CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Jangan Percaya khabar angin, Pergaduhan Di Low Yat Terkawal - Ketua Polis Negara

13-7-2015 10:22 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 92033| Komen: 726

Description: Ketua Polis Negara Tan Sri Abdul Khalid Abu Bakar berkata polis akan mengambil tindakan terhadap dua kumpulan yang terbabit dalam pergaduhan di Plaza Low Yat, Bukit Bintang, Sabtu lalu. 861267593 ...

sumber foto : http://media.themalaysianinsider.com/


Ketua Polis Negara Tan Sri Abdul Khalid Abu Bakar berkata polis akan mengambil tindakan terhadap dua kumpulan yang terbabit dalam pergaduhan di Plaza Low Yat, Bukit Bintang, Sabtu lalu.


Beliau turut menafikan dakwaan dalam media sosial kononnya pergaduhan itu tercetus akibat isu perkauman, sebaliknya hanya melibatkan pergaduhan dua pihak.


Khalid juga mengesahkan keadaan di pusat perniagaan peralatan elektronik itu tenang dan terkawal.


"Tiada pergaduhan atau rusuhan. Jangan percaya khabar angin. Polis berkawal," 


Sementara itu, menurut wartawan Bernama yang membuat tinjauan di plaza tersebut semalam, dianggarkan beratus orang berkumpul di hadapan plaza itu sejak 8 malam tadi, dipercayai rakan kepada individu yang ditahan polis selepas insiden pergaduhan di plaza itu, Sabtu lalu.


Sabtu lalu, polis menahan seorang remaja lelaki berusia 22 tahun, dipercayai terlibat dalam insiden pergaduhan di Plaza Low Yat.

Kejadian pada 7.38 malam Sabtu, dikatakan berpunca daripada perasaan tidak puas hati suspek yang ditahan pegawai keselamatan Plaza Low Yat kerana dituduh mencuri sebuah telefon bimbit.


sumber : http://www.bernama.com/
12

Bagus
10

Marah
12

Terkejut
5

Sedih
12

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acong 13-7-2015 02:05 AM
macam comey je........


Quote freebird 13-7-2015 02:06 AM
mungkin dia nak cepat balik, waktu berbuka dah dekat...lepas taraweh kena tidor cepat sebab sebelum sahur ada qiyamulail...
terlupa bayar lah tu...
Quote Acong 13-7-2015 02:22 AM
https://www.facebook.com/patrick.ang.73/videos/vb.1386947597/10206970917816546/?type=2
[fbv]10206970917816546[/fbv]

suh....! jangan gaduh sini....!  
Quote Acong 13-7-2015 02:27 AM
FRU membuat persediaan raya aidilfitri di lowyat  

https://www.facebook.com/video.php?v=10153428662162052

[youtube]10153428662162052[/youtube]
Quote Changa 13-7-2015 02:30 AM
Melayu suni ke yang curi ituu?
Quote Orix 13-7-2015 02:31 AM
Cctv ke animation tu ? mcm robot berurusan jual beli jah
Quote Acong 13-7-2015 02:33 AM
Orix replied at 13-7-2015 02:31 AM
Cctv ke animation tu ?  mcm robot berurusan jual beli jah

CCTV level gampunk nak mampus   
Quote Orix 13-7-2015 02:36 AM
Acong replied at 13-7-2015 02:33 AM
CCTV level gampunk nak mampus

Ala2 slideshow kt powerpoint pn ad
Quote Changa 13-7-2015 02:37 AM
So konsep nya bangsat bangsat itu pergi serang kedai yg tanhkap pemcuri itu bukan? Bukan pergi  serang kedai yg konon jual pomsel klon itu
Quote mizsela 13-7-2015 02:45 AM
Acong replied at 13-7-2015 02:22 AM
https://www.facebook.com/patrick.ang.73/videos/vb.1386947597/10206970917816546/?type=2

hampir kena cmpak laptop tufuhh
Quote revolusi_30 13-7-2015 02:46 AM
So melayu ne berjihad pasal pembawaan cerita palsu la kan, serupa perang Jamal dulu ... Ujung2 memang betul mat pit ne mencuri, lepas tu berlagak mangsa, haprak punya bangsa.. Patut x maju2.
Quote Acong 13-7-2015 02:47 AM
Edited by Acong at 18-7-2015 11:52 AM

abam2 polisi bersiap sedia utk kacau dodol  




geng meriam buluh sudah bersedia...! kita gempur amran fans..! #kipdap




bergerak cari buluh utk buat lemang.... harap kali ni tiada menu katak.....




lemang & rendang dah siap.... hantar dgn truck terus  



Quote revolusi_30 13-7-2015 02:48 AM
Patut POTA kan jah mereka yg terlibat, yg sebar2 berita juga.  
Quote revolusi_30 13-7-2015 02:50 AM
Changa replied at 13-7-2015 02:37 AM
So konsep nya bangsat bangsat itu pergi serang kedai yg tanhkap pemcuri itu bukan? Bukan pergi  sera ...

Itu yg akak baca masa mula2 smlm, kedai Oppo itu yg tangkap melayu pencuri ne, ujung x puas hati sama lengchai kedai oppo ne pasal kantoi kan mereka.
Quote Acong 13-7-2015 02:53 AM
revolusi_30 replied at 13-7-2015 02:46 AM
So melayu ne berjihad pasal pembawaan cerita palsu la kan, serupa perang Jamal dulu ... Ujung2 meman ...

pe cerita perang jamal tu?   
Quote Changa 13-7-2015 02:53 AM
revolusi_30 replied at 13-7-2015 02:50 AM
Itu yg akak baca masa mula2 smlm, kedai Oppo itu yg tangkap melayu pencuri ne, ujung x puas hati s ...

Itu la sis akak curiga motif kedai oppo jual klon padahal authorized reseller.
Nampak sgt salah sebab pergi serang kedai yg tangkap pondan melayu sunni iti bukan kedai yg konon menipu itu
Quote kekure 13-7-2015 02:53 AM
Melayu haprak di facebook dah pakat tepuk tangan tunggu 13 Mei
Aku pun tak paham la pemikiran bodoh tahap apakah ini?
Bangga sangat la dengan ketuanan Melayu
Hello?dah lebih 50 tahun jadi Tuan di Malaysia apa yang boleh dibanggakan?
Tahap kereta tin milo Proton dengan menara jagung tu ja
Kena tipu dengan Jibby dan Rosy pun dok nganga ja
Quote Acong 13-7-2015 02:55 AM
kekure replied at 13-7-2015 02:53 AM
Melayu haprak di facebook dah pakat tepuk tangan tunggu 13 Mei
Aku pun tak paham la pemikiran bodoh ...

13 mei dah lepas...... esok 13 julai   

Lihat semua komen(726)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 12:36 AM GMT+8 , Processed in 0.082021 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top