CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Tahniah Elaine Daly, Selamat Bergelar Ibu

14-7-2015 12:05 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 17914| Komen: 63

Description: Bekas ratu cantik negara ini selamat melahirkan bayi perempuan yang sangat comel. Tahniah!
Oleh Adib Za

Tahniah diucapkan kepada pelakon dan pengacara, Elaine Daly yang baru sahaja melahirkan bayi sulungnya.

Berita itu dikongsi oleh bekas ratu cantik ini melalui laman Instagram miliknya. 


"Saya sangat gembira dengan kehadiran cahaya mata sulung ini. Macam tak boleh percaya saya sudah bergelar ibu tetapi syukur semuanya selamat," katanya, memetik laporan Berita Harian online. 

Bayi perempuan yang dinamakan Eva Jean Boden ini merupakan hasil perkahwinan Elaine bersama seorang doktor, Nick Boden. 

(Sumber foto: Instagram Elaine)


Berita ini turut dikongsi gembira di kalangan peminat Elaine yang sama-sama mengucapkan tahniah menerusi laman Instagram miliknya. - CARI Infonet
20

Bagus
32

Marah
9

Terkejut
15

Sedih
22

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (110 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mzzenma 13-7-2015 04:01 PM
mzz tak tahu dia dah kahwin
tahniah2..
comel baby

Quote fynnkakiblock 13-7-2015 04:01 PM


Baby Eva Jean Borden
Quote mzzenma 13-7-2015 04:03 PM

kokesennya muka baby
ikut muka bapa lah ni
elaine daly tak nampak sangat pan asiannya di mata mzz
Quote fynnkakiblock 13-7-2015 04:03 PM
Takde yg nak bukak kalkulator bagai ke
Kalau tak memasing
Quote mokcikKSKB 13-7-2015 04:13 PM
Xperlu kalkulator uols..
Quote doubleA 13-7-2015 04:19 PM
beribu2 tahniah!
Quote kikuri 13-7-2015 04:21 PM
comeynya....
Quote asam_pedas 13-7-2015 04:29 PM
tahniah.. comey baby..
Quote Suchi 13-7-2015 04:38 PM
ade tgk ig dia sblm ni,
sexy gak pic dia masa peknen tp apedehal dia bkn muslim pun huhu
Quote melinda_kerr 13-7-2015 05:19 PM
Untuk nya married to chiroprator. Tak sedap bdn boleh tolong adjust2..
Quote amikie 13-7-2015 05:38 PM
cOngratz...cOmel baby.
Quote de_ikea 13-7-2015 06:06 PM
Congrats to mommy n daddy
Quote bambimo 13-7-2015 06:52 PM
Alololo..comeyyy..tahniah
Quote dani-rox 13-7-2015 11:15 PM
wahh... Tahniah. Comelnya baby dia
Quote hanamunir 14-7-2015 01:07 AM
tahniah elaine..
so comel la babyy..
Quote newyork 14-7-2015 01:14 AM
tahniah..omputih habis muka babynya
Quote cantthinkofany 14-7-2015 07:53 AM

tak cukup bulan ke uols.....
Quote hannan_rayyan 14-7-2015 07:57 AM
fynnkakiblock replied at 13-7-2015 04:03 PM
Takde yg nak bukak kalkulator bagai ke
Kalau tak memasing

tak perlu pun kaka sbb elaine pun dah ckp masa dia kawen tu she's few weeks pregnant
Quote mokcikKSKB 14-7-2015 08:19 AM
cantthinkofany replied at 14-7-2015 07:53 AM
tak cukup bulan ke uols.....

Bukan x cukup bulan uols.tapi koser nk kira bukan derang kena bin binti pon.hehe

Lihat semua komen(63)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 04:18 AM GMT+8 , Processed in 0.056490 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top