CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ahmad Maslan Di 'Boo' Lagi

10-9-2015 10:39 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8846| Komen: 48

Description: dia di 'boo' oleh penyokong Tan Sri Muhyiddin lima minit selepas itu...
Oleh : Fyruz Hanna

ehsan imej:Malaysiakini


Selepas Tan Sri Muhyiddin Yassin meninggalkan perkarangan PWTC semalam, beliau disorak dan laungan kata-kata sorakan untuk dirinya dari penyokongnya.

Namun tidak bagi Ahmad Maslan apabila dia di 'boo' oleh penyokong Tan Sri Muhyiddin lima minit selepas itu ketika berjalan keluar dari Menara Dato' Onn.

'Boo' itu menurut salah seorang penyokong Muhyiddin adalah kerana kecewa dengan Ahmad.


"Ini sorakan kecewa, Menteri GST kenalah terima asam garam politik apabila disindir.

“Mereka yang bersorak memang nakal, tetapi kami hanya sindir maka terimalah," kata ahli Umno Johor itu. -Cari Infonet.

sumber: TheMalaysianInsider
6

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
1

Sedih
5

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (19 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote revolusi_30 10-9-2015 10:07 AM
At least ada teloq daripada bos nya yg ikot pintu belakang
Quote ocho 10-9-2015 10:09 AM
revolusi_30 replied at 10-9-2015 10:07 AM
At least ada teloq daripada bos nya yg ikot pintu belakang

kot2 ada rosmah baru najib ikut pintu utama?
Quote EJALTI 10-9-2015 10:11 AM
Hadap jerk la Wok Jowo Ahmad Maslan.....
Quote gaara_X 10-9-2015 10:11 AM
hhehehehehee......kena 'boo' depan² leh lagi...yang takut kena  'boo'....terus masuk ikut pintu dapur...hihkhihkhik..itu yangs serious sebenarnya...
Quote lurve82 10-9-2015 10:15 AM
so kali ni berapa ramai yg boo? 2 org jgk ke?
Quote alesandra 10-9-2015 10:18 AM
kulit tebal gini apa dia nak malu....booooo...kaa...baaaaa kaa....biiiiii....kaaa
Quote mawar_pink 10-9-2015 10:22 AM
Ahmad maslan ni kebal dgn segala kata caci maki ni...mcm dia xheran pon
Quote MeghanK 10-9-2015 10:24 AM
kalau dorang ni ada perasaan malu, dah lama letak jawatan
duk bodohkan diri sendiri, kena boo kena maki pon takpe..kulit lebih tebal dari kulit biawak agak nya
Quote EJALTI 10-9-2015 10:40 AM
gaara_X replied at 10-9-2015 02:11 AM
hhehehehehee......kena 'boo' depan² leh lagi...yang takut kena  'boo'....terus masuk ikut pintu ...

So, Wok Jowo Ahmad Maslan nih nampak la sket tulurnya berbanding dgn Bijan pondan kepit yg tulurnya tersimpan rapi dlm beg birkin pink....
Quote chinta89 10-9-2015 10:53 AM
dia still muka tebal boleh lalu depan org ramai.

jibby? hanya mampu pintu belakang.
Quote Nenasketum 10-9-2015 10:53 AM
Pada Mat Maslan itu adalah lagu lagu keramat untuk dia. Hahaha
Quote dizek 10-9-2015 10:54 AM
cina sensasikan ahmad maslan

segelintir ahli umno terpengaruh

itu sahaja
Quote musangcomel 10-9-2015 10:55 AM
wlopon kena boo still ok la sbb ikut pintu depan kan
camne dgn yg ikut pintu belakang tu
bak kata cik bedah, daeng mentimun kepit karapole
Quote kasmela 10-9-2015 10:55 AM
haha yg takde telo tu yg berani boo secara beramai2. Sendiri2 kalu, siap cium tangan jilat lagi. haha!
Quote Jagendas 10-9-2015 10:59 AM
menteri GST yg byk telur dari ketuanya
Quote kecimpret 10-9-2015 11:01 AM
keh keh..kalo ahli parti sendiri pun sanggup boo bayangkan rakyat biasa...kalo x kena ludah tu kira nasib baik laaa
Quote DayangKirana 10-9-2015 11:02 AM
kena boo??? dia tetap tersengih2 macam kerang busuk..
sorry to say, 'malu' or 'shame' takda dalam dia punya vocab..
Quote dizek 10-9-2015 11:03 AM
GST dah semakin lancar
pelaksanaan

beliau masih menteri

setakat bunyi boo tiga empat kerat
manusia apa la sangat

kata ahmad maslan

Quote kentel 10-9-2015 11:51 AM
da tua pon bodoh lg...nak mati takyah la sibuk gst...

Lihat semua komen(48)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 11:26 PM GMT+8 , Processed in 0.078377 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top