CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Hot Topic Lihat artikel

Wanita Di Belasah & Di Bogelkan Depan Shopping Mall

15-10-2014 10:12 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 54119| Komen: 98

Description: Selepas Mendapat Tahu Perkara Terkutuk Itu Isterinya Dan Tiga Rakan-Rakannya Telah Bertindak Menyerang Lin Di Hadapan Khalayak Ramai Ketika Itu Dia Baharu Sahaja Keluar Selepas Membeli Belah.
Wanita Di Belasah & Di Bogelkan Depan Shopping Mall






China : Seorang wanita telah dibogelkan dan dipukul dikhalayak ramai oleh beberapa wanita di hadapan pusat membeli-belah yang sibuk di China . Namun anehnya pihak polis turut tidak datang untuk menyelamatkan wanita itu.

Menurut berita dailymail , tiada siapa yang campur tangan untuk menyelamatkan wanita yang dikenali sebagai Lin Yao Li, 38 ketika dibelasah oleh empat wanita .

Wanita itu telah ditendang di pangkal paha dan dada dihadapan orang ramai namun tiada siapa yang mempedulikan wanita yang meraung dalam kesakitan di kaki lima.

Menurut orang awam wanita yang menyerangnya adalah isteri kepada seorang lelaki, dimana Lin dituduh menipu dan meniduri suaminya .














Selepas mendapat tahu perkara terkutuk itu isterinya dan tiga rakan-rakannya telah bertindak menyerang Lin di hadapan khalayak ramai ketika itu dia baharu sahaja keluar selepas membeli belah.

Seorang lelaki tempatan Jun Feng, 30, memberitahu TV tempatan bahawa perkara seperti ini adalah biasa untuk orang disana. Dia kemudian membantu wanita itu selepas melihatnya terbiar terbaring di atas jalan
‘Isteri atau teman wanita akan marah dan membalas dendam perempuan simpanan suami mereka adalah perkara biasa disini.

‘Orang ramai tidak cenderung untuk melibatkan diri kerana mereka melihat ia sebagai masalah keluarga dan hati,’ katanya.

Wanita itu kemudian dibawa ke hospital di mana dia dirawat untuk luka, lebam yang teruk .Perkara yang amat memeranjatkan adalah tiada siapa pun yang sudi untuk membuat panggilan ke ambulans ketika Jun minta bantuan.



1

Bagus
2

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
2

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (11 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote myakayina 15-10-2014 09:18 AM
ganasnya.. no wonder la iols pernah terserempak dgn a group of tukang urut from mainland China, berckp sesama dorg pun mcm nak bergaduh..
Quote Simunggu 15-10-2014 09:21 AM
wah tak lama lagi menular di sini...tapi yg heran lakinya tak pula dibuat mcm tu...hehehe
Quote Loxlaxman 15-10-2014 09:22 AM
Macam la laki depa tu buleh depa bawaq ke kuboq .. kalau aku jadi bini dapat laki peliaq kawaq, aku ileks jer broo .. aku belajaq bisnes, pastu kalau aku gersang aku sambaq je lah apa yang dan depan mata, timun ka, terung ka, berus gigi ka...
Quote amira_safia 15-10-2014 09:26 AM
myakayina posted on 15-10-2014 09:18 AM
ganasnya.. no wonder la iols pernah terserempak dgn a group of tukang urut from mainland China, berc ...

orang cina sini pun sama kalau bercakap macam nak gaduh ... belum lagi terjerit2 ... fuh boleh pitam ...
Quote nidzrain 15-10-2014 09:29 AM
Loxlaxman posted on 15-10-2014 09:22 AM
Macam la laki depa tu buleh depa bawaq ke kuboq .. kalau aku jadi bini dapat laki peliaq kawaq, aku  ...

boleh masukkan pensel 2b skali dlm senarai apa yg ada dpn mata
Quote lizaliza 15-10-2014 09:29 AM
Loxlaxman posted on 15-10-2014 09:22 AM
Macam la laki depa tu buleh depa bawaq ke kuboq .. kalau aku jadi bini dapat laki peliaq kawaq, aku  ...

tinggi sungguh bahasa sastera, sampai kena baca bayak kali baru paham...isk isk isk
Quote lizaliza 15-10-2014 09:30 AM
malu ko...dah la jahat dgn laki orang..
kena ajaran
sama sama jahiliah
Quote duniaku85 15-10-2014 09:30 AM
ni semua salah laki sendiri..
tak pepasal pulak perempuan yg jadi mangsa...
patut belasah je lelaki tu..sbb miang sgt kan..
klau lelaki tak goda..tak de nye pompuan tu nak layan pun
Quote myakayina 15-10-2014 09:33 AM
duniaku85 posted on 15-10-2014 09:30 AM
ni semua salah laki sendiri..
tak pepasal pulak perempuan yg jadi mangsa...
patut belasah je lelak ...

itu la.. yg lakinya tak nak pulak dibelasah dibogelkan.. biar dia tau rasa..

Quote Loxlaxman 15-10-2014 09:33 AM
lizaliza posted on 15-10-2014 09:29 AM
tinggi sungguh bahasa sastera, sampai kena baca bayak kali baru paham...isk isk isk

Kerap kerap sikit balik kampung naaa ...
Quote duniaku85 15-10-2014 09:34 AM
myakayina posted on 15-10-2014 09:33 AM
itu la.. yg lakinya tak nak pulak dibelasah dibogelkan.. biar dia tau rasa..

harap2 pmpuan yg kne belasah ni pulak yang akan belasah laki tu
Quote Loxlaxman 15-10-2014 09:34 AM
nidzrain posted on 15-10-2014 09:29 AM
boleh masukkan pensel 2b skali dlm senarai apa yg ada dpn mata

Pensel 2B segenggam baru rasa yang...
Quote lizaliza 15-10-2014 09:35 AM
Loxlaxman posted on 15-10-2014 09:33 AM
Kerap kerap sikit balik kampung naaa ...

ok bos...
Quote Loxlaxman 15-10-2014 09:37 AM
lizaliza posted on 15-10-2014 09:35 AM
ok bos...

Ikan puyu haruan jenuh la ni ... jom pi mukat sama sama.
Quote d'zeck 15-10-2014 09:40 AM
semuanya sebab DNA babi jugak
Quote makneng 15-10-2014 09:41 AM
kiasu momma padahal laki yg buat keji
Quote kambeng_masam 15-10-2014 09:42 AM
weh..citer lama dah ni kan?
Quote mattzzx 15-10-2014 09:44 AM
Malaysia pun mungkin ada juga tapi tak keluar paper sajee....
Quote lizaliza 15-10-2014 09:44 AM
Loxlaxman posted on 15-10-2014 09:37 AM
Ikan puyu haruan jenuh la ni ... jom pi mukat sama sama.

keli banyak oo kat sg kaw Jitra, sbb depa kata, kolam kerajaan pecah, ikan masuk sg.
smlm mak liza dapat sekor kat 2kg beratnyer.

Lihat semua komen(98)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

6-12-2023 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.073304 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top