CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Dekat Sebulan Menyepi, Ke Mana Caprice Menghilang?

26-10-2021 11:36 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 3422| Komen: 24|Original author: Oleh: Saiful

Description: Dah hampir sebulan, Caprice tiada perkhabaran, hilang daripada media sosial.
Foto: IG


Dah hampir sebulan, Caprice tiada perkhabaran, hilang daripada media sosial.

Kali terakhir penyanyi rap penuh kontroversi ini memuat naik kandungan di Instagram adalah pada 8 Oktober.


Sepatutnya pada 21 Oktober lepas, Caprice melancarkan single rap terbaharunya, Tiger of Al Quds selepas ditangguhkan 10 Oktober.

Lagu dan muzik video itu dirakam di Jordan dan Mesir ketika dia cuba memasuki Palestin.



Ramai yang musykil dan tertanya-tanya di mana Caprice?

"Mana Caprice? Suarakanlah pendapat tentang benda-benda begini. What’s on the news today hello?," ciap seorang pengguna Twitter apabila viral isu melibatkan Fauzi Nawawi.

Biasanya kalau ada isu viral, cepat sahaja Caprice akan ulas, tapi kali ini berbeza pula.



Sekadar info, Caprice sebelum ini dimasukkan ke pusat perubatan disebabkan kesan daripada penyakit hipertiroid. 

Menurutnya, perasaan dan emosi bercampur-baur serta baran adalah disebabkan penyakit tersebut.

Ada sesiapa yang tahu di mana Caprice? Ramai yang risau ni. -CARI


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote trexxxxxi 26-10-2021 11:46 AM
IG heols kena suspended

Quote trexxxxxi 26-10-2021 11:49 AM
Ada sesiapa yang tahu di mana Caprice? Ramai yang risau ni.


Iols risau sebab chuol lama tak update, mujur dah update dah
Quote nakkomenjugak 26-10-2021 02:10 PM
Ehhh baguslah heol hilang
Tak koserrrr nengok nama heol naik kat tered
Quote KamikuP 26-10-2021 02:38 PM
Janji heshe selalunya dicapati
Quote yusryimran 26-10-2021 02:51 PM
eloklah senyap terus. seyes semaklah
Quote makton 26-10-2021 04:10 PM
penting ke dia sampai kena muncul kat socmed?
Quote Kurex 26-10-2021 04:18 PM
Semua tak kisah, kau je sepol yg tertanya2
Quote watie79 26-10-2021 04:20 PM
syukurrrrr dia menghilang..semakkkkk
Quote hashashes 26-10-2021 06:31 PM
Sape je yang cari dia ni? ko dah takde keje lain ke
Quote hashashes 26-10-2021 06:32 PM
Sape je yang cari dia ni? ko dah takde keje lain ke
Quote ..maksu 26-10-2021 10:57 PM
budak2 form 5 je cari budak ni. harap2 hilang lagi lama lagi bagus dari socmed tak de siapa seru jangan nak perasan lah capris
Quote TeropongThaico 27-10-2021 12:04 AM
Ciannya dia... Tak dihargai warga forum.
Puas dia tunjuk pandai, tunjuk hebat. Masih tak dihargai

Ai pun memyampah sikit kat org yg suka mencapub tunjuk hebat tak tentu arah ni. Cuma kalau sbb sakit tu hari harap cepat sembuh la ye. Pasni diam2 dah
Quote LadyCarefree 27-10-2021 12:09 AM
Serious rasa nak penampar je tgk video kids dia tu esp bab pandang tepi. Perasan yakmat tiger kuds konon. Adoi. Maafkan saya.
Quote gekkou 27-10-2021 12:18 AM
sejenis gigih ya yang mencari dia
minta ulas berita semasa
aman je malaysia dia senyap
Quote lasagna 27-10-2021 08:29 AM
ada tu dia.. jap jap lagi muncul lah tu. ada lebih baik dia berdiam diri dulu. wat lek wat peace jer. kang dia muncul korg plak hangin. so biar dia senyap dlu.
Quote tipah89 27-10-2021 09:23 AM
aku yg hari2 kelik Ig pun xperasan mamat ni hilang dari radar..ha elok la tu xyah muncul dah semak je.
Quote shiraloveyou 27-10-2021 10:50 AM
Tak perlu pun nak seru2 mamat ni.biar heols duduk dlm gua diam2...
Quote prince_marhaen 27-10-2021 12:57 PM
ntah ntah busy dating ngan nenas, ye lah kan dah baik cemolots bagai... yihhh
Quote samshik 27-10-2021 09:26 PM
Kene peduli ke si penyemak industri neh??

Lihat semua komen(24)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2021 11:53 AM GMT+8 , Processed in 0.104616 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top