CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lagi Video Viral Rebut Jantan Di Kelantan

29-10-2015 11:10 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 10641| Komen: 31

Description: Pertandingan ini turut dimeriahkan dengan sorakan 'penonton' dengan kata-kata semangat...
Oleh Fyruz Hanna

Jika sebelum ini kita dihidangkan dengan video ala 'Muay thai' gadis dipercayai dari Kelantan (berdasarkan) pada dialek yang digunakan kali ini videonya lebih kurang sama.

Namun kelibat 'pengadil' perlawanan kini muncul untuk mengadili perlawanan ini. Video berdurasi 1 minit 11 saat ini sengit dengan 'peninju' berbadan sedikit gempak dan ramping itu.


Pertandingan ini turut dimeriahkan dengan sorakan 'penonton' dengan kata-kata semangat:

“Bengong nate ni nok sangat, buh haa, buh lagi buh lagi (beri/balas lagi), haa mu nok kan, wi wi dio nok, kes polis“ juga jelas kedengaran.

Walaupun masih samar mengenai punca pergaduhan namun dapat disimpulkan pergaduhan disebabkan merebut lelaki.

Pergaduhan seumpama ini sangat tidak  harus dirakam dan diberi sorakan takut nanti pesaing-pesaing meringkuk dalam penjara. -CARI Infonet.

Sumber: mynewshub


21

Bagus
22

Marah
20

Terkejut
33

Sedih
20

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (135 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote HannahMontana 28-10-2015 09:45 PM
betino gilo jate
Quote axl_bach 28-10-2015 09:47 PM
@spiderman80, humban. Ke. KONGSI. VIRAL. tred. kejadah. nih
Quote Maideen. 28-10-2015 09:48 PM
Ini yang belum sempat berbondong bondong naik bas express turun kat Selayang ka?
Quote ~boolean 28-10-2015 09:48 PM
Itu bukan sedikit berisi..itu dah banyak isi...
Quote mawar_pink 28-10-2015 09:50 PM
Jantan punye pasal snggp menjatuhkan maruah sendiri..
Quote famri7 28-10-2015 09:51 PM
Keindahan kelantan dan keserambian mekahnya terpancar terik sis..

Quote hensemkansaya 28-10-2015 10:01 PM
Saintis perlu mengkaji adakah budu memendekkan akal seseorang dan menyebabkan menjadi pemarah, begis dan kejam.
Quote noor2 28-10-2015 10:03 PM
Gila ko apo bergusti berebut jatey
Quote |||| 28-10-2015 10:04 PM
Mana bideonya?
Quote nolya 28-10-2015 10:04 PM
Ada yg kata berita viral ni tak boleh percaya sangat.  Boleh jadi juga mereka create the scene, konon2 bergaduh dgn skrip hafalan, ada pula orang yg rakam adegan, viralkan maka jadilah tontonan di forum/fb semua. Pakat2 semua berbaju hitam.
Quote mommymonster82 28-10-2015 10:05 PM
Quote fire_place 29-10-2015 12:37 AM
Mustahil sgt ora kelantan sume molek2 perangai.
Aku syak ni siam ni.
Quote amukgemuk 29-10-2015 01:56 AM
fire_place replied at 29-10-2015 12:37 AM
Mustahil sgt ora kelantan sume molek2 perangai.
Aku syak ni siam ni.

berbau sarcasm kah itu? hopefully--haha anyway apa apa pun yg melibatkan orang di situ---akan dikambinghijau kepada Siamese

Quote fire_place 29-10-2015 09:01 AM
amukgemuk replied at 29-10-2015 01:56 AM
berbau sarcasm kah itu? hopefully--haha anyway apa apa pun yg melibatkan orang di situ---akan dika ...

Aku org2 pakai seluar ketat2 gitu dah tau belah mana.
Kalau kat gerai kelantan bnyak pakai gitu kn
Tp bila ckp mana ada nak mengaku semua ckp siam.
Sbb tu aku syak aweks2 tu mmg siam.mustahil kelate
Quote syakuntala 29-10-2015 09:21 AM
dah kena tangkap kan.... berebut jatey kayo......
ore siam rasanya tino rambut merah tu
Quote maharani_gebu 29-10-2015 10:13 AM
jantan2 Kelantan mesti kembang kuncup menahan riak bila ramai ore tino sana sanggup bertinju demi dorang...
Quote nor601 29-10-2015 11:40 AM
rebut peley..heheheh
Quote caplimau 29-10-2015 12:08 PM
aduhhaaaii gaduh psl jantan lg??
bodo yg amat nye la haiii..
Quote JohnPuteh 29-10-2015 12:08 PM
ummah klate lagi..ummmah negeri lain xdo ke nak bertinju sebab jante..atau jante negeri lain semua mati pucuk

Lihat semua komen(31)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 12:05 PM GMT+8 , Processed in 0.084812 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top