CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Yatt Hamzah Meraung 3 Anak Sakit Serentak, Seorang Masuk Wad Akibat Pneumonia

20-1-2022 06:09 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8132| Komen: 83|Original author: LilRose

Description: Yatt Hamzah semalam menerusi Instagram memaklumkan tiga anaknya sedang sakit.
Yatt Hamzah semalam menerusi Instagram memaklumkan tiga anaknya sedang sakit.


Kredit foto: IG

Katanya, anak keempat dan kelima kini demam dan batuk selesema manakala anak ketiganya kini ditahan di wad akibat jangkitan pada paru-paru.

"Bertabahlah wahai Bonda bila anak-anak sakit berjemaah ni. Lekas sembuh ya anak-anak Bonda," tulisnya.


Kredit foto: IG



Malah, menurut Yatt dia tidak sampai hati melihat anaknya itu kerap muntah hingga berbelas kali.

"Bonda ni paling lemah bila anak-anak sakit. Tak tahan sebak tengok dia orang, tapi depan dia orang tak boleh menangis kena kuat. 

"Masa berseorangan terus meraung memohon Allah kasihankan mereka," ujarnya.


Kredit foto: IG

Dalam kesempatan itu, Yatt turut mendoakan golongan ibu di luar yang diuji ada anak-anak yang sakit dipermudahkan urusan dan diberikan kesembuhan.

Kesiannya Yatt, tiga sekali gus anak diserang penyakit. Semoga Yatt kuat hadapi ujian ini. - CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (1 people)

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote 800214 20-1-2022 06:12 PM
Musim rotavirus ke cemana skrg. Kawan2 kat fb pun ramai anak masuj spital muntah n cery bery
Quote belilies 20-1-2022 06:21 PM
Tahun ni anak yatt blom jatuh sampai berdarah dahi lagi. Tiga2 sakit berjemaah.

Aku rasa anak ko ni sakit sbb ko suka sangat meraung kat iglah yatt. Apejedah ambik gambar tadah tangan kat tohan ig camtu
Quote dudaberhias 20-1-2022 06:24 PM
kesiannya anak2 dia... bayangkan dia minta nak mampoih kat sana sambil rekod2 dan ambil gambar siap nak nampak buat keje pergi ganggu cleaner vacuum carpet demi content haritu...

entah apa la nasib budak2 tu...
Quote princessmiang 20-1-2022 06:34 PM
Padan muka dasar mak bodoh dan neglectful! Semoga ko masuk penjara sebab orang buat aduan mak cuai! Tau mengenjut laki bini buat anak macam babi rosita sing! tapi tak reti nak bela anak elok2! Semoga ko celaka la nnt anak x dpt penjagaan sewajarnya!
Quote Parit.Hilton 20-1-2022 06:52 PM
dalam anak sakit tu, sempat pulak tulis karangan. aku ni anak sorang tak sihat pun tak lalu nak pegang fon. ni 3 sekali sakit boleh rilek je.
Quote asfaz 20-1-2022 07:09 PM
Parit.Hilton replied at 20-1-2022 06:52 PM
dalam anak sakit tu, sempat pulak tulis karangan. aku ni anak sorang tak sihat pun tak lalu nak pega ...

Harusla tulis karangan nanti org tak tahu dia meraung berdoa
Quote Madel 20-1-2022 07:14 PM
Bila anak2 nko sakit, nko minta doa dari netizen
wktu anak2 nko sihat, perlukan perhatian nko..terutama yg baby tu..nko kemana?
nko tinggalkan depa pergi umrah
nko as ibu, nko la berdoa sbb doa ibu itu tiada hijab
ngok!!
Quote JalaEmas 20-1-2022 07:15 PM
Untuk anak2 nya semoga lekas sembuh..

Yatt ni boleh panggil ratu air mata dah.. asal headline psal dia, meraung, menangis, bla bla bla..
Quote uori 20-1-2022 07:16 PM
asal berita dia naik je mesti pasai anak sakit kan
Quote Orix 20-1-2022 07:19 PM
ttbe teringat dia ni dlm cite Dunia Baru... haihh bila la Dunia Baru nk masuk Netflix
Quote Chairman 20-1-2022 07:21 PM
Memang yihhhh sangat org yg ape2 hal pun gigih nk share kt medsoc....

Ape2 pon semoga anak2 beliau cepat sembuh insyaAllah
Quote missyL 20-1-2022 07:28 PM
Parit.Hilton: dalam anak sakit tu, sempat pu ...


Same lah.
Mase anak i sakit mmg mood sgt2 down. Nk pgg hp pn mls.
Pgg hp pn dok Google. Pastu Google Mcm2 overthinking plk
Nk berdoa kt ig mmg tak lah
I just msg kwn2 mintk tlg doakn
Xde la nk meratib kt socmed cm yatt nie

Semoga anak2 cpt  sembuh mak nye cmtu anak2 xsalah..
Quote cmf_premierleag 20-1-2022 07:33 PM
Parit.Hilton replied at 20-1-2022 06:52 PM
dalam anak sakit tu, sempat pulak tulis karangan. aku ni anak sorang tak sihat pun tak lalu nak pega ...

biasalah tu..mak2 bodoh mcm yatt hamzah ni mmg wujud ya.esp yg mak2 bodoh yg kemaruk nak share content kt tololwers mcm yatt hamzah ni la
Quote slyfynx 20-1-2022 08:33 PM
Aku sgt2 x paham org yang anak sakit leh amik gmbr, pastu upload kt medsos.
Quote sunshinelady 20-1-2022 08:39 PM
Madel replied at 20-1-2022 07:14 PM
Bila anak2 nko sakit, nko minta doa dari netizen
wktu anak2 nko sihat, perlukan perhatian nko..terut ...

tu la aku terfikir gak tu. apsal la dia tu gi umrah time pandemic cam ni. bukan wajib pun. unless dia pergi sebab masalah mental postnatal depression ke apa, kena keluar rumah keluar negara terus tak jumpa keluarga utk pulihkan sendiri, ye la if dekat dgn family takut nyawa anak2 or sendiri terancam.
tapi tu la.. urgghhh apsal la tinggalkan baby gitu. sigh...
Quote eely_shana 20-1-2022 08:42 PM
Semoga baik2 aje yatt n anak-anak.
Quote makadek 20-1-2022 08:47 PM
Yatkabah kembali lagikkkkkkkk
Dgn edisi meraung
Quote Nenasketum 20-1-2022 08:55 PM
Kalau bangang ni tinggal di Sweden, dah lama makan free dalam jail.
Quote sharlenetexas 20-1-2022 08:58 PM
Laki sheols mana?

Lihat semua komen(83)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 08:12 AM GMT+8 , Processed in 0.083362 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top