CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Adakah Najib Ada Kepakaran Mengurut? - Mahfuz Omar

11-8-2015 10:25 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 8839| Komen: 28

Description: Isu pemindahan sejumlah wang besar ke dalam akuan peribadi Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Razak masih lagi menjadi bualan ramai.

Oleh : Dean BZ

Sumber foto : www.themalaymailonline.com

Isu pemindahan sejumlah wang besar ke dalam akuan peribadi Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Najib Razak masih lagi menjadi bualan ramai. Wang sejumlah RM2.67 bilion itu menarik perhatian ramai kerana dikaitkan dengan dana 1Malaysia Development Berhad (1MDB). Namun selepas disiasat, wang itu dikatakan derma dari seseorang.

Ekoran itu, Ahli Parlimen Pokok Sena, Dato' Haji Mahfuz Omar turut menyuarakan luahan hati dan memohon penjelasan jelas dari Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengenai wang derma itu. Ini antara tulisan beliau dipetik dari themalaysianinsider dan newshangat.blogspot.com :


Tun Dr Mahathir turut lantang berpendapat bahawa wang derma RM2.6 bilion dari Arab adalah "bullshit". - CARI Infonet



Sumber foto : SuaraRakyat


25

Bagus
14

Marah
8

Terkejut
10

Sedih
13

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (90 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Lagubestbest 11-8-2015 01:08 AM
#helpmalaysia
Quote imransulaiman 11-8-2015 04:01 AM
Please lah Najib....! Explain yourself!



*nak tulis 'tolonglah najib'....tapi takut dianggap minta pertolongan untuk najib
Quote pyropura 11-8-2015 05:00 AM
...najip pandai kepit laaarrr...korang pumbangkang semua jeles....
Quote Acong 11-8-2015 05:32 AM
nampak sangat dengki mahfuz kat najib.... perangai cam ketam   
Quote kasijelaya 11-8-2015 05:49 AM
calling for raja ereb
calling utk jadi saksi derma
donek  ....eh,    donate utk na na na na


atau donate utk nuart na na na na
atau donate utk kangkung turun   .....  ayoyo,  harga kangkung asal 2.6 billion oi
atau donate utk bebird bijan na na na na






Quote MissNigga 11-8-2015 06:27 AM
disinilah kesilapan jibby ...
tak reti nak explain ...

tyme kes MH370 ... MH17 ... just wat press statement ... tak nak lak wat sessi Q&A .... kalo dah cam tu ... baik bagi press release statement secara bercetak jer ...

biler ada hal berbangkit .. tak reti nak explain ... bio kabinet kabinet kayu yang menjawab on behalf ... kabinet kabinet kayu tu .... mmg sumanya kayu pun sampai rakyat fed up dan meluat tahap gaban dengan cara jawapan diberi ...

tapi biler jibby berucap ... bercakap dengan penuh bersemangat ... siap bagi tau ada darah pahlawan ....

one thing jibby .... jibby mmg sucx .. teruk ...

Quote nikaido 11-8-2015 07:51 AM
Adakah mahfuz mencadangkan yg najib adalah pakar urutan batin happy ending?
Quote krustykrab 11-8-2015 08:36 AM
org duk kutuk laki bini ni....tapi diorg relaks je mc takde apa2
Quote monyet_2015 11-8-2015 08:45 AM
Edited by monyet_2015 at 11-8-2015 08:51 AM
MissNigga replied at 11-8-2015 06:27 AM
disinilah kesilapan jibby ...
tak reti nak explain ...


Betul kata mu mek pondan..kekurangan najib adalah dia x pandai nak explain..dia buat perkara betul..tapi kebenaran itu tersembunyi, apa yang berlaku itu menimbulkan pelbagai prasangka..kerana kelemahan beliau itu..padahal apa yg di lakukan oleh beliau itu perkara baik majoritinya tak salah dari segi moral dan undang-undang...jadi apa tindakannya sentiasa menjadi tanda soal dan perhatian kerana tidak ada kobolehan explani dengan berkesan....dengan ini rakyat malaysia mencari-cari maklumat.kerana tak faham tindakan najib....kesempatan ini diambil oleh pembangkang untuk masukkan dan sebarkan maklumat salah..perkara salah ini jika di ulang-ulang berulangkali lama-lama org ramai akan kata ia adalah betul...kerana ia menjadi persepsi
Quote scorpionkiki 11-8-2015 08:49 AM
monyet_2015 replied at 11-8-2015 08:45 AM
Betul kata mu mek pondan..kekurangan najib adalah dia x pandai nak explain..dia buat perkara bet ...

