CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 14079|Reply: 63

(Edisi Baby Kokosen) Tahniah Elaine Daly Selamat Bergelar Ibu

[Copy link]
Post time 13-7-2015 04:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by fynnkakiblock at 13-7-2015 04:00 PM

Elaine Daly Selamat Timang Anak Sulung


Dalam kemaskini terbaru menerusi Instagram beliau, Elaine Daly telah memaklumkan satu berita gembira buat semua peminatnya di mana beliau dan suami sudah selamat menimang cahayamata pertama hasil perkahwinan mereka.

Menurut laporan Berita Harian, pengacara dan pelakon itu selamat melahirkan anak sulungnya kira kira jam 8.00 pagi semalam (Sabtu) di Hospital Pantai dan bayi perempuan ini diberi nama Eva Jean Borden — comel nama anak mereka berdua.

“Saya sangat gembira dengan kehadiran cahaya mata sulung ini. Macam tak percaya saya sudah bergelar ibu tetapi syukur semuanya selamat,” ujar Elaine Daly yang berkahwin dengan Nick Borden pada Disember 2014 yang lalu.






Kredit RotiKaya dan Instagram Elaine Daly


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2015 04:01 PM | Show all posts
mzz tak tahu dia dah kahwin
tahniah2..
comel baby

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2015 04:01 PM | Show all posts


Baby Eva Jean Borden
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 04:03 PM | Show all posts

kokesennya muka baby
ikut muka bapa lah ni
elaine daly tak nampak sangat pan asiannya di mata mzz
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2015 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde yg nak bukak kalkulator bagai ke
Kalau tak memasing
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Xperlu kalkulator uols..
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 13-7-2015 04:19 PM | Show all posts
beribu2 tahniah!
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 04:21 PM | Show all posts
comeynya....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-7-2015 04:29 PM | Show all posts
tahniah.. comey baby..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ade tgk ig dia sblm ni,
sexy gak pic dia masa peknen tp apedehal dia bkn muslim pun huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Untuk nya married to chiroprator. Tak sedap bdn boleh tolong adjust2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 05:38 PM | Show all posts
cOngratz...cOmel baby.
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Congrats to mommy n daddy
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Alololo..comeyyy..tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2015 11:15 PM | Show all posts
wahh... Tahniah. Comelnya baby dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 01:07 AM | Show all posts
tahniah elaine..
so comel la babyy..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-7-2015 01:14 AM | Show all posts
tahniah..omputih habis muka babynya
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 07:53 AM | Show all posts

tak cukup bulan ke uols.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 07:57 AM | Show all posts
fynnkakiblock replied at 13-7-2015 04:03 PM
Takde yg nak bukak kalkulator bagai ke
Kalau tak memasing

tak perlu pun kaka sbb elaine pun dah ckp masa dia kawen tu she's few weeks pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2015 08:19 AM From the mobile phone | Show all posts
cantthinkofany replied at 14-7-2015 07:53 AM
tak cukup bulan ke uols.....

Bukan x cukup bulan uols.tapi koser nk kira bukan derang kena bin binti pon.hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

16-4-2024 10:18 AM GMT+8 , Processed in 0.069838 second(s), 45 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list