CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Zamani SLAM 'Lari' Dari Rumah Pengasih?

17-10-2015 08:04 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 43102| Komen: 395

Description: Vokalis kumpulan SLAM, Zamani yang kini dalam proses pemulihan dadah, dilaporkan telah melarikan diri daripada rumah PENGASIH itu
Oleh Adib Za

Vokalis kumpulan SLAM, Zamani yang kini dalam proses pemulihan dadah, dilaporkan telah melarikan diri daripada rumah PENGASIH itu, lapor BH Online.


Dia dilihat menaiki sebuah kereta bersama individu yang tidak dikenali.

“Kereta itu dilihat memasuki kawasan Rumah PENGASIH dan terus berlalu pergi berdasarkan penelitian rakaman kamera litar tertutup,” kata Yang Dipertua Persatuan PENGASIH Malaysia, Datuk Yunus Pathi Mohd.

Sehubungan itu, laporan polis telah dibuat berikutan hal itu. - CARI Infonet

Baca selanjutnya: BH Online

9

Bagus
5

Marah
6

Terkejut
8

Sedih
6

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (40 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MyNameIsIris 16-10-2015 07:46 PM
Awak kat mana? Awak kat mana?
Quote zHunasz 16-10-2015 07:49 PM
hohhh
Quote LiveYourLife 16-10-2015 07:51 PM
betul ke news ni?
Quote melinda_kerr 16-10-2015 07:58 PM
yeker..kenapa pulak? tekanan emosi ker?
Quote AprilLova 16-10-2015 08:01 PM
kaka Zamani dibawa lari kah?
Quote susukambingbest 16-10-2015 08:01 PM
harap2 bkn la kwn2 yg mnjrus ke kncah ddah lg.. hrgai la ksih sayang pminat anda
Quote de_ikea 16-10-2015 08:06 PM
Oh dabelA. Apa jd dgn abang adek? Pls pulangkan abangadek kakdabelA
Quote MyNameIsIris 16-10-2015 08:06 PM
AprilLova replied at 16-10-2015 08:01 PM
kaka Zamani dibawa lari kah?

Dia yang sukarela keluarlah
Quote edoraixora 16-10-2015 08:07 PM
Hmmm....peminat ramai yg berharap die akan pulih kembali
Tapi kalo diri sendiri yg tak kuat
Cenggitu je lah
Quote AprilLova 16-10-2015 08:12 PM
MyNameIsIris replied at 16-10-2015 08:06 PM
Dia yang sukarela keluarlah

mungkinkah dipujuk rayu lalu lari ( membentangkan beberapa senario yang mungkin) =_=;;;
Quote enchikfitz 16-10-2015 08:14 PM
Selamat mendadah kembali abam zamani
Quote MyNameIsIris 16-10-2015 08:24 PM
Tak semestinya dia keluar nak mendadih. Tak tahan kot duduk dalam pengasih buat show tapi payment dapat kat pengasih... Mana la tauuuu..

Doakan jah
Quote jumainMd 16-10-2015 08:36 PM
g jenjalan je kejap kot..cari sorga dunia
Quote mice_cheese 16-10-2015 08:47 PM
Ni tak syok ni..
Quote zaAR 16-10-2015 08:51 PM
What happen
Quote HannahMontana 16-10-2015 08:52 PM
syair si pari-pari.....................
Quote MyNameIsIris 16-10-2015 08:53 PM
Well,secara peribadi iols pun tak suka heols lari marathon camgini. Kalau pun dipaksa stay lama atau apa saja reasonnya,tak patut abgadek lari atau dibawa lari. Apa-apa pun,tunggu abgadek buat pc. Sesungguhnya iols tak setuju tindakan heols ni... Penat hokeyyyy
Quote kaklehot 16-10-2015 09:01 PM
as expected..once kaki dadah..selamanya uols..
Quote Unagi 16-10-2015 09:03 PM
kaklehot replied at 16-10-2015 09:01 PM
as expected..once kaki dadah..selamanya uols..

betul..betull....sia sia je back up..

Lihat semua komen(395)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:05 AM GMT+8 , Processed in 0.116968 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top