CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Fesyen Dress Lelaki

18-12-2014 11:42 AM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 9222| Komen: 72

Description: Pelbagai ragam manusia dalam mencipta sesuatu trend yang baru. Kali ini LadyLista kongsikan antara ragam lelaki ini dalam mencipta fesyen baru. Dia telah mengubah seluar kepada dress. Unikkan? Ingin t ...
Pelbagai ragam manusia dalam mencipta sesuatu trend yang baru. Kali ini LadyLista kongsikan antara ragam lelaki ini dalam mencipta fesyen baru. Dia telah mengubah seluar kepada dress. Unikkan? Ingin tahu bagaimana dia melakukannya. Baca dibawah: 

Anda perlu seluar pendek yang mempunyai ruang yang agak luas/longgar

Kemudian masukkan kedua-dua belah kaki anda ke dalam satu lubang seluar anda. Belah kiri ke kanan terpulang. Pastikan seluar anda jenis getah atau tali jerut ye bukan yg pakai tali pinggang tu


Kemudian tarik ke bahu

Fesyen ni boleh digayakan dengan pelbagai jenis warna ikut kesuakaan anda

Hiaskan diri anda dengan aksesori kegemaran

Boleh digayakan bersama kawan2 anda. Sedondon gitu

Tak perlu berhabis duit membeli dress lain. 

Bagi anda yang kreatif, boleh juga gabungkan dengan dua seluar sekaligus.

Dan yang paling best dress ni ade poket! 

30

Bagus
24

Marah
19

Terkejut
31

Sedih
17

Lawak
33

Bosan

Friends Rank (154 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote nicuya 10-9-2013 11:05 AM
igtkn yg bg tips nih pompuan...cettt
Quote mrbotak 10-9-2013 11:15 AM
hadoii..
Quote mitnick 10-9-2013 11:15 AM
seram tgk
Quote orakwani 10-9-2013 11:18 AM
ingat comel sgtlh 2..
Quote hijau_serindit 10-9-2013 11:20 AM
terbaek tips nih!
Quote khailya 10-9-2013 11:27 AM
hahaha motippppppp??
Quote ashk4nn 10-9-2013 11:43 AM
hahah..hampess..
Quote amoi_sepet 10-9-2013 11:45 AM
muahahahahaaa!!! lawak gileee!!! gigil2 aku dok tahan gelak kat opis nieh
Quote lalabeez 10-9-2013 11:51 AM
hahahaha.sengal gile.tak terpikir seluar pendek boleh buat gitu
Quote lompatikam 10-9-2013 12:10 PM
jahanem...hahahahhah sakit pipi aku gelak
Quote callance 10-9-2013 12:55 PM
abes kembang sluar tu..
terbaik la lawak ni...
Quote sunquick 10-9-2013 01:51 PM
adoiiiiiyaaa ....

kalo pompuan...ada gak manisnya....
Quote beldandy 10-9-2013 02:56 PM

yg tersembul kat bawah tu pun lawak!
Quote fiezameysekali 10-9-2013 02:59 PM
hhahaahhaahhaahaaaaaaaa
Quote biggirlduncry 10-9-2013 03:35 PM
korang takde kerja ekkkk????
Quote amyainsamad 10-9-2013 03:54 PM
gigih dorg ni...
Quote budakgraphic 10-9-2013 03:59 PM

Hahaha, genius!!!
Quote rinzly 10-9-2013 05:00 PM


nasib baik bos aku kuar, kalo x mampos aku kena maki sebab gelak kuat2

Quote rinzly 10-9-2013 05:01 PM
beldandy posted on 10-9-2013 02:56 PM
yg tersembul kat bawah tu pun lawak!

aku ingat aku sorang je yang perasan







Lihat semua komen(72)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 01:56 PM GMT+8 , Processed in 5.867936 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top