CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lima Cedera Dalam Pergaduhan Di Wangsa Walk!

21-7-2015 02:17 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 20405| Komen: 93

Description: Lima cedera, dua daripadanya parah, dan 11 ditahan polis kerana disyaki terlibat dalam pergaduhan di Pusat Membeli Belah Wangsa Walk, lewat semalam. KUALA LUMPUR: Three people were injured ...

sumber foto : http://www.mstar.com.my/ dan http://azmykelanajaya.com/ 



Lima cedera, dua daripadanya parah, dan 11 ditahan polis kerana disyaki terlibat dalam pergaduhan di Pusat Membeli Belah Wangsa Walk, lewat semalam.


Ketua Polis Daerah Wangsa Maju Supt Mohamad Roy Suhaimi Sarif berkata kesemua yang ditahan adalah remaja lelaki Melayu berusia 15 tahun hingga 29 tahun.

Katanya, dalam pergaduhan pada pukul 6.50 petang itu antara dua kumpulan, seorang patah tengkok dan seorang lagi retak tulang bahu.


“Ia hanyalah pergaduhan antara dua kumpulan remaja yang berpunca dari tindakan seorang abang yang menghalang perhubungan adiknya dengan seorang lelaki,”


Beliau berkata lima yang cedera itu dipercayai akibat dipukul dengan kayu, batang besi, topi keledar dan sepit udang motosikal.

“Mereka yang cedera telah dihantar ke Hospital Kuala Lumpur untuk rawatan,” katanya.

Beliau berkata kesemua suspek ditahan di bawah Seksyen 148 Kanun Keseksaan.

Dalam pada itu, polis menafikan pergaduhan itu melibatkan isu perkauman.


sumber : www.bernama.com.my

9

Bagus
3

Marah
6

Terkejut
7

Sedih
8

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (42 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tightcherry 20-7-2015 10:00 PM
Dasar meleis pprt
Quote taikor 20-7-2015 10:11 PM
apa yg mencetuskan hero2 ini bersatu utk bertempur di bumi malaya ini???  
Quote BalasKomenBodoh 20-7-2015 10:13 PM
rakyat tertekan dek kerana GST. gurau jer.
Quote Peterpan17 20-7-2015 10:13 PM
Kecik2 dah gatal nak dating. Esok bunting buang baby kat masjid, tong sampah
Quote aderaderker 20-7-2015 10:18 PM
Kata cinta jagung hagung?
Apa sangat la setakat kena belasah sedas dua tu kan..
Quote miabebe 20-7-2015 10:22 PM
Berani nyaaaaaa kuo detim tanpa kebenaran abg..kalo mia lah...mmg tak lah...mati kene smackdown dek abg mia je nnt...
Quote rogayahtop 20-7-2015 10:22 PM
Romeo and juliet versi flat. Ana tumpang simpati dkt adik dia. Dah tau cinta terhalang, date la jauh2 sikit. Minyak motor mahal kut.
Quote purpledesire 20-7-2015 10:43 PM
kat wangsa walk.? hurmm
Quote famri7 20-7-2015 10:51 PM
Senyum sinis jah dengan ummah penyembah isis..Bila2 masa jah boleh tercetus rusuhan sis, tunggu trigger jah.

Keganasan dan ummah suchi embun salji bagai aur dengan tebing, pastu fefeeling teraniaya tatkala ummah kaper kokesen label sbagai terrorist.

P:s brapa mampos kali inni?
Quote mak_wa95 20-7-2015 10:52 PM
keje sia2...
Quote dodolgemok 20-7-2015 11:21 PM
Ummah dan teroris bagai loji dan tahik, bersatu dgan sebati
Quote hanakikan 20-7-2015 11:30 PM
Dating kat mall pprt.
Quote sukacactus 20-7-2015 11:35 PM
Abg dia marah la, org suruh tlg mak kat dapur raya2 ni
Adik pergi dating plak
Quote Mary_jane 20-7-2015 11:37 PM
Pegi beraya je agaknya sampai mengamok bagai.
Quote shamsadis 20-7-2015 11:40 PM
ini semua salah Anwar Ibrahim dan Mat Sabu....ehh gurau je
Quote Bateesta 20-7-2015 11:41 PM
ingat puak yahoodi atau kafirun tadi
Quote berrygurl 20-7-2015 11:42 PM
Patut belasah adik nyer yg merenyam..tapi xyah sampai patah riuk..
Quote miu84 20-7-2015 11:52 PM
Edited by miu84 at 20-7-2015 11:53 PM

semoga lebih ramai meleis perangai dan mentaliti seperti binatang ini mati jah dari menyusahkan orang sekeliling.
Quote lil_honey 20-7-2015 11:55 PM
wangsa walk tempat pprt melepak...
penah pegi ngn kawan skali dua..
aku rasa macam aku orang asing kat situ..pakaian diorang pelik2...

Lihat semua komen(93)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 08:46 PM GMT+8 , Processed in 0.062128 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top