CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Raja Bintang Tamil Kini Sebulan Di Melaka

27-10-2015 11:10 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 44386| Komen: 282

Description: Filem arahan Pa Ranjith itu turut dibarisi bintang Kalaiarasan...
Oleh Fyruz Hanna


Kuala Lumpur: Bintang hebat Tamil, Rajinikanth akan berada di Melaka selama sebulan bagi menjalani penggambaran filem Kabali.

Selain Malaysia, filem tersebut turut membuat penggambaran di Hong Kong dan Thailand. 

Filem arahan Pa Ranjith itu turut dibarisi bintang Kalaiarasan, Dinesh, Radhika Apte, Dhansika, Ramesh dan John Vijay.


Rajinikanth yang tiba di KLIA semalam mengundang perhatian orang ramai yang juga peminat untuk bertemu dengan lebih dekat pelakon mega itu. -CARI Infonet.

Baca selanjutnya: bhplus
18

Bagus
17

Marah
11

Terkejut
10

Sedih
9

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (83 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote DaisyD 27-10-2015 12:23 AM
paling best tengok dia berlakon cerita hantu chandramukhi
Quote CrowneGlory 27-10-2015 12:24 AM
Nak pangkat datuk letteww
Quote pasemboq 27-10-2015 12:28 AM
Ummah tak layan filem tamil sis..low class sgt.
Kalo hindustan, haruslah cikki2  pakat2 berkampong di klia sis
Quote R2D2 27-10-2015 12:39 AM
cite Tamil
hero akan muncul dekat2 nk habis cite
dan semestinya hero tak akan mati
mampu tangkap peluru lagi
Quote dani-rox 27-10-2015 12:43 AM
Edited by dani-rox at 27-10-2015 12:45 AM


source

maigaahhdd... kertunyaaa beliyaw. masih gigeh lg shooting filem... haruslah banyak guna makeups, special effects dan lighting nihh. go uncle rajini

diinspirasikan~ daripada filem 'the Departed', yg merupakan remake citer HK 'Infernal Affairs'. harap2 tidak ditiru abis2an frame by frame mcm filem2 yg lain. apepon iols suka jah tengok filem tamil, esp. jln cerita yg ori dan bukan 'inspirasi' mana2 filem hollywood.
Quote cepheid 27-10-2015 12:46 AM
Edited by cepheid at 27-10-2015 12:47 AM

Dah tua dia ni. Gigih berlakon lagi.
Quote makkaupurple 27-10-2015 12:50 AM
Filem apa rajinikath berlakon dengan aznah hamid?
Quote ice_sky92 27-10-2015 12:53 AM
Dia ni memang famous pun.

Quote miu84 27-10-2015 12:56 AM
gigih lagi dia berlakon. dah berkurun kut? ramailah bebudak india di melaka yang ponteng sekolah cemgini
Quote elastico 27-10-2015 12:58 AM
Beliau femes di jepun hokey
Quote fibre_stuck 27-10-2015 01:05 AM
Nasib baik la ambil dr kisah benar... klu x boleh le tgk dia cabut tiang dgn angkat kereta kat melaka nun
Quote cmf_premierleag 27-10-2015 01:54 AM
Aku lg suka latan film2 tamil sbb ia tunjuk realiti hidup dan realiti di india
Kalo hindustan tu aku lemah sket nk tgk
Hari tu tgk Lingaa kat astro first...rajinikanth belakon...citer psl empangan di sebuah kampung nk dirobohkn oleh gomen sbb nk bg projek baru kt kroni
Quote DARSITA 27-10-2015 02:07 AM
La dia ke yang dikawal bodyguard tu? lain nya. Btw nak habaq pelakun wanita comidi tamil yang popular zaman mak ayah kita dulu dah meninggal dunia.
Quote sekngucing 27-10-2015 02:13 AM
tahukah anda selepas jackie chan, dialah no 2 bayaran tertinggi di asia
Quote sekngucing 27-10-2015 02:14 AM
aku tak berapa sukala dia ambik filem departed, yg diambil dari filem hk infernal affairs, tiada originalitit di situ
film2 tamil ni bukan mcm hindustan yg pop corn tu
bnyak film tamil berkualiti mcm pilem2 lakonan kamal hassan
Quote DARSITA 27-10-2015 02:15 AM
sekngucing replied at 26-10-2015 10:13 AM
tahukah anda selepas jackie chan, dialah no 2 bayaran tertinggi di asia

Sodeska ~~

Tapi wayang dia merata negara tayang mestilah income masuk lebat.

Thanks for the info meow meow kucin
Quote lr7 27-10-2015 02:16 AM
xlama lagi dapat lettew datuk rajnikanth..
Quote apalancut 27-10-2015 02:35 AM
confirm da ni! mesti sblm ni dia ada klua lepak kat mamak di Kolkata dgn Sharukhan, sambil layan vape perisa ketiak tosai mint, peytu, sharukh bgtau info. YDP melaka ni mmg fanat gila dan suka sak kok artis luar negara! dah dpt dato nanti senang nak bisnes kt malaysia, bole bukak banyak lg mamak.
Quote missDollie 27-10-2015 02:40 AM
Aiyo nampak kertu sangat..siap beruban dengan botak pelbagai..

Lihat semua komen(282)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 11:04 PM GMT+8 , Processed in 0.262253 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top