CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Momen Romantik Ashraf Sinclair dan BCL di Greece

3-6-2015 11:49 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 30628| Komen: 112

Description: Bahagianya pasangan ini..berkongsi momen indah dan romantis ketika di Greece..
Oleh: CMFreporter2

Aha! Ramai sudah yang teruja dengan hubungan suami isteri Ashraf Sinclair dan isterinya, Bunga Citra Lestari.

Dari dahulu mereka berani menunjukkan momen indah bersama. Terbaharu, Ashraf berkongsi saat romantis dan bahagia pasangan ini ketika bercuti di Greece. Jom lihat koleksi gambar-gambar ini. 























(Sumber foto: Instagram Ashraf Sinclair)



Buat kedua pasangan ini, Ashraf dan BCL semoga terus berbahagia hendaknya. Anda yang membaca jangan rasa cemburu ya! he he - CARI Infonet

32

Bagus
26

Marah
19

Terkejut
20

Sedih
34

Lawak
30

Bosan

Friends Rank (161 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote miyamiyo 2-6-2015 04:24 PM
Bestnya pergi Greece.

Itu style baru si serap sinclair ke?
Quote suterabiru123 2-6-2015 04:29 PM
ukuran kebahagian serap dan bunga adalah dr ciuman mulut..
Quote pittjie 2-6-2015 04:32 PM
selamat meniti saat2 bahagia uolsss. mak ok ok je tengok gambar2 mereka.
Quote cmf_blingblings 2-6-2015 04:36 PM
bersangka baik, tgh bekerja keras untuk tambah anak
Quote alieyrina 2-6-2015 04:43 PM
Aku kalau nampak baju cam bunga pakai pd gambaq last, mesti aku duk tetanya2 mcm mana la org pakai baju gini ....
Quote mesmerize 2-6-2015 04:46 PM
okla tu suami isteri pegi honeymoon lagi.. tak bawak anak.. napa gambar 2nd from last tak hold hands
Quote lazim 2-6-2015 04:51 PM
kenapa lawak muka serap
Quote nonarona 2-6-2015 04:53 PM
la haiii serabutnyaa muka serap..
Quote zameyla 2-6-2015 04:55 PM
seksi btui mek nie...
Quote Vanilla_lette 2-6-2015 05:01 PM
pic aseraf sinkler yg no.7 dari atas pakai seluar merah tu nmpak badan dah sasa dgn shirt less....wlaupun muka agak serabut but manly look...masing2 tengah 'berselera' menikmati nikmat percutian suami isteri.......mungkin sedang gigih berkerja keras nk tambah anak.....
Quote jijioaynna 2-6-2015 05:03 PM
Piccas waktu dorg honeymoon pas kawen rtu lg sexy n hotsss....
Quote Aya_Osman 2-6-2015 05:06 PM
loving kapel....sweet sesgt..
Quote hotmak 2-6-2015 05:07 PM
serap nampak busuk
Quote doubleA 2-6-2015 05:26 PM
imej baru serap dah rupa robinson crusoe
Quote red_cattleya 2-6-2015 05:28 PM
bahagianya mereka...
Quote mice_cheese 2-6-2015 06:15 PM
walaupun serap nampak busuk tapi nampak happy..
Quote LiveYourLife 2-6-2015 06:20 PM
suterabiru123 replied at 2-6-2015 04:29 PM
ukuran kebahagian serap dan bunga adalah dr ciuman mulut..

buahhahaha komen uol lawaks ok..
Quote Suchi 2-6-2015 06:30 PM
Moga bukan hanya terbahagia di DUNIYA aja tetapi di AKHIRAT jua yea


bahagia itu hakikatnya pada apa yang kita rasa dan lalui

bukan pada apa yang orang lihat
(pinjam status fb orang haha)
Quote yipun_78 2-6-2015 06:34 PM
mcam kat Santorini ... bestnya

Lihat semua komen(112)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-7-2024 03:03 PM GMT+8 , Processed in 0.284856 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top