CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Sakit Kepala Dan Tulang Belakang Sampi Tak Boleh Susukan Bayi, Syatilla Melvin Masuk Hospital Balik

13-5-2022 11:20 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2135| Komen: 18

Description: Empat hari selepas melahirkan anak ketiga melalui kaedah pembedahan, pelakon Syatilla Melvin kembali dimasukkan ke sebuah pusat perubatan kerana mengalami masalah sakit kepala dan tulang belakang.
Empat hari selepas melahirkan anak ketiga melalui kaedah pembedahan, pelakon Syatilla Melvin kembali dimasukkan ke sebuah pusat perubatan kerana mengalami masalah sakit kepala dan tulang belakang.


Perkara tersebut dikongsi sendiri oleh isteri kepada Shaheizy Sam itu dalam satu hantaran di laman Instagram miliknya.

Foto: IG

"Hari keempat selepas pembedahan, tumpas lagi ke pangkuan hospital.

"Kena serangan spinal headache yang sangat teruk. Tidak boleh bangun dan susukan bayi," ujarnya.



Menerusi ruangan komen, Syatilla dilihat sempat berbalas gurauan dengan adiknya iaitu Syifa Melvin yang meragui kakaknya itu serik untuk kembali hamil.

"Bagilah ruang anak aku jadi cucu bongsu lama sikit," jawab Syatilla.



Syatilla selamat melahirkan bayi perempuan pada Isnin lalu bersamaan 8 Syawal di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur.

Anak ketiga pasangan ini diberi nama Salama Samheizy.



Untuk rekod, Sam dan Syatilla mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 dan turut dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy, 5, dan Sarima Samheizy, 2.-CARI

Sumber: mStar Online

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote anony-mous 13-5-2022 12:36 PM
Rempit & samtilla mmg xmau berpisah ye. “Hasil menuai “ yuck!!
Quote Kancilkering 13-5-2022 01:08 PM
Edited by Kancilkering at 13-5-2022 01:09 PM

kesan epi ke?

kawan i siap x leh jalan time pantang…end up pakai tongkat lepas beberapa kali therapy sessions……

gitu le perempuan time mengandung muntah bagai sakit belakang lah paneh lah ….lps bersalin meroyan lah….jahitan terbuka lh …
Quote awanearisu 13-5-2022 01:18 PM
Kuranglah sikit tertonggek-tonggek selepas ini. Selamat berpantang. Semoga cepat sembuh.
Quote she 13-5-2022 01:20 PM
Couple rempit terpaling
Yang peminat pun sekapal rempit
Quote cikatilia 13-5-2022 03:23 PM
dia ni mana pantang betul2 sgt kan
xsilap anak 1 ke anak 2 kebangga slim melim berseluaq ketat masa dlm pantang

and then kelibat dia berjalan2 di the curve masa dlm pantang
Quote stingerflank2 13-5-2022 03:41 PM
Ain sudah melekat kewww?

Quote stingerflank2 13-5-2022 03:44 PM
Ko itewww lahirkheun melalui tingkap… gediks sangat nak showcase tak nyempat2….sekarang saper yg dah kena ain ?

Kalau aku Adan kheun uker marah pulak
Quote mizruncing 13-5-2022 03:52 PM
tuh laa jgn ingat badan tu kuat sgt
Quote stania83 13-5-2022 08:18 PM
dia yg nak bagi samm anak 1 team bola kan
Quote sweetyroses 13-5-2022 09:35 PM
Semoga cepat sihat.

Tapi dalam sakit kepala macam tu sempat update ig. Mungkin dy bosan kot. Banyak2 kn la berehat yer tilla.
Quote sharlenetexas 13-5-2022 09:39 PM
Bakalan tak patah katil lepas ni.

Quote ninierusli 13-5-2022 09:43 PM
Spinal anaest ..penah ja czer byk Kali , tapi Kali ke 4 masa cuci kandungan ni terkena..gatai lepas op kna kena baring 8 jam..tk tido , main hp n update family - sbb emergency case , pastu kawan terupload pic pi melawat masuk wad .so ramai la Tanya..pastu jd sakit kepala teramat sgt , mcm migraine , mata pun tk leh bukak , apa pun tkleh buat ..n berlarutan sepanjang mc 2 week tu n dah masuk keja Masih lagi jd on off..serik...
Quote Kancilkering 13-5-2022 09:58 PM
sakit itu penghapus dosa….
Quote hzln 13-5-2022 10:01 PM
Dlm sakit2 kepala sempat lagi ko hapdet itu ini yer tilah? Sejenis gigih. Aku kalu sakit kepala seminggu, seminggu la tak leh hadap apa2 skrin. Berdenyut oiiii
Quote xAthenax 13-5-2022 10:28 PM
2 kali c-section, 2 kali kena macam ni
tak boleh nak tidor, belakang sakit, tukar katil tukar tilam
Quote imanjannah 13-5-2022 10:29 PM
semoga cepat sembuh
Quote awenda507 14-5-2022 12:14 AM
Get well soon tilla
Quote redz85 14-5-2022 07:25 AM
walaupun aku tak suka dia.. tapi kesian ah kalau sakit begitu.. pengorbanan seorang ibu.. semoga dipermudahkan..

Lihat semua komen(18)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 07:18 AM GMT+8 , Processed in 0.074024 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top