CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

19 Tahun Hidup Bersama- Dah Tak Sefahaman, Elly Suriati Dan Azri Iskandar Sah Bercerai!

17-5-2022 12:39 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 26097| Komen: 249|Original author: Saiful

Description: Elyy Suriati dan Azri Iskandar bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur (Keramat), Kuala Lumpur pada Selasa.Puncanya mereka sudah tiada lagi persefahaman selepas 19 tahun melayari bahtera perk ...
Elyy Suriati dan Azri Iskandar bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur (Keramat), Kuala Lumpur pada Selasa.

Puncanya mereka sudah tiada lagi persefahaman selepas 19 tahun melayari bahtera perkahwinan.

Foto: IG

"Ini adalah suatu keputusan yang sukar untuk saya buat. Tetapi, saya sudah memikirkannya masak-masak dan akhirnya, ia perlu dilakukan.

"Saya juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Azri untuk segala saat-saat indah, kenangan manis serta pengalaman hidup yang kami lalui bersama sebagai suami isteri.

"Dia juga seorang bapa yang baik dan cukup menyayangi anak-anaknya.

"Tapi, rasanya sudah tertulis sampai di sini sahaja jodoh kami. Saya berharap ramai yang akan mendoakan yang terbaik untuk kami," katanya seperti dilapor Getaran.

Untuk rekod, Azri Iskandar, 54, dan Ellie Suriaty mendirikan rumahtangga pada tahun 2003.

Pasangan ini dikurniakan tiga cahaya iaitu Azrell, Nur Azreen, dan Nur Aliah. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote princessmiang 17-5-2022 12:41 PM
Cerai sbb vaksin ke? Ke sebab tak tahan bau kefam
Quote bottombikini 17-5-2022 12:44 PM
pulak dah

hot daddy la pehni
Quote anggeriklatifah 17-5-2022 12:46 PM
Azri iskandar ni hensem ooo...aku mcm kesian kat dia sebb jodoh dia elly suriati..dgn perangai elly tu yg mcm tu
Quote Cleocatra 17-5-2022 12:46 PM
Akhirnya, azri baru tersedar rupa ex bini...
Quote purplelilac 17-5-2022 12:46 PM
Wow, so terkejut! Tiba2 je x sefahaman
Quote SANKURIANG 17-5-2022 12:47 PM
Hot daddy and hottttttt mami
Quote PinkyPie 17-5-2022 12:47 PM
Fuhh Azri single dah
Quote kiah_mai_pulak 17-5-2022 12:49 PM
selayaknyalahhh kena cerai. laki mna tahan bau tengit bau ikan masin bau mulut kohong tu. yekkkk
Quote kiah_mai_pulak 17-5-2022 12:51 PM
princessmiang replied at 17-5-2022 12:41 PM
Cerai sbb vaksin ke? Ke sebab tak tahan bau kefam

dia pun ujung2 cucuk vaksin jua.. tk padan hasut anak buat report polis bagai sbb x nk vaksin
Quote cantthinkofany 17-5-2022 12:52 PM
kiah_mai_pulak replied at 17-5-2022 12:49 PM
selayaknyalahhh kena cerai. laki mna tahan bau tengit bau ikan masin bau mulut kohong tu. yekkkk

hahahaha.....
Quote lifeline 17-5-2022 12:55 PM
elly ni mmg depan2 pon bau kepam ikan masin ke?
ke sbb imej dia je yg buat nmpak mcm busuk tu

btw azri ni kalau groom konfirmmmmm meletopsssssssssssssssss
Quote deebiz14 17-5-2022 01:00 PM
Fuyohhhh duda hot bakal berkeliaran.
Mohon groooommzzz.

Moga yang terbaik buat dedua dan tenang jalani hidup bersolo yerrr..
Quote anony-mous 17-5-2022 01:00 PM
Baru je beraya bersama. Makin naik la saham azri
Quote belilies 17-5-2022 01:01 PM
Takde ke tea pasal these two?? Just curious cana deyols boleh bercinta and melayarkan bahtera cinta sampai klua anak 2 ketul bertahun2
Quote nakkomenjugak 17-5-2022 01:02 PM
Yeyyyyy back in the market laaa hot zaddy asri!
acik ellie, turn orang lain pulak hokehhhh
Quote NazRysha 17-5-2022 01:02 PM
elly ni cuba bersiap sikit
Quote BoongaKertas 17-5-2022 01:04 PM
ala sedihnya news ni. baru tertengok itu hari dekat PHSM tu. heols helok yach dlm tu. tak sure time tu dah kawen ke x dgn ellie.
Quote hzln 17-5-2022 01:05 PM
Fuhhh, jarang daddy2 yg bercerai berai umur 50an ni yg lebih diberi perhatian berbanding dgn si bini (acik2 50an skrg ni ramai yg masih hot), azri ini spesis rare la, sbb bini dia yg kepam, dia kekal helok
Quote Prickford 17-5-2022 01:05 PM
Agak tekejut dengan news ni. Nak speku fahaman masing2 dah tak boleh nak joint together. Semoga baik2 untuk mereka.

Lihat semua komen(249)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 07:33 AM GMT+8 , Processed in 0.069519 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top