CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Lagi Kes Budak 2 Tahun Terperangkap Dalam Kereta

10-9-2015 11:27 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 5205| Komen: 24

Description: Seorang budak perempuan berusia 2 tahun terperangkap hampir setengah jam...
Oleh Fyruz Hanna


Kuala Terengganu: Seorang budak perempuan berusia 2 tahun terperangkap hampir setengah jam didalam kereta datuknya di hadapan Klinik Mohd Ramly di Simpang Tok Ku.

Datuknya yang meninggalkan kereta dengan kunci didalamnya menyebabkan ia terkunci dengan sendiri dan kanak-kanak itu terperangkap selama hampir setengah jam.

Ibu saudara mangsa tidak menolak kanak-kanak itu tertekan butang kunci automatik menyebabkan tingkap dan pintu yang memang dibuka pada awalnya, tertutup dan terkunci.


Bomba kemudiannya dipanggil dan mencngkil tingkap untuk membuka pintu kereta. -CARI Infonet.

sumber: SinarHarian
7

Bagus
3

Marah
3

Terkejut
3

Sedih
5

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (26 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote lazim 10-9-2015 10:04 AM
haru budak2 ni. bulan posa hr tu ada budak terkunci dlm kreta. dia tido nyenyak. habis kitorang ketuk kereta ketuk cermin, jerit2 panggil. tak jugak bgun2. siap dia boleh mngeliat merekot lagi. lagi org goyang kereta lagi nyenyak dia. sampai org berjaya bukak ikut tingkap pon dia tetap x bgn tido mati
Quote myakayina 10-9-2015 10:07 AM
nasib takde kejadian buruk berlaku.. moral of the story..jgn la percaya sangat tinggalkan budak2 bawah umur ni dlm kereta..hatta nak ke toilet sekalipun..
Quote kenarikelabu 10-9-2015 10:10 AM
Nasib baik tak jd pape...
Quote supernaturalee 10-9-2015 10:14 AM
comey je bomba tu jenguk mcm tu
Quote bottombikini 10-9-2015 10:37 AM
lazim replied at 10-9-2015 10:04 AM
haru budak2 ni. bulan posa hr tu ada budak terkunci dlm kreta. dia tido nyenyak. habis kitorang ketu ...

haha..ini kelaka okeh

kekecik dah pandai tido mati
Quote lazim 10-9-2015 10:41 AM
bottombikini replied at 10-9-2015 10:37 AM
haha..ini kelaka okeh

kekecik dah pandai tido mati

masa tu bulan posa kt bazar ramadhan. habis semua peniaga  keliling tu tinggal gerai sbb nk kejutkan dia. hampeh btl
Quote fifie_olin 10-9-2015 10:44 AM
jgn la tinggal kn bdk2 ni wpon sesaat
Quote haryatie 10-9-2015 10:46 AM
budak bwah umur mana bleh tinggal sendirian dlm kete..
masih x jdkan pengajaran kisah org lain..
Quote bellaa 10-9-2015 10:58 AM
masok ayor ke pepagi kaka ghost?

mentang2 mlm ni malam jemaat.. malam keliwon
Quote prettyuglybabe 10-9-2015 11:21 AM
mujur la selamat.. semoga jadi pengajaran kat atuk nya..
Quote budakmanentah 10-9-2015 11:29 AM
atok xsengaja kekdahnya
Quote GhostWalking 10-9-2015 11:30 AM
bellaa replied at 10-9-2015 02:58 AM
masok ayor ke pepagi kaka ghost?

mentang2 mlm ni malam jemaat.. malam keliwon

biasa la malam ni obertime untuk hantu2 malaysia
Quote krustykrab 10-9-2015 11:36 AM
kenapa nak kena panggil bomba, kenapa tak panggil je mekanik mana2 workshop...

aku aritu kete terautolocked...panggil mekanik je...
Quote ellZack 10-9-2015 11:38 AM
baca article ke tidak diorang ni..
kan dia kata hujan.
letak budak budak tu dulu dalam kereta sebelum ambik wife yang tak boleh berjalan tu bawak ke kereta..
Quote kucen_miang 10-9-2015 11:47 AM
Cakkkk....aaaa   
Quote arffa 10-9-2015 11:52 AM
semoga jadi pengajaran untuk aku dan semua.
Quote delcol87 10-9-2015 12:11 PM
kalau yer pn nk tgal bdk dlm keta, crmin tu biar bkk skit, biar udara luar msuk, bhya klau tak bkk crmin.
Quote MH37O 10-9-2015 12:18 PM
krustykrab replied at 10-9-2015 11:36 AM
kenapa nak kena panggil bomba, kenapa tak panggil je mekanik mana2 workshop...

aku aritu kete ter ...

makenik kena upah pulak nanti kot
Quote krustykrab 10-9-2015 12:21 PM
MH37O replied at 10-9-2015 12:18 PM
makenik kena upah pulak nanti kot

hehheh...memey la...

ingat nak free service je..

tu yg aku pelik...biasa kalau kes cenggini trus je panggil bomba, mekanik kan bersepah ...diorg lg terror bab2 ni

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-10-2022 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.075073 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top