilik Operasi Gerakan Menangani Banjir yang bertempat di Wisma Darul Iman, Kuala Terengganu untuk tahun 2015/2016 telah pun dibuka. 




sumber info: https://www.facebook.com/TerengganuTimes
29

Bagus
30

Marah
32

Terkejut
18

Sedih
20

Lawak
35

Bosan

Friends Rank (164 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Vokuro 28-12-2015 12:21 PM
dah start kena cash kah?
Quote sabbath_shalom 28-12-2015 12:30 PM
Banyak sangat kelucahan melampau di negeri Terengganu...harus cash selayaknye.

Yang paling tak boleh blah nenek bercinta dengan bangla di Terengganu ..lagi satu dildo diletak celah kangkang isteri masa tido.

Cash..cash..cash Last edited by sabbath_shalom on 28-12-2015 12:31 PM

Quote famri7 28-12-2015 12:31 PM
di kampung halaman saya kuala krai pon dah sungai melimpah smalam..ntah camna harini sis..cash sipi2 jah kekdahnya.
Quote noor2 28-12-2015 12:32 PM
....lawak la komen masing2 ...

Apa pun takziah untuk mangsa2 banjir
Quote sabbath_shalom 28-12-2015 12:35 PM
famri7 posted on 28-12-2015 12:31 PM
di kampung halaman saya kuala krai pon dah sungai melimpah smalam..ntah camna harini sis..cash sipi2 ...

Sis jangka kan boleh cash terus ke?
Quote dodolgemok 28-12-2015 12:36 PM
Sudah smpai masa @famri7 bakalan menerima cash mohon sis sediakan khemah utk berjimak atas perahu tanpa dilihat manusia lain
Quote rawahah 28-12-2015 01:02 PM
semalam lalu x naik lagi air.. harini dengar2 dah naik air.. selayaknya la.. siapa suruh buat solat hajat atas highway.. bala bidin dah turun.. kah3..
Quote GhostWalking 28-12-2015 01:05 PM
famri7 replied at 28-12-2015 04:31 AM
di kampung halaman saya kuala krai pon dah sungai melimpah smalam..ntah camna harini sis..cash sipi2 ...

bakal cash buat dek famri.tahun ni makan apa pula kah??
Quote _______ 28-12-2015 01:07 PM
Hok alohhh
Quote chinta89 28-12-2015 01:52 PM
pagi td pun kecoh diorg cter kuala berang pun dh start naik air..
Quote AbukRokok 28-12-2015 01:54 PM
sabbath_shalom replied at 28-12-2015 12:30 PM
Banyak sangat kelucahan melampau di negeri Terengganu...harus cash selayaknye.

Yang paling tak bo ...

saya gembira dengan berita ini

Quote salmon-suki 28-12-2015 02:07 PM
Merapu je komen..org da kne banjir tu kite pakat doa. Xkesah laa cash ke ape..y dpt cash tu pdn muka die tp y x bt pape ni,kesian laa sket..ish3...kalau kne kt kome cenggane?
#sytaksokongsape2
#cumakasianorangyangtakbersalah
#janganhencapsaya
Quote CiliPadiSedap 28-12-2015 02:51 PM
salmon-suki replied at 28-12-2015 02:07 PM
Merapu je komen..org da kne banjir tu kite pakat doa. Xkesah laa cash ke ape..y dpt cash tu pdn muka ...

dalam forum ni ramai bimbo and idiot belaka. ada masalah bila orang ditimpa musibah sibuk kutuk and tiada rasa simpati. moga mereka yang sebegitu rasa penderitaan orang yang kena hina
Quote lurve82 28-12-2015 02:53 PM
bertabah la....slmt last week bru angin2 manja jah dgn hujan lari2 kejap...tp ombak dah start mgganas...seronoknye ddk tepi laut mkn kopok lekor...
Quote Vokuro 28-12-2015 02:56 PM
dodolgemok replied at 28-12-2015 12:36 PM
Sudah smpai masa @famri7 bakalan menerima cash mohon sis sediakan khemah utk berjimak atas perahu  ...

cash secara tahunan kaedahnya ala2 BRIM
Quote mak_wa95 28-12-2015 06:16 PM
dah mula banjir....
Quote rosevelvet 28-12-2015 06:27 PM
CiliPadiSedap replied at 28-12-2015 02:51 PM
dalam forum ni ramai bimbo and idiot belaka. ada masalah bila orang ditimpa musibah sibuk ku ...

Aiol aminkan aje doa ni. Xde lgsung rs kesian. Semoga ampa sume pun di byr cash jua
Quote C.K 28-12-2015 06:32 PM
kakak baharu jah lalui jalan jambatan bukit kuang itu...jambatan flyover yg baharu...ga ada banjir pon..keringkontang jah...dasar propa tahap babee jah yg tukang baca dan tukang comment  bukan tahu apa2 kena tipu dgn penyebar so pada kakak...CASH lah kena tipu dengan penyebar
Quote CiliPadiSedap 28-12-2015 06:34 PM
Vokuro replied at 28-12-2015 02:56 PM
cash secara tahunan kaedahnya ala2 BRIM

mu bila nak cashkan?

Lihat semua komen(35)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 06:55 AM GMT+8 , Processed in 0.617327 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top