Kamu ni kalau najib suruh makan najis pun kamu kata bagus..... allowance pisang sudah masuk monyet?

Quote monyet_2015 11-8-2015 08:52 AM
scorpionkiki replied at 11-8-2015 08:49 AM
Kamu ni kalau najib suruh makan najis pun kamu kata bagus..... allowance pisang sudah masuk monyet ...

aku tak suka berbahas dengan perempuan bodoh seperti kamu..apa yg kamu tulis itu menggambarkan kerendahan akhlak dan moral kamu..
Quote kenarikelabu 11-8-2015 09:00 AM
Nasib kau la kena bahan seluruh Malaysia...muka tebal tahap batu grewel.....
Quote scorpionkiki 11-8-2015 09:02 AM
monyet_2015 replied at 11-8-2015 08:52 AM
aku tak suka berbahas dengan perempuan bodoh seperti kamu..apa yg kamu tulis itu menggambarkan ker ...

Kerendahan akhlak? Bagaimana akhlak seorang pemimpin supaya menjaga kepentingan rakyat seperi idola kamu tersebut.... kenapa beliau memecat AG yang sedang menjalankan tugas untuk menjaga kepentingan negara bila adanya tuduhan yg beliau telah masukkan wang RM2.6 billlion ke dalam akaunnya... kenapa wang tersebut masuk kedalam akaunnya? Tak pernah dibuat penjawat awam menerima yg dikatanya derma sebanyak beribu juta... Sekiranya beliau tidak ada kesalahan besar untuk di kaburi dari pengetahuan umum...kenapa perlu pecat AG? Pakai otak boleh...

Kamu yang bodoh... orang bodoh seperti kamu ramai yang tegur disini tetapi dek kerana kebodohan kamu sendiri...kamu tidak faham...tapi saya faham... disebabkan kamu monyet, saya cuba mengajar kamu pelan pelan
Quote Login_ID 11-8-2015 09:03 AM
monyet_2015 replied at 11-8-2015 08:45 AM
Betul kata mu mek pondan..kekurangan najib adalah dia x pandai nak explain..dia buat perkara bet ...

Diharap Pakcik Monyet dapat membantu Najib menjawab persoalan, Payment Untuk Apakah 2.6B yg masuk ke dalam akaunnya?


Quote MissNigga 11-8-2015 09:04 AM
monyet_2015 replied at 11-8-2015 08:45 AM
Betul kata mu mek pondan..kekurangan najib adalah dia x pandai nak explain..dia buat perkara bet ...

nyet .. dah breakfast mamam pishang tak pagi ni nyet ?

jgn luper banana shake.... nyumphhh
Quote monyet_2015 11-8-2015 09:08 AM
scorpionkiki replied at 11-8-2015 09:02 AM
Kerendahan akhlak? Bagaimana akhlak seorang pemimpin supaya menjaga kepentingan rakyat seperi idol ...

pandai pun kamu tulis benda yang seperti org yg pergi sekolah.. laki kamu bagi kamu cukup makan tak? tulisan kamu yg pertama dan perangai kamu buat aku tak suka, perangai kamu macam babi...
Quote scorpionkiki 11-8-2015 09:11 AM
monyet_2015 replied at 11-8-2015 09:08 AM
pandai pun kamu tulis benda yang seperti org yg pergi sekolah.. laki kamu bagi kamu cukup makan ta ...

Kamu mesti suka makan babi kan monyet.... asyik sebut binatang tu tiap hari.... tentu babi sentiasa di hati...
Quote ridz09 11-8-2015 09:11 AM
Agaknya dah start buat keje keyboard warrior upahan semah jibun...
Quote kenarikelabu 11-8-2015 09:20 AM
ridz09 replied at 11-8-2015 09:11 AM
Agaknya dah start buat keje keyboard warrior upahan semah jibun...

Haha....terpikir gak benda yg sama.

Lihat semua komen(28)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-5-2024 08:20 AM GMT+8 , Processed in 0.207864 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top