CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Edisi Banyak Duit, Sanggup Beli Vapor Harga RM17 Ribu.

9-9-2015 06:03 PM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 14327| Komen: 91

Description: Sanggupkah anda membeli vapor dengan harga lebih dari RM17ribu?...
Oleh Fyruz Hanna


Sanggupkah anda membeli vapor dengan harga lebih dari RM17ribu. Untuk lelaki berbaju jingga itu pastinya dia sanggup kerana dia telah pun berjaya membina satu vapor dengan harga tersebut.

Vapor jenis Champion V2 dari Stickman itu dibina lelaki berbaju jingga itu seperti yang ditunjukkan didalam video.

Permulaan harga untuk vapor tersebut bermula dengan RM1800. 'Tahniah' di ucapkan kepada abang berbaju jingga. -CARI Infonet.


22

Bagus
16

Marah
18

Terkejut
16

Sedih
19

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (104 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote apitkl 9-9-2015 03:41 PM
bleh untung berkali ganda ganda oooo...barang rare
Quote krustykrab 9-9-2015 03:41 PM
bodoh
Quote TravelerPoyo 9-9-2015 03:43 PM
keje bangang x abes2.
Quote Nokiaman 9-9-2015 03:43 PM

Biasalaaa kan budak Melayu tu......
Quote fifie_olin 9-9-2015 03:43 PM
17k semata2 utk benda kasi idong berasap serupa serombong kapal
mmg bingai
Quote lurve82 9-9-2015 03:44 PM
vapor emaskah?
Quote BlueRose99 9-9-2015 03:44 PM
Tamura Imaizumi?! Orang apa tu?! Keja mana?! Banyak noooo duitnya.. RM17,000 beli cash lagi!
Quote MissMamamia75 9-9-2015 03:44 PM
apa lah agaknyan keistimewaan Vapor RM17K itu ye..
kluar asap xabis2 ke?
Quote kipaslaju00 9-9-2015 03:46 PM
Anak org kaya ke?
Quote chinta89 9-9-2015 03:46 PM
lagi membazir dari beli rokok
Quote Emperor95 9-9-2015 03:47 PM
sesuatu yang tidak perlu dibanggakan.
Quote prettyuglybabe 9-9-2015 03:47 PM
beli vapor rm17k relax je..
nak kawin bakal mertua mintak rm15k, berkira nak jual anak katanya..
dah ada anak, child seat rm3k, mahal nak mampus tak mampu katanya..
Quote satusembilan 9-9-2015 03:49 PM


Quote OmJualGas 9-9-2015 03:52 PM
macam tipo jaaaaa......
Quote nh83 9-9-2015 03:54 PM
Edited by nh83 at 9-9-2015 03:55 PM

kasihan saya pada manusia yg mudah diperbodohkan begini..duit tu kau simpan wat pelaburan pun bagus dik..
Quote spiderman80 9-9-2015 03:55 PM
Bolehlah buat bisnes MLM jual vapor.
Quote apitkl 9-9-2015 03:55 PM
nh83 replied at 9-9-2015 03:54 PM
kasihan saya pada manusia yg mudah diperbodohkan begini..duit tu kau simpan wat pelaburan pun bagus  ...

memg pelaburan pun....harga benda nih makin naik oooooo....sbg barang rare
Quote gaara_X 9-9-2015 03:57 PM
siapa kata ngan GST nie rakyat malaysia tak mampu nak membeli.....duit banyak maa....
Quote BlueRose99 9-9-2015 03:58 PM
Siapa kah jejaka di sebelah KIRI itu?!

Lihat semua komen(91)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 01:22 AM GMT+8 , Processed in 0.084814 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top