CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Hotel Mewah Daripada 6 Tan Emas

3-6-2015 12:26 PM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 8296| Komen: 24

Description: Selayaknya dengan namanya Gold Palace, hotel ini disaluti dan dipenuhi dengan emas tulen!
Oleh: CMFreporter2

Bayangkan sebuah bangunan diperbuat daripada emas! Inilah yang terjadi di Swisshorn Gold Palace Hotel, Hong Kong!


Ia telah dihiasi dengan perabot-perabot yang diperbuat daripada emas tulen. Hasilnya, hotel ini 'mengandungi' 6 tan emas!

Selamat menjamu mata...











(Sumber foto: Baca Blogspot)


Memang mengagumkan! Selayaknya hotel ini dinamakan sebagai 'Gold Palace'. - CARI Infonet


Sumber berita :www.baca-blogspot.blogspot.com
6

Bagus
4

Marah
2

Terkejut
6

Sedih
6

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (28 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote asher 2-6-2015 12:36 PM
kalo aku g sana mau aku kikis pelan2 emas nie..dpt sekilo dua pn jd lah..
Quote lindarafee 2-6-2015 12:40 PM
mampu ke nak tido situ. mau semalam 100k kalah burj khalifa hotel dubai tu
Quote bemyself 2-6-2015 01:03 PM
Perghhhhh.......... kalau aku kayaaa......
Quote elmen 2-6-2015 01:41 PM
labur skit duit dlm menginap semalaman. pastu jgn tdo.. kikis spjg mlm.. boleh hasil.. hehhehe
Quote AbukRokok 2-6-2015 01:44 PM
elmen replied at 2-6-2015 01:41 PM
labur skit duit dlm menginap semalaman. pastu jgn tdo.. kikis spjg mlm.. boleh hasil.. hehhehe

masa check out kne tggu dulu kt lobby
housekeeping buat check out..ada kikis x xde kisis
ade kikis kne bayar
Quote yayangmama 2-6-2015 01:45 PM
huhuhu...xnak lah yang ber tan-tan tu
kasi saya emas sekilo pon dah cukup bersyukur
Quote zameyla 2-6-2015 03:06 PM
ada tak nanti pemimpim Malaysia p tidoq kat cni?
Quote miabebe 2-6-2015 03:51 PM
Berpino mata mia laaaaaaaaaaaa....

Mia sukaaaaaaaaaaaaa.....
Quote sapeka 2-6-2015 04:23 PM
silau bijik mata..
Quote boyagombak 2-6-2015 07:06 PM
miabebe posted on 2-6-2015 03:51 PM
Berpino mata mia laaaaaaaaaaaa....

Mia sukaaaaaaaaaaaaa.....

hokeh miangbebeh
abam boya dah booked dah utk honeymoong
woooooooossshhhhhhh




Quote miabebe 2-6-2015 07:10 PM
boyagombak replied at 2-6-2015 07:06 PM
hokeh miangbebeh
abam boya dah booked dah utk honeymoong
woooooooossshhhhhhh

Hamboi abam boya..abam boya booked bape bilik tu? Mia nk bw sume jiran satu taman nehhhhhh....boleh ka abam boyaaaaaaaaa???...kihkihkih
Quote mamiayu 2-6-2015 08:55 PM
agaknya toilet bowl buat dari emas jugak ke?
Quote boyagombak 2-6-2015 08:55 PM
miabebe replied at 2-6-2015 07:10 PM
Hamboi abam boya..abam boya booked bape bilik tu? Mia nk bw sume jiran satu taman nehhhhhh....bole ...

Usahkan satu Taman, satu kg, negeri, negara malahan bak kata Najibuya 1 Mesia pun apalah nak dikisahkan. Janji bahagia he he he
Quote Teru2Bozu 2-6-2015 10:05 PM
Kalau kat Malaysia ni, mau gila Mat Pet cari untung. Penutup lubang taik pun buleh dikebas, ini kan plak emas
Quote miabebe 2-6-2015 10:30 PM
boyagombak replied at 2-6-2015 08:55 PM
Usahkan satu Taman, satu kg, negeri, negara malahan bak kata Najibuya 1 Mesia pun apalah nak dikis ...

Abam boya sporting cenggini hahhh..
Quote purple_leo 3-6-2015 07:53 AM
leh apply jadi cleaner kat hotel ni...sambil bersihkn bilik sambil kikis2 emas...
Quote alphawolf 3-6-2015 09:31 AM
Semua nawaitu buruk2 belaka....
Quote amon_79 3-6-2015 09:42 AM
rakyat marhaen biasa2 xder can ler nak ddk sini kalo xde $$$ BYK...
Quote DayangKirana 3-6-2015 11:09 AM
woow...hotel bersalut emas sudah..then what? bertatah intan berlian penuh segala wall, toilet and furniture?

Lihat semua komen(24)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 08:45 AM GMT+8 , Processed in 0.092005 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top