CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Jualan Baru Merah 16 September Laris Bak Goreng Pisang

10-9-2015 10:22 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 14640| Komen: 177

Description: 1 ribu helai baju telah pun terjual di bangunan...
oleh: Fyruz Hanna



Baru 10 minit dibuka kira-kira 1 ribu helai baju telah pun terjual di bangunan perkarangan Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC).

Seperti goreng pisang panas, kemeja- T "Himpunan Maruah Melayu' dijangka diadakan pada 16 September ini.

Jualan kemeja-T ini diketuai oleh Ketua umno Bahagian Sungai Besar Datuk Jamal Md Yunos.

ehsan imej: malaysiakini


Sehingga ini sebanyak 10 ribu helai baju telah dicetak dan pihaknya menjangkakan lebih 35 ribu baju akan terjual sehingga tarikh perhimpunan itu berlangsung. -CARI Infonet.

sumber:Malaysiakini
19

Bagus
17

Marah
8

Terkejut
46

Sedih
19

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (121 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nikaido 10-9-2015 08:09 AM
baru seribu (kl betulla spt yg diclaim, ahli umno bukan tau mengira). jauh lg nak cecah sejuta
Quote dizek 10-9-2015 08:13 AM
bila sarang tebuan dah dijolok
cina BERSHIT

itulah
pesanan orang2 lama tak nak
dengar

Quote MissNigga 10-9-2015 08:17 AM
tak dok ker pihak pihak berkenaan mengambil tindakan sebab menjual baju sedemikian seakan akan menghasut perkauman
Quote md.jie 10-9-2015 08:21 AM
dah macam budak sekolah rendah bergaduh...
Quote Decaffeinated 10-9-2015 08:26 AM
kalau aku terlebih rajin nak join either BERSHIT atau Marwah Meleise ni aku akan pilih BERSHIT anytime for one reason - yang satu itu untuk Malaysia (ketua cina ka iban ka ada aku kesah).... yang ini untuk perkauman yang sempit.

Quote kecimpret 10-9-2015 08:49 AM
kat pwtc konfom la macai umno je yg beli...elok dinamakan himpunan melayu bodo umno sbb yg join umno je mca mic tak join punnn
Quote dizek 10-9-2015 08:53 AM
md.jie replied at 10-9-2015 08:21 AM
dah macam budak sekolah rendah bergaduh...



Mari Chin : "Sapa cakiap gua sikola lendah, hoh..?

                  ..we all BERSHIT sulah ahso ahpek
                   tua-tua miya.."

Quote zidane_ziege 10-9-2015 08:56 AM
memalukan negara
Quote gaara_X 10-9-2015 08:58 AM
ermmmmm......takkan tak de sponsor dari umenok bahagian kot....hihkhihkhikk...
Quote kecimpret 10-9-2015 09:00 AM



demo kan keje bodoh
Quote dizek 10-9-2015 09:01 AM



Mari Chin :"Apa pasat mo malu..?

                 ..walaupun wa talak cun namun wa talak malu

                 ..miya"
Quote eco_internet 10-9-2015 09:02 AM
Himpunan Maruah Melayu yg ditaja umngok seolah2 melayu umngok je yg takde maruah....
Quote ctaz 10-9-2015 09:02 AM
org2 umno ni karang...
org2 yg pakai baju liverpool, Mu, bayern pun abih dia kata penyokong baju merah dia jugak ni kang.....
Quote kenarikelabu 10-9-2015 09:12 AM
"Demo ni KERJA BODOH!" - Anak Zahid Komidi.   Tapi ada gak la sorang tu yg beriya2 sokong setengah mati
Quote cik_tonggek 10-9-2015 09:38 AM
dizek replied at 10-9-2015 04:13 AM
bila sarang tebuan dah dijolok
cina BERSHIT

takutnya akak
kebangkitan melayu ke dik

Quote revolusi_30 10-9-2015 09:46 AM
Sikit la buat 10k.  
Quote OmJualGas 10-9-2015 09:50 AM
aku pun nak beli, mana tau tahun depan naik harga bole lelong sampai RM17 ribu....
Quote crossfire 10-9-2015 09:54 AM
dizek replied at 10-9-2015 08:13 AM
bila sarang tebuan dah dijolok
cina BERSHIT

INI SEMUA ANGKARA BAJU KUNING BANGSAT, KALAU TAKDE GENG BAJU KUNING
MAKA TAKDELAH GENG BAJU MERAH........


AMBIGA BANGSAT
MARINA CHIN BANGSAT
MAT SABU BANGSAT

Quote atira 10-9-2015 09:56 AM

Lihat semua komen(177)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:06 AM GMT+8 , Processed in 0.073550 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top