CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Orang Buta Sahaja Tak Boleh Bezakan Seluar Dan Paha - Che Ta

3-6-2015 11:02 AM| Diterbitkan: CMFreporter2| Dilihat: 27980| Komen: 164

Description: Ikuti apa kata Che Ta mengenai isu berseluar nude color..
Oleh: CMFreporter2

Baru-baru ini Rozita Che Wan menerima kecaman daripada pengikutnya selepas dia memuat turun gambar bercuti di London bersama suami dan anaknya. Ini berpunca gara-gara Rozita atau Che Ta memakai seluar yang berona 'nude color' sekaligus menyebabkan ramai yang tersalah anggap dan memberikan komen negatif.


(Sumber foto: Instagram Che Ta)


Memetik jawapan yang diberikan oleh Che ta melalui portal Berita Harian online, isteri kepada Zain Saidin ini berkata, "Orang buta sahaja yang tak boleh bezakan seluar dengan peha. Kalau orang yang berakal tengok gambar ini mereka takkan komen yang saya tak pakai seluar atau memakai seluar pendek kerana secara jelas saya bertudung. Saya bukannya gila untuk buat seperti itu. Saya tahu batas bertudung. Hanya orang yang selalu fikir negatif sahaja akan pantas membuat kesimpulan yang negatif semata-mata. 


"Yang kutuk itu hanya seorang dua dan selebihnya banyak memberi komen mempertahankan saya. Jadi biarlah apa orang nak cakap, saya cool sahaja," ujarnya lagi menerusi portal berkenaan. 

Nah, ternyata sikap sebeginilah yang harus ada pada semua selebriti, tidak mudah sentap dan terkesan dengan kecaman dan komen-komen negatif orang di sekelilingnya. 

Comel-comelnya!! (Sumber foto: Instagram Che Ta)


Dalam pada itu, Che Ta turut berkongsi gambar-gambar si comelnya siapa lagi kalau bukan Aaisyah ketika percutiannya di London, menerusi laman Instagram miliknya. Comelnya ya ampun! - CARI Infonet

Sumber berita: Berita Harian 
10

Bagus
16

Marah
21

Terkejut
13

Sedih
32

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Orix 2-6-2015 02:33 PM
pape jela che ta oi. malas nak komen. :zz
Quote tomet05 2-6-2015 02:39 PM
kiki suaq ke peha tuh
Quote siape_aku 2-6-2015 02:40 PM
so annoying bace tajuk thread....2-3 tajuk thread bunyi gini.... by the way che ta...gune la kaler lain...tongong sgt!!
Quote kelip2_07 2-6-2015 02:41 PM
dh ang pn dok pkai ketat metat xdak beza pn pkai seluaq ka x..betui dakk??
Quote cmf_blingblings 2-6-2015 02:42 PM
fuhhhh, teringin gak nak dressing macam ceq ta tapi peha den lebor
Quote greantea 2-6-2015 02:43 PM
ok saya buta. saya nmpk mcm x pakai seluar
Quote clarizsa 2-6-2015 02:49 PM
Awat depa tulih utagha... che ta pun.. pkai hijab tp tetap ketat metat.. pstu pi galak dok pkai seluaq warna nude buatpa.. bongok..
Quote clarizsa 2-6-2015 02:50 PM
Tp style dressing dia lawa la... minus the hijab..
Quote wookiehoney 2-6-2015 02:52 PM
whatever la che ta
Quote meiya_loya 2-6-2015 02:55 PM
erk...dah pakai jumper, pastu nak pakai sluar ktat metat cam legging lagi, pastu warna kulit plak...ape kes???? mmg mintak hencap pon kan???? tudung tuh fesyen semata2..
Quote DayangKirana 2-6-2015 02:57 PM
amboihh..tergeliat lidah..
Quote mizzmimi 2-6-2015 03:00 PM
Body letop cikta.. I loike
Quote miawpink 2-6-2015 03:00 PM
Kalau pakai skirt labuh mesti jd trending kn che ta.... Ramai org beli skirt labuh che ta.... Blh buat bisnes kn
Quote alieyrina 2-6-2015 03:01 PM
Nak abaq dia ke london ka sebenaqnya ni  ?
Quote DayangKirana 2-6-2015 03:02 PM
retis2 ni memang pakat bimbo segala....
bila nak berdress up, tak pikir panjang..
bila kena kritik, kena tegur...
masing2 melenting merempan meroyan..kata orang buta, dengki bagai..




Quote fifie_olin 2-6-2015 03:08 PM
ckp je la ape pon dia tetap pertahankn diri wpon benda tu salah...
retis kan bimbo
Quote tagas 2-6-2015 03:08 PM
Ulaq melengkaq atas pagaq
Quote azryn81 2-6-2015 03:11 PM
baca berita skang ikut loghat noo, terbyg aku muka che ta time baca

suar pun dah hang pakai kaler tu harus la org saspen.
Quote Nham22 2-6-2015 03:14 PM
Aku suke jawapan che ta pasal kes anak die dah pakai pengurus..mmg sempoi jawapan die..sambil die gelak2 jawab... tapi yg aku tak menahan tgk che ta ni..suke nau bergambar terjuluq peha ke depan..ape kejadahnye kaki sebelah jongkit..nak tunjuk peha nan sebatang?

Lihat semua komen(164)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 10:38 AM GMT+8 , Processed in 0.089246 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top