CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Gaya Hidup Lihat artikel

Suami Menjalinkan Hubungan Seks Sesama Lelaki Lain

9-6-2014 03:19 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 25167| Komen: 51

Description: Lelaki Itu Sudah Mempuyai 2 Orang Anak Berumur 7 Tahun Dan 3 Tahun.

Gambar hiasan



Suami menjalinkan hubungan seks sesama lelaki lain

Lelaki itu sudah mempuyai 2 orang anak berumur 7 tahun dan 3 tahun.

Saya ingin bertanyakan pendapat anda semua, kepada kaum wanita apa yang anda akan lakukan jika situasi ini terjadi jika suami anda menjalinkan hubungan seks sesama lelaki lain? Contoh terbongkar dengan terbaca sms or 'whatapp' dengan lelaki lain seperti bersayang-sayang, terjumpa kondom di dalam beg suami sedangkan masa melakukan seks bersama isteri tidak menggunakan kondom pun, atau terjumpa gambar bogel dalam laptop suami.


  • Meminta cerai
  • Masih bersama suami, kerana memikirkan masa depan dan anak-anak
  • Pergi serang skandal lelaki suami tu
  • Masih tingga bersama tapi tidak mengadakan hubungan seks
  • Tidak ambil peduli dan cari scandal juga
  • lain-lain jawapan dan tolong terangkan lebih lanjut

1

Bagus
6

Marah
3

Terkejut
4

Sedih
9

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (28 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dekmieDandy 5-6-2014 09:58 AM

damn
........................................
Quote intriQue 5-6-2014 10:10 AM
F : Lain2

Minta dia bertaubat
1. Kalau dia insaf n bertaubat, akan terus kekal bersama
2. Kalau dia masih tidak berubah, akan pilih optian A.....tak guna lagi bersama lelaki yg derhaka dgn DIA Last edited by intriQue on 5-6-2014 10:14 AM

Quote whadda 5-6-2014 10:10 AM
eeee... geli aku klo nak bekongsi belalai... bukan celup faraj tp dubur.... puihhhh...

harusla mintak cerai trus...
Quote iwan007 5-6-2014 10:17 AM
whadda posted on 5-6-2014 10:10 AM
eeee... geli aku klo nak bekongsi belalai... bukan celup faraj tp dubur.... puihhhh...

harusla mi ...

tak kisah ke walaupun anak2 still kecik2 lg?
Quote iwan007 5-6-2014 10:20 AM
intriQue posted on 5-6-2014 10:10 AM
F : Lain2

Minta dia bertaubat

kalau dia janji akan taubat, tapi lepas tu still buat lg mcm mana tu?
Quote nanacinta 5-6-2014 10:22 AM
lelaki tu kena paksa kawin ke??? untuk menutup rahsia dia...
Quote iwan007 5-6-2014 10:26 AM
nanacinta posted on 5-6-2014 10:22 AM
lelaki tu kena paksa kawin ke??? untuk menutup rahsia dia...

maybe kawin sebab nak tutup rahsia dia la kot and nak anak..
Quote Dewa19XKangen 5-6-2014 10:32 AM
apa gay cari?

cara anda memandangnya..
Quote intriQue 5-6-2014 10:35 AM
iwan007 posted on 5-6-2014 10:20 AM
kalau dia janji akan taubat, tapi lepas tu still buat lg mcm mana tu?

Then the wife should just leave the marriage




Quote whadda 5-6-2014 10:35 AM
iwan007 posted on 5-6-2014 10:17 AM
tak kisah ke walaupun anak2 still kecik2 lg?

ntah bagi aku tak kisah... sbb aku ade ahli keluarga lagi yg boleh bantu.. dari segi mental support dan jagaan... kewangan pon boleh cari dan diusahakan daripada menderita jiwa tengok suami ngan lelaki lain... klo die sayangkan anak2 die kene bagi nafkah tp klo die tak hiraukan takpe... inn sya Allah aku boleh survive... cuma nanti anak2 dah besar jangan terhegeh hegeh nak cari balik...


wahh... emo pulak aku...
Quote nanacinta 5-6-2014 10:38 AM
entahla...kalau di amerika kan, gereja2 sana ada reparative therapy untuk golongan homoseks...mereka menggabungkan agama, psikologi dan hipnosis...ada terbaca successful rate pun agak tinggi...tapi tak tau la kat malaysia ni, pihak jabatan agama kita ada buat ke tidak...kalau takde, bolehla tiru cara pihak gereja...tak salah kan..
Quote iwan007 5-6-2014 10:48 AM
just simpati kepada mana2 wanita yang terkahwin dgn lelaki ini...

sebelum kahwin mana la nak tau kan benda nak jd mcm ni...

kepada wanita yang belum berkahwin, berhati2 lah memilih calon suami..
yang dah kahwin tu, pandai2 la layan n jaga suami.. nanti suami kena caras dengan jantan lain kat luar nuu..

eeewahh khidmat khas nasihat ini dibawakan oleh abg iwan..
Quote spiderman80 5-6-2014 11:16 AM
Syoknya.....
Quote kentel 5-6-2014 12:07 PM
pokok pangkal hati..tepuk dada, tanya iman..itu je mampu nak cakap...
Quote myakayina 5-6-2014 05:12 PM
damn.. i hate this kind of situation.. klu i probably i minta cerai jer..   sbb i jenis yg susah nk percaya org lagi dah klu dia dah terkantoi.. it will takes a long..long time to heal..
Quote xtahumenahu 5-6-2014 06:37 PM
spiderman80 posted on 5-6-2014 11:16 AM
Syoknya.....

gay rupanya
Quote insulin 5-6-2014 07:50 PM
Gayous....
Quote Selena|Gemas 5-6-2014 08:23 PM
Kalau masih pikir nasib anak2 n takut nk pegang title janda u bg laa
tempoh setahun dua suh dia berubah..kasi warning keras skit, if dia
masih mcm tu gak dlm tempoh di atas bungkus kain baju pi mintak cerai...
Quote iwan007 6-6-2014 09:15 AM
Selena|Gemas posted on 5-6-2014 08:23 PM
Kalau masih pikir nasib anak2 n takut nk pegang title janda u bg laa
tempoh setahun dua suh dia be ...

yup.. mungkin boleh bg dia peluang utk berubah...

tapi dah sedap main dengan jantan tu mmg susah la nak berubah..
asal ada peluang jer bila wife xder...

si wife pun x kan la boleh nak kawal husband 24/7 kan...

cuma boleh byk2 berdoa la bg dia bertaubat & dah tak buat mcm tu lg

Lihat semua komen(51)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 02:13 PM GMT+8 , Processed in 0.105796 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top