CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Messi Tumbuk Penyokong River Plate Yang Meludah Dan Menghinanya

22-12-2015 12:09 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 8996| Komen: 34

Description: Messi menjadi bahan ejekan daripada penyokong kelab Argentina itu
Oleh Izzah Abbasy

Kejadian yang berlaku di Lapangan Terbang Antarabangsa Narita, Tokyo selepas kemenangan The Catalan 3-0 dalam aksi final Piala Kelab Dunia, kelmarin menyebabkan Messsi dihina dan diludah oleh penyokong.



Messi yang menjaringkan gol pembukaan dalam aksi itu dilaporkan menjadi kemarahan kepada penyokong River Plate.

Messi menjadi bahan ejekan daripada penyokong kelab Argentina itu ketika dia bersedia untuk menaiki penerbangan pulang dari Lapangan Terbang Antarabangsa Narita, Tokyo.

Beberapa penyokong River menghina Messi dan kemuncaknya apabila seorang daripada mereka meludah Messi.

Messi yang marah dengan tindakan itu membalasnya dengan menumbuk penyokong yang meludahnya sebelum jurulatih Barcelona, Luis Enrique dan rakan sepasukannya, Javier Mascherano dan Luis Suarez meleraikan keadaan. Namun, selepas itu Messi dilihat tersenyum dan kembali tenang sejurus insiden berkenaan. - CARI Infonet

Info : BHarian

11

Bagus
13

Marah
18

Terkejut
15

Sedih
11

Lawak
16

Bosan

Friends Rank (84 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ifanonline 22-12-2015 12:11 PM
padan muka penyokong river plate gay boys
Quote gaara_X 22-12-2015 12:14 PM
kalau aku...hentak je sampai masuk ICU.....
Quote _______ 22-12-2015 12:19 PM
Instant cash
Quote pooh~key 22-12-2015 12:28 PM
Bodoh pasal bola pun nak sampai meludah ludah. Peminat bola sepak memang bodoh2 belaka. Tiada yang bodoh melainkan yang bodoh2 belaka, iaitu peminat bola sepak.
Quote pooh~key 22-12-2015 12:29 PM
Video orang bodoh kena tumbuk mana?
Quote alesandra 22-12-2015 12:33 PM
midget...midget .. midget..tak padan dgn katik ko neh yeadakah ini menyebabkan peluang ko menang belon terjejas
Quote kerunai 22-12-2015 12:43 PM
Mmg selayaknya kena ludah sebab pro zionist

Allahuakbar!!!
Quote makkaupurple 22-12-2015 12:49 PM
alesandra replied at 22-12-2015 12:33 PM
midget...midget .. midget..tak padan dgn katik ko neh yeadakah ini menyebabkan peluang k ...

Katik ni takde peluang pun nak menang ballon d'or kalau barca tak treble..ternyata ronaldo lebih hebat berbanding katik 2015
Quote HannahMontana 22-12-2015 01:51 PM
dasar yahudi.........ludahkan saja......
Quote famri7 22-12-2015 01:54 PM
Takbirrrr.
Quote -electrifying- 22-12-2015 02:48 PM
yahudi - 1
River Plate geis - 0

Quote Jagendas 22-12-2015 02:50 PM
langsi messi ni
mmg patut diludah pon
Quote kenarikelabu 22-12-2015 02:56 PM
Tumbuk, jangan tak tumbuk.
Quote kasibiman 22-12-2015 05:20 PM
lame asses hahahahaha
Quote laxxier 22-12-2015 05:27 PM
Mujur suarez tak jadik nasi tambah, mau dia gigit penyokong tu:
Quote biosfree 22-12-2015 06:36 PM
dah sakit mental la manusia ni....termasuk sebahagian kamu...bola punya pasal....mcm mau begaduh agama dgn agama
Quote zorrro_03 22-12-2015 07:04 PM
pooh~key replied at 22-12-2015 12:29 PM
Video orang bodoh kena tumbuk mana?

Kalau depan2 harus kau pun kena tumbuk cash gitu....  
Quote fezy 22-12-2015 07:39 PM
abe messi. wowww.
tapi gila lah penyokong bola ni. ko kalah kalu, nk marah penjaring gol dah kenapa
Quote pooh~key 22-12-2015 07:52 PM
zorrro_03 replied at 22-12-2015 07:04 PM
Kalau depan2 harus kau pun kena tumbuk cash gitu....

Pasai apa pulak aku nak kena tumbuk?

Lihat semua komen(34)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 06:18 PM GMT+8 , Processed in 0.214309 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top