CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Menari Ghairah? Baby Shima Salahkan Netizen Banyak Berimaginasi

12-8-2022 10:02 AM| Diterbitkan: tatod| Dilihat: 4093| Komen: 51|Original author: Tatod

Description: Penyanyi, Nor Ashima Ramli atau lebih dikenali sebagai Baby Shima mengakui tidak ambil peduli dengan komen netizen terhadap tariannya bersama usawahan, Datuk Seri Aliff Syukri yang didakwa memaparkan ...

Penyanyi, Nor Ashima Ramli atau lebih dikenali sebagai Baby Shima mengakui tidak ambil peduli dengan komen netizen terhadap tariannya bersama usawahan, Datuk Seri Aliff Syukri yang didakwa memaparkan unsur ghairah.

Menerusi laporan Harian Metro, kata Shima, sudah menjadi perkara biasa bagi penyanyi dangdut menghiburkan penonton dengan nyanyian dan 'gelekan'. 

"Saya tak boleh kawal orang nak cakap apa. Mungkin mereka yang banyak menonton cerita tak bermoral dan berimaginasi," katanya. 



Kerjasama antara Baby Shima dan Aliff Syukri itu juga didakwa bertujuan untuk mengejar 'trending' di media sosial. Bagaimanapun, kata Shima, kolaborasi antara mereka terjalin tanpa dirancang.

"Saya cuma dapat lagu itu dan apabila mendengar melodi dan lirik lagunya dah rasa best. Sejak awal lagi, saya tidak tahu langsung siapa rakan duetnya sehinggalah ketika hari rakaman lagu dibuat.

"Apabila tahu saya dengab Aliff, saya okey saja. Saya yakin kami profesional dan boleh bekerjasama kerana sudah saling memaafkan kira-kira setahun lalu atas perselisihan faham yang berlaku di Jakarta sebelum ini," katanya. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote annadonna 12-8-2022 10:03 AM
Berimaginasi tu kalau ko tunjuk buah kelapa tergantung 2 biji then org pikir teteks. Ni ko mmg hala bontot dekkk abis ko nak suruh org pikir apa? Pikirkan jamban rumah pprt?
Quote prince_marhaen 12-8-2022 10:13 AM
menari macam pepek kena sumbat petola tu apasal? dengan bapok lepsokri pun jadik kan...janji bergesel... jenis kecik-kecik tak sunat, dah tua bijik tu menggelupoh mintak gesel...
Quote prizadane 12-8-2022 10:27 AM
Kan betul apa aku kata kat thread satu lagi tu semalam. Si babi shima sundel ni salahkan netizen je. Diri sendiri tak pernah salah
Quote LadyCarefree 12-8-2022 10:28 AM
Dia dah lama bergelel dangdut. Harap teruskan jgn cave in dgn kehendak netizen yg xkan pernah puas. Totop ghambot komen baju pastu handsock pastu stokin pastu tudung labuh ituini lahai yg dah berniqab todong laboh pon masih ada yg xkena katanya tudung kena totop labuh belakang totop bontot lak. Tudung depan dah laboh dikata nampak bentuk tetek pulak. Dahtu kalau tetek besar pakai guni pon nampak bentuk tetek.
Quote LadyCarefree 12-8-2022 10:28 AM
prince_marhaen replied at 12-8-2022 09:13 AM
menari macam pepek kena sumbat petola tu apasal? dengan bapok lepsokri pun jadik kan...janji bergese ...

Ko guna petola kah bila masturbate? Pakai dildo vibrator segala tu kak oiii zaman dah shopee
Quote cikatilia 12-8-2022 10:29 AM
ya amponn
nari gelek2 gerudi tepi hangsuang tuh
euww
Quote sangbara2020 12-8-2022 10:33 AM
ku doakan kaki dia tergelecek sbb buat mnde2 xsenonoh ni....bio terlantar 2 tahun kat spital
Quote masmn 12-8-2022 10:38 AM
tak kesian kat mak bapak ke perangai gitu..
Quote AnnaSendin 12-8-2022 10:47 AM
Gaya dah ibarat spesis lorong haji taib/bukit bintang duaplohhengget sekali servis.
Quote prince_marhaen 12-8-2022 11:01 AM
LadyCarefree replied at 12-8-2022 10:28 AM
Ko guna petola kah bila masturbate? Pakai dildo vibrator segala tu kak oiii zaman dah shopee

sis, meols aware ada perkakas moden sis, sebab tu meols kata sumbat petola ke teruk sangat goyangnya macam kena korek ngan petola kering... gittewww..
Quote HoneyManjer 12-8-2022 11:13 AM
otak ko berselut dek...cepat2 bertaubat....
Quote tootii 12-8-2022 11:30 AM
bila kat seberang lagi hebat dia begelek kot ..
kat sana kan suka yg mcm ni ..
apa kata ko mintak PR seberang je terus ?
Quote djzara81 12-8-2022 01:11 PM
Percubaan utk up diri yg sendu. Lagi dpt makian  netz lagi ada. Try better sistur!
Quote RinIna 12-8-2022 01:16 PM
Kalau jejantans x bernafsu x pela kau nak menyundal ke hape.. ni ko tergedik² tergelek² mcm x ada maruah pastu pampang sana sini bg org tgok.. bodoh mana je x berimaginasi gampang... geram lak aku..
Quote Buritan 12-8-2022 01:16 PM
annadonna replied at 12-8-2022 10:03 AM
Berimaginasi tu kalau ko tunjuk buah kelapa tergantung 2 biji then org pikir teteks. Ni ko mmg hala  ...

Saya dah pi haji dah.. saya dah khatam 30× quran dahhh..
Quote DeLuna85 12-8-2022 01:32 PM
Minta maki dia ni. Enjoy la Selagi boleh. Esok Lusa pendek umur jangan suruh netizen tutup rambut tutup peha tutup perut tutup aib. Kalau boleh tanah kubur tu timbus la sendiri.
Quote LadyCarefree 12-8-2022 02:43 PM
prince_marhaen replied at 12-8-2022 10:01 AM
sis, meols aware ada perkakas moden sis, sebab tu meols kata sumbat petola ke teruk sangat goyangn ...

Kalau petola kering xleh menari camtu ah. Ni benda sedap kot dlm lubang nonok.
Quote shida81 12-8-2022 02:46 PM
Da mcm pole dancer nk husnuzon mcm mn..
Quote akuMNdia 12-8-2022 02:47 PM
manusia2 camni elok kena strok masa tgh sakan bergelek tu.

Lihat semua komen(51)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 03:09 AM GMT+8 , Processed in 0.087972 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top