CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

'Berlove You-Love You', BFF Dedah Siapa Zarina Anjoulie Sebenarnya

27-5-2022 05:12 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 7073| Komen: 31|Original author: LilRose

Description: Selepas Awal Ashaari disindir Zarina Anjoulie kerana mengkritik kawan baiknya, Nurul Hafidzah Hassan, peguam itu tampil mendedahkan sikap aktres yang lebih popular dengan panggilan Anju itu.
Selepas Awal Ashaari disindir Zarina Anjoulie kerana mengkritik kawan baiknya, Nurul Hafidzah Hassan, peguam itu tampil mendedahkan sikap aktres yang lebih popular dengan panggilan Anju itu.



Kedit foto: IG

Katanya, Anju seorang yang sangat berbudi bahasa, penuh kasih sayang dan sangat mengambil berat.

"Anju tak pernah mengambil kesempatan. Dia sentiasa menjadi orang yang berkorban untuk orang lain. 

"Dia sentiasa percaya orang dan cepat kasihan. Saya selalu rasa sedih sebab Anju akan berakhir dengan kekecewaan bila ramai yang mengambil kesempatan dalam kebaikannya.


"Dia ingat semua orang ikhlas dan baik macam dia."


Kedit foto: IG

Selain itu, Hafidzah juga menceritakan perwatakan Anju yang peramah, berterus-terang dan gila-gila, berbeza dengan dirinya yang lebih pendiam.

Malah, katanya Anju seorang yang sangat setia kawan dan mengutamakan keluarga lebih daripada dirinya sendiri.

"Saya sayang Anju. Terima kasih Allah SWT. bagi saya mengenali insan bernama Anju," ujarnya.



Kedit foto: IG

Baik betul Anju di mata Hafidzah. Bagaimana kalau suatu hari nanti berlaku salah faham? Mungkinkah tercetus perang persahabatan seperti yang terjadi dengan Fatthia Latiff suatu ketika lalu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mary_jane 27-5-2022 11:51 PM
Esok2 dah tak comolot, saling membahasakan satu sama lain. Jaga- jaga.
Quote Carcosa 27-5-2022 11:57 PM
Kang dah bercekau, siaplah ngko
Si Lalucah ni, molot mcm gampang. Habis semua seluar dalam kau nanti, dia tebarkan. Bukan sekali dua kali dia bikin. Ko tunggu lah nasib ko
Quote Mademoisellee 28-5-2022 12:52 PM
Teringat waktu Anju kawan baik dgn FM. Macam ni juga berlovey dovey bagai, sampai I terdetik "acah, esok lusa confirm gaduh besar" last2 tak sampai berapa Bulan, mmg betul gaduh mcm Perang dunia ke3 sampai kahwin la Si Anju & Yas punya la sehati sejiwa nak jatuhkan fm iols mmg suka tengok kehidupan realiti bergenrekan KOMEDI mcm ni
Quote likilu 28-5-2022 01:43 PM
Bukan client dia ke?

Geli sayang sayang client tak reti jaga professional boundaries
Quote missHaidiD 28-5-2022 01:47 PM
Saling membekap nmpaknya

Apapun ko tu penagih la anjuling. Ko sndiri mgaku bersalah kt mahkamah kan.

Penagih dadah itu sampah yach
Quote edayildiz 28-5-2022 01:51 PM
euww tunggu gaduhhhhh nnti..tazabar
Quote Normabaru 28-5-2022 04:09 PM
Jap
Sapa ntah xsilap kaka ada tulis dorg ni related mcm relative kan?

Harusla angkat bakul masuk lif private masing2

Ke kaka salah baca?
Quote Normabaru 28-5-2022 04:11 PM
Mademoisellee replied at 28-5-2022 02:52 PM
Teringat waktu Anju kawan baik dgn FM. Macam ni juga berlovey dovey bagai, sampai I terdetik "acah,  ...

Bila seorang peguam tu blh ckp benda yang opposite dr video2 yang bertebaran kat luar psl Anju(bkn sekadar ckp2 org tp mmg video Anju sendiri)so blh nmpkla true color n what kind of lawyer she is..

No wonder sanggup defend si gundu badak air tu
Quote AnnaSendin 28-5-2022 07:57 PM
Semoga deols bercakaran. Nak tau citerr hot loyer eyeliner nieyh sajork.
Quote dua_chzy 28-5-2022 07:59 PM
Maaf. Saya tak pircaya.
Quote irsa 28-5-2022 09:23 PM
Propa mungkin...
Quote Lelli 28-5-2022 10:44 PM
Ha ha ha aku ketawa...
Quote Nenasketum 28-5-2022 11:41 PM
Seseorang itu dinilai dari sahabat yang dipilihnya. Kalau pilihannya si jalang, maka .......... (sila isi tempat kosong) lah juga dia.
Quote aezvogue 28-5-2022 11:58 PM
Sebulan dua lagi bila dah bergaduh baru la nampak true colors peguam tu..tunggu je la, time ko gado ngn anju nnt nk pakai eyeliner pun tak sempat kot
Quote Olumis 29-5-2022 12:20 AM
Yala tu. Kami percaya sangat
Quote Joysparta 29-5-2022 03:28 AM
Edited by Joysparta at 29-5-2022 03:29 AM

Time baik..baik la...lovey bagai..
Dah gado nanti..hang tau la nasib hang ..
Sume pekung satu malaya leh tau..
Quote Burong_Hantuk 29-5-2022 07:55 AM
dasar penagih...yang sekor lagi gila glamer
Quote anony-mous 30-5-2022 12:44 AM
Plg berbudi bahasa?? Deyyy kalau berbudi bahasa, x ada la tulis mcm minah rempit dkt ig, pakej carut sana sini. Kalau i, mmg x ambik dia ni jd loyer. Mcm low class jah
Quote RinIna 30-5-2022 09:14 AM
Eeee.. dah kenapa loyer bainun ni ada kat sini.. tiba2 plak nak cite pasal kawan baik artis dia..OOOOoo, padanlah loyer ni prgai mcm tu.. rupanyaaaa.. haaa smbunglahh...

Lihat semua komen(31)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:41 PM GMT+8 , Processed in 0.073557 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top