CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Kita Dah Satu Pulau, Cuma Terpisah Pintu" - Pilu Tengok Air Mata Kerinduan Sajat Nak Jumpa Anak

17-9-2022 11:50 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5790| Komen: 68|Original author: LilRose

Description: Usahawan sensasi Sajat menerusi perkongsian di laman sosialnya berkongsi video anak-anaknya di ruang menunggu lapangan terbang pada tahun 2020.
Usahawan sensasi Sajat menerusi perkongsian di laman sosialnya berkongsi video anak-anaknya di ruang menunggu lapangan terbang pada tahun 2020.


Kredit foto: IG

Sajat yang turut berada di lapangan terbang sempat membuat sesi ‘live’ bersama-sama peminat di TikTok.

Video yang turut dikongsi semula menerusi akaun seorang peminat itu menunjukkan kesedihan Sajat yang tidak dapat dibendung dek kerinduan terhadap dua anaknya.


Kredit: IG/TikTok

Malah, warganet turut tersentuh dan sebak dengan perkongsian tersebut.

Kata mereka, Sajat juga seorang manusia memiliki hati dan perasaan. Tidak kurang juga yang menyarankan Sajat membawa kedua-dua anaknya itu berhijrah ke Australia untuk tinggal bersamanya.





Kredit foto: TikTok/IG

Apa-apapun, doakan sajalah yang baik-baik buat Sajat dan keluarga. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sharlenetexas 17-9-2022 11:54 PM
Boleh senang2 keluar dari australia? Tak terbatal ke permohonan suaka tu?


Quote sharlenetexas 17-9-2022 11:55 PM
Kurier je lah toys tu.


Quote miszclassique 17-9-2022 11:58 PM
Ummi? Yihhhhh
Quote awenda507 18-9-2022 12:30 AM
Abah jat bkn ummi
Quote mms38 18-9-2022 12:56 AM
Anak2 die pon susah tu kalau nak ke Aussie. Sbb anak angkat. Banyak procedure.
Quote MadameOnion 18-9-2022 01:09 AM
Aikkk bukan jat ni dah suci di mata netijen ke sbb selalu ambik tau kes2 viral kat malaysia?
Quote Itzy 18-9-2022 05:13 AM
Edited by Itzy at 18-9-2022 05:16 AM

Aku dengar ceramah ustad kat youtube, rupa2nya isteri nabi luth a.s diazab oleh Allah bersama2 dengan kaum nabi luth bukan kerana dia join zina sesama jenis tapi kerana dia kesian dan support puak lgbt laknat tu. Aaa bangang betul bini nabi luth ni. Suami dia dah nasihat jangan toleh ke belakang sebab Allah dah pesan kat Nabi luth jangan toleh kat belakang masa time azab Allah tapi betina ni gatal toleh gak nak tengok apa jadi kat kaum laknat tu yang dia sayang tu. Akhir kata siapa yang support tolong geng lbt dan kesian kat geng lgbt ni akan dilaknat Allah dan kat akhirat nanti berdiri belakang isteri nabi luth masuk neraka.
Quote Itzy 18-9-2022 05:17 AM
Ni cata sajat nak cari support dan kesian dari rakyat malaysia. Kesian yang support dan kesian kat dia, tak tau Allah laknat orang yang kesian dan support kaum lgbt terkutuk tu.
Quote alieyrina 18-9-2022 05:47 AM
Harga kebebasan yg tak berapa nak bebas.
Ingat tu bang jat
Quote tuntasha 18-9-2022 06:11 AM
Buat keja tak clean.Kenapa tak consult immigration lawyers kat Oz dulu.Dah tau kes kau bukan biasa biasa.banyak duit tp kureng bijaknya pun payau.
Quote Samerosie 18-9-2022 07:01 AM
mms38 replied at 18-9-2022 12:56 AM
Anak2 die pon susah tu kalau nak ke Aussie. Sbb anak angkat. Banyak procedure.

Katanya anak angkat pun bukan under him under his mum so lagi la tak boleh nak bawa duduk sana.
Quote Samerosie 18-9-2022 07:06 AM
Betul ke dah satu pulau haritu masa dia lari ke siam mengaku duk gi johor la apa lah padahal dah lepas sana.  Manusia pun percaya lah.
Kaki propa kuat menipu dia ni sikit pun tak kesian kat dia.
Quote AnnaSendin 18-9-2022 07:18 AM
Propa lah bapok nieyh! Bayar hutang orang dolu. Pasal heshe berbapok, tade sapa kisah, hanya alasan nak duduk ostolia lari dari hukuman.
Quote ashilalat 18-9-2022 07:23 AM
Bodoh la siapa yg percaya dan sedih tu
Quote Nham22 18-9-2022 07:36 AM
Depan camer beriya nanges... Tp bila pusing sikit kspala tu nK kesat airnata... Tersengih mcm org gile
Quote aechae 18-9-2022 07:44 AM
Xpaham aku yg ramai2 komen kt ig nya tu…buta hati ke apa?
Quote Samerosie 18-9-2022 08:01 AM
Nham22 replied at 18-9-2022 07:36 AM
Depan camer beriya nanges... Tp bila pusing sikit kspala tu nK kesat airnata... Tersengih mcm org gi ...

Macam video yg dia melalak kata jais ke jawi pukul dia tu, sebelum start siap betulkan angle camera lepas tu melalak cam mati laki on cue dah habis boleh auto stop lalak adjust camera smirking.
Quote sukacactus 18-9-2022 08:05 AM
Bamjat = drama
Quote cheezel 18-9-2022 08:41 AM
Edited by cheezel at 18-9-2022 08:43 AM

Dia dah malukan malaysia pastu senang je nk beli balik hati melayu ni. Siyes bodoh korang ni

Lihat semua komen(68)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 02:14 PM GMT+8 , Processed in 0.081939 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top