CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Awal-Awal Lagi Da'i Syed Dah Berangan Nak Tambah Isteri, Berubah Terus Muka Hana Ismail

8-12-2022 04:15 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 20651| Komen: 295|Original author: Saiful

Description: Sejak kahwin, pasangan Da'i Syed dan Hana Ismail selau menjadi perhatin.
Sejak kahwin, pasangan Da'i Syed dan Hana Ismail selau menjadi perhatin. 

Terbaharu dalam sesi Live bersama peminat, Hana dan Syed membuka hadiah-hadiah yang diterima ketika majlis kahwin.


Foto: IG

Namun apa yang menjadi perhatian adalah ketika Syed kata dia akan meminta izin Hana dahulu kalau nak kahwin lagi satu.

Disebabkan usikan itu berubah terus muka Hana. Siap bagi renungan tajam!



Bagaimanapun suaminya memujuk kembali dan mengatakan ia hanyalah gurauan sahaja.

Di ruangan komen ramai yang mendoakan agar kebahagiaan mereka hingga ke syurga tanpa gangguan orang ketiga.






Taoi poligami kan sunnah, tak begitu?

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cikatilia 8-12-2022 04:19 PM
soalan jujur: sejak bila dia tiba2 femes
Quote akuHavocczz 8-12-2022 04:20 PM
Kau yang hadap nak kawen laki otak tak centre. terima je lah hana oi
Quote SherryZass 8-12-2022 04:23 PM
Ada lagi segmen dia ni laki bini. Nak bersaing dengan jahlop ke?
Quote Kadaisaku 8-12-2022 04:24 PM
Cibainya tred ni hahaha kau baru nak masuk seminggu kahwin alih2 gurau senda dgn bini berumur ko tu nak tambah bini lagi..

Ala siyelll ahhaah
Quote elnor_81 8-12-2022 04:24 PM
Mmg cte dia je ek sepanjang mggu ni?ke spjg bulan?
Quote prince_marhaen 8-12-2022 04:28 PM
Dah memang kaki mencelop.....padanlah ngan muka kau Hanabanana oi... jantan red flag pun kau hadap..
Quote AbdulSmokeyy 8-12-2022 04:28 PM
Awkward moment sangat tu, wife dia mcm dh nk nangis, si wukong punya ayat nk coverline pun nmpak tk clean je. Hadap sgt nk buat live tunjuk loving couple kan, bersaing la korang ngan lopakriz dlm persatuan #lakimudaakukoada kihkihkih
Quote SherryZass 8-12-2022 04:28 PM
elnor_81 replied at 8-12-2022 09:24 AM
Mmg cte dia je ek sepanjang mggu ni?ke spjg bulan?

Sepanjang penghujung tahun ni chuolls, yg tinggal beberapa hari je lagi nak bertukar ni
Quote elnor_81 8-12-2022 04:30 PM
SherryZass replied at 8-12-2022 04:28 PM
Sepanjang penghujung tahun ni chuolls, yg tinggal beberapa hari je lagi nak bertukar ni

I honestly geli tgk muka jantan tu. Muka horny geli! Mmg ad setad muka gini ek. Iols ad kenal sorg setad ni. Blh dia hantar iklan besarkan breast pd iols. Bininya anta iklan jamu ketat. Geli sgt! Mmg iols block dia. Geli!!!
Quote ReginaGeorge 8-12-2022 04:35 PM
Nak aku aminkan tak dia kau PU? Moga dapat yg lebih tua dari taik lalat tua ni...
Quote cikanggun 8-12-2022 04:37 PM
prince_marhaen: Dah memang kaki mencelop.....p ...


Khennnnnnn... ni laa cth asal berlaki
Quote whimsicalmusic 8-12-2022 04:37 PM
cikatilia: soalan jujur: sejak bila dia t ...
sejak kes rogol? hehehe
Quote cikatilia 8-12-2022 04:40 PM
ReginaGeorge replied at 8-12-2022 04:35 PM
Nak aku aminkan tak dia kau PU? Moga dapat yg lebih tua dari taik lalat tua ni...

jom.
amin
semoga terlaksana apa yg di impikan / guraukan
Quote gideoncross 8-12-2022 04:51 PM
SherryZass replied at 8-12-2022 04:23 PM
Ada lagi segmen dia ni laki bini. Nak bersaing dengan jahlop ke?

X msthil sbb couples yg acah2 Yislamik mmg mnjdi kgemaran ummah Mulayu Melesia. Gedik xpe aslkn pkai tdung.
Quote Sazreena 8-12-2022 04:52 PM
Memula mmg la bau wangiiiiiiiiiiii..
Quote gideoncross 8-12-2022 04:52 PM
elnor_81 replied at 8-12-2022 04:30 PM
I honestly geli tgk muka jantan tu. Muka horny geli! Mmg ad setad muka gini ek. Iols ad kenal sorg ...

Aiol plak x brkenan tngok rmbut heol yg mnggerbang dlm Live tu.
Quote pembacagosip 8-12-2022 04:52 PM
org klu x mekap mmg muka akan lain sgt..
seri x ada
kesian plak hana ni...riak muka mcm nak nangis
Quote Nnasda53 8-12-2022 04:55 PM
Kalau sblm bebini berbagai apam dia mungkin dah merasa.
Mmg ada peluang la terima madu.
Quote gideoncross 8-12-2022 04:55 PM
AbdulSmokeyy replied at 8-12-2022 04:28 PM
Awkward moment sangat tu, wife dia mcm dh nk nangis, si wukong punya ayat nk coverline pun nmpak tk  ...

Mna2 prmpuan normal mmg akn rsa awkward & cringe bila mlalui hal ni, dlu ex iol prnh mcm ni, tu yg jdi slh stu sbb kitorg break.

Lihat semua komen(295)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 10:32 AM GMT+8 , Processed in 0.125206 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top