CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

So Sweet! Izzue Islam Sambut Birthday dan Anniversary

4-6-2015 09:52 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 17672| Komen: 70

Description: Penyanyi dan pelakon ini menyambut majlis hari jadi dan ulang tahun perkahwinannya dengan sangat meriah dan sweet!
Oleh: CMFreporter2

Masih belum terlewat untuk mengucapkan SELAMAT HARI JADI kepada pelakon dan penyanyi igauan ramai, Izzue Islam!


Izzue telah menyambut hari jadinya yang ke-25 baru-baru ini, dalam masa yang sama turut meraikan ulang tahun perkahwinan bersama isterinya, Awin Nurun untuk tahun yang ke-2!

Tahniah! Tahniah! 

Moga berkekalan hingga ke akhirnya, kami di CARI Infonet ucapkan.

Jom cuci mata melihat sekitar majlis meriah Izzue Islam.









 








(Sumber foto: Instagram Izzue Islam)


Dalam majlis yang sama Izzue membuat kejutan dengan memakai maskot Bugs Bunny! So sweet!! Comelnya!
Majlis tersebut turut dihadiri rakan artis dan juga kelab peminat Izzue sendiri. - CARI Infonet

Sumber Berita: Instagram Izzue Islam

14

Bagus
29

Marah
28

Terkejut
22

Sedih
32

Lawak
35

Bosan

Friends Rank (160 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fynnkakiblock 4-6-2015 09:33 AM















Quote Lorra2411 4-6-2015 09:39 AM
izzue sorang je pakai costume bunny, ingatkan awin pakai skali
Quote kosukeconan 4-6-2015 09:42 AM
nice surprise
harap diaorg bkekalan
Quote fynnkakiblock 4-6-2015 09:43 AM
Lorra2411 replied at 4-6-2015 09:39 AM
izzue sorang je pakai costume bunny, ingatkan awin pakai skali

Kan dia buat surprise kat awin
Quote akik 4-6-2015 09:43 AM
ingatkan costume bunny yang kinky tu
Quote fynnkakiblock 4-6-2015 09:45 AM
Berpeluh2 izzue pakai costume, sanggup utk bini.. sweet betul
Quote fynnkakiblock 4-6-2015 09:46 AM
akik replied at 4-6-2015 09:43 AM
ingatkan costume bunny yang kinky tu

Yg cmn tu tepekla gambar
Quote Lorra2411 4-6-2015 09:47 AM
fynnkakiblock replied at 4-6-2015 09:43 AM
Kan dia buat surprise kat awin

ingatkan ada tema, hahaha. alang-alang pakai costume bunny ala ala LV tu. Playboy kaedahnya
Quote Vanilla_lette 4-6-2015 09:48 AM
So sweet Izzue buat kejutan utk isteri tersayang...bertuahnya awin..
blm ngandung lg ke si awin ni...?
Quote akik 4-6-2015 09:52 AM

nah..




Quote meeza83 4-6-2015 09:55 AM
moga terus bahagia till jannah
Quote kokocrunch 4-6-2015 09:59 AM
HB Izzue Islam & semoga berkekalan hingga ke Jannah.
Quote oggy 4-6-2015 10:02 AM

Ini pakai dalam bilik tido je la
Quote crazypink 4-6-2015 10:10 AM
Happy Birthday Izzue Islam & Happy Anniversary

Semoga bahagia selamanya
Quote pjade 4-6-2015 10:10 AM

Haha.. ni baru la kostum bunny!!

Quote aezvogue 4-6-2015 10:22 AM
mmg izzue ni sayang betul ngn wife die..
rupa bukan ukuran
Quote wookiehoney 4-6-2015 10:24 AM
happy birthday n happy anniversary
moga rumahtangga anda berdua terus bahagia dan dikurniakan anak penyeri rumahtangga
Quote girly.. 4-6-2015 10:26 AM
aduhai.. kurang pahala posa girly
Quote Hazzleezhar87 4-6-2015 10:26 AM
izzue mmg sgt2 menghargai awin. cinta bkn sbb rupa, umur n harta moga korang terus bahagia!

Lihat semua komen(70)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:19 PM GMT+8 , Processed in 0.093609 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top