CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 6478|Reply: 47

[Tempatan] Ahmad Maslan Kena 'Boo' Lagi.. Kali Ini Di PWTC..

[Copy link]
Post time 10-9-2015 10:05 AM | Show all posts |Read mode
Edited by GhostWalking at 10-9-2015 02:07 AM

Thursday, September 10, 2015 Ahmad Maslan Kena 'Boo' Lagi.. Kali Ini Di PWTC..



Ketua Penerangan Umno Datuk Ahmad Maslan di’boo’ penyokong Tan Sri Muhyiddin Yassin ketika berjalan keluar dari Menara Dato' Onn di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur petang tadi, selepas selesai menghadiri mesyuarat Majlis Tertinggi (MT) parti.

Lima minit sebelum itu, Muhyiddin yang juga timbalan presiden parti dilihat keluar dari pintu yang sama dan meninggalkan perkarangan bangunan itu dengan sorakan sokongan dan kata-kata semangat penyokongnya.

Salah seorang penyokong Muhyiddin yang enggan namanya disiarkan berkata, sorakan ‘boo’ itu kerana mereka kecewa dengan Ahmad.

"Ini sorakan kecewa, menteri GST kenalah terima asam garam politik apabila disindir.

“Mereka yang bersorak memang nakal, tetapi kami hanya sindir maka terimalah," kata ahli Umno Johor itu.

Seorang ahli veteran Umno Kedah yang ditemui berkata sorakan kecewa itu memalukan.

"Kejadian yang memalukan, Ahmad Maslan di’boo’ dan ada yang jerit ‘menteri GST’," katanya lapor The Malaysian Insider

TMI




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2015 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
At least ada teloq daripada bos nya yg ikot pintu belakang
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:09 AM | Show all posts
revolusi_30 replied at 10-9-2015 10:07 AM
At least ada teloq daripada bos nya yg ikot pintu belakang

kot2 ada rosmah baru najib ikut pintu utama?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:11 AM | Show all posts
Hadap jerk la Wok Jowo Ahmad Maslan.....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:11 AM | Show all posts
hhehehehehee......kena 'boo' depan² leh lagi...yang takut kena  'boo'....terus masuk ikut pintu dapur...hihkhihkhik..itu yangs serious sebenarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:15 AM | Show all posts
so kali ni berapa ramai yg boo? 2 org jgk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:18 AM | Show all posts
kulit tebal gini apa dia nak malu....booooo...kaa...baaaaa kaa....biiiiii....kaaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ahmad maslan ni kebal dgn segala kata caci maki ni...mcm dia xheran pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2015 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
kalau dorang ni ada perasaan malu, dah lama letak jawatan
duk bodohkan diri sendiri, kena boo kena maki pon takpe..kulit lebih tebal dari kulit biawak agak nya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:40 AM | Show all posts
gaara_X replied at 10-9-2015 02:11 AM
hhehehehehee......kena 'boo' depan² leh lagi...yang takut kena  'boo'....terus masuk ikut pintu ...

So, Wok Jowo Ahmad Maslan nih nampak la sket tulurnya berbanding dgn Bijan pondan kepit yg tulurnya tersimpan rapi dlm beg birkin pink....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:53 AM | Show all posts
dia still muka tebal boleh lalu depan org ramai.

jibby? hanya mampu pintu belakang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Pada Mat Maslan itu adalah lagu lagu keramat untuk dia. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:54 AM | Show all posts
cina sensasikan ahmad maslan

segelintir ahli umno terpengaruh

itu sahaja
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:55 AM | Show all posts
wlopon kena boo still ok la sbb ikut pintu depan kan
camne dgn yg ikut pintu belakang tu
bak kata cik bedah, daeng mentimun kepit karapole
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:55 AM | Show all posts
haha yg takde telo tu yg berani boo secara beramai2. Sendiri2 kalu, siap cium tangan jilat lagi. haha!
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 10:59 AM | Show all posts
menteri GST yg byk telur dari ketuanya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2015 11:01 AM | Show all posts
keh keh..kalo ahli parti sendiri pun sanggup boo bayangkan rakyat biasa...kalo x kena ludah tu kira nasib baik laaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 11:02 AM | Show all posts
kena boo??? dia tetap tersengih2 macam kerang busuk..
sorry to say, 'malu' or 'shame' takda dalam dia punya vocab..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 11:03 AM | Show all posts
GST dah semakin lancar
pelaksanaan

beliau masih menteri

setakat bunyi boo tiga empat kerat
manusia apa la sangat

kata ahmad maslan

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2015 11:51 AM | Show all posts
da tua pon bodoh lg...nak mati takyah la sibuk gst...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:33 AM GMT+8 , Processed in 0.220579 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list