CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ibu Seludup Dadah Demi Anak Tercinta

21-4-2014 04:26 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 11851| Komen: 65

Description: Dadah Seberat 9.4 Gram Itu Dibalut Di Dalam Gulungan Tembakau Dan Dibungkus Di Dalam Plastik Hitam Sebelum Diserahkan Kepada Anaknya Yang Baru Sahaja Dijatuhkan Hukuman Atas