CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Aku Sorang Jeke Yang Rasa Muka Dia Lain," Netizen Pelik Tengok Muka Fathia Latif

3-2-2022 05:05 PM| Diterbitkan: Cintaerina| Dilihat: 22505| Komen: 246|Original author: Cinta Erina

Description: Fathia Latif, satu nama yang sangat dikenali oleh rakyat Malaysia. Baru-baru ini Fathia kembali ke dalam dunia berlakon di mana dia bergandingan bersama Kamal Adli dalam sebuah filem.

Sumber: Instagram Fathia Latif

Fathia Latif, satu nama yang sangat dikenali oleh rakyat Malaysia. Baru-baru ini Fathia kembali ke dalam dunia berlakon di mana dia bergandingan bersama Kamal Adli dalam sebuah filem. 

Selepas sekian lama mendiamkan diri, kini Fathia kembali aktif dalam dunia lakonan dan dia juga aktif sosial media seperti Instagram.

Sumber: Instagram Fathia Latif

Netizen dah peminatnya acap kali melihat Fathia memuat naik gambarnya, namun ternampak sedikit kelainan didalam gambar Fathia iaitu raut wajahnya yang agak lain dari sebelum ini.

Agaknya mungkin kerana cara fotonya diambil, ataupun pencahayaan yang membuatkan raut wajah Fathia agak lain dan berbeza dari sebelum ini. 

Sumber: Instagram Fathia Latif

Jika dilihat secara mata kasar, wajahnya memang  mempunyai sedikit kelainan, namun tidak mengubah struktur asal wajah Fathia. Hal ini menyebabkan rasa yang tertanya-tanya. Tapi Fathia masih kekal cantik, itu tidak akan berubah.

Walaupun wajah Fathia agak berbeza namun tidak ramai menyuarakan tentang hal itu. Mungkin kerana Fathia agak berisi dan telah bersolek yang membuatkan dia kelihatan agak berbeza dari sebelum ini. 

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminat dan netizen menyapa “good morning” kepada Fathiya. Namun, ada satu netizen bertanya adakah hanya dia seorang yang melihat perbezaan di wajah Fathia.

Sumber: Instagram Fathia Latif

Memang kita dapat melihat sesuatu yang lain, namun tidak pelik pun. Kerana memang sebelum ini pun Fathia pernah menerima komen mengenai raut wajah beliau yang sangat berbeza. -CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Gianna111 3-2-2022 05:17 PM
dia ni kalau tak ting tong dulu sampai sekarang mebunia tau . boleh jadi primadona.sebab tak kayu macam LS.silap langkah..btw dia ni habis tak study law dulu?
Quote dudaberhias 3-2-2022 05:25 PM
Kesan mendadih + cucuk banyak sangat filler. Bila naik berat badan soo akhirnya jadi la watak Jimmy Neutron macam Safiey ilias tu.
Quote dejure 3-2-2022 05:25 PM
Macam babi muka dia
Quote auntyonion 3-2-2022 05:25 PM
Sayang betul bakat ada..rupa ada..tp tingtong
Quote fealefea 3-2-2022 05:28 PM
filler gone wrong. so jangan cube walau sekali. kalau nk cube jugak dm Raja Ilya kot. Nicely done!
Quote mendeluk 3-2-2022 05:29 PM
Teruk gila muka. Muka sekarang dah nampak banyak filler.
Quote ezacbee 3-2-2022 05:29 PM
Sama cam iqram, ada bakat tapi ting tong
Quote mendeluk 3-2-2022 05:30 PM
dudaberhias replied at 3-2-2022 05:25 PM
Kesan mendadih + cucuk banyak sangat filler. Bila naik berat badan soo akhirnya jadi la watak Jimmy  ...

Itu jangan pernah cucuk muka. Letak filler. Sebab takkan nampak lawa pun. Muka akan jadi mcm cucuk buruk.
Quote akuHavocczz 3-2-2022 05:31 PM
dulu i rasa fathia ni antara wanita terpaling cantik kat malaysia, sekarang iols rasa iols lagi cantik dari dia HAHA
Quote Fafaaisa 3-2-2022 05:32 PM
dejure replied at 3-2-2022 05:25 PM
Macam babi muka dia

Jahatnya mulut
Quote sweetyroses 3-2-2022 05:32 PM
Dulu dy ni cantik lah. Aku suka tengok dy ni berlakon drama dulu2
Quote dubuk 3-2-2022 05:36 PM
fathia dengan fauziah ahmad daud sama. sayang tak jaga kecantikan
Quote bedahmenjuyah 3-2-2022 05:37 PM
Sayang sungguh menjunam ms prime time. Semua nya sbb ikut kan sgt kata hati. Ex boipren pun dah bahagia dgn org lain.
Quote TeropongThaico 3-2-2022 05:44 PM
Jauhnya beza ya... Kesiannya
Quote Jiddin 3-2-2022 05:51 PM
Gianna111 replied at 3-2-2022 05:17 PM
dia ni kalau tak ting tong dulu sampai sekarang mebunia tau . boleh jadi primadona.sebab tak kayu ma ...

even though sheol tak kayu, lakonan fathia sebenarnya sama across genre. nampak tak kayu sbb sheols punya projection big. body language and suara dia besar tapi acuan sama saja untuk semua karakter. Contoh, watak Dewi sbg wanita badass dalam Dia Isteri Luar Biasa dan sbg pelajar undang2 muslimah kental dalam Nur Kasih, sama saja cara dia bawak watak tapi sebab dia lawa dan lontaran dialog dia convincing, so sheols tak nmpk kayu. She definately can act but not versatile enough like some people want to believe....
Quote chandrahusin 3-2-2022 05:51 PM
punya la lawa dulu2
apa la dh jadi
Quote Jiddin 3-2-2022 05:55 PM
akuHavocczz replied at 3-2-2022 05:31 PM
dulu i rasa fathia ni antara wanita terpaling cantik kat malaysia, sekarang iols rasa iols lagi cant ...

Meols pernah tgk video reaction lelaki2 Korea on Malaysian women celebrity, rasanya semua letak Fathia no 1. Komen yang meols tak leh lupa, ada sorang mamat ni cakap dia letak Emma Maembong no. 2 sbb dia rasa Emma still dateable. Whereeas, Fathia ni out of league langsung, macam bidadari yang mustahil untuk seorang manusia miliki. Agicew kata2 lelaki Korea tersebut.
Quote lolipopmanish 3-2-2022 05:57 PM
Muke sheol yg pakai baju kurung hijau tu nampak mengembang betul
Plus nampak tua
Quote Lagubestbest 3-2-2022 06:06 PM
Edited by Lagubestbest at 3-2-2022 06:09 PM

memang idaman r fathia ni dulu, tp sejak gambo teks tersebar.. kemudian perangai tiber jd ntah hape2.. turn off terus. orang lain pun galak jugak, tapi xdela sampai rempit konar baring selevel lindsay lohan cmtu.

Lihat semua komen(246)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 05:43 PM GMT+8 , Processed in 0.088253 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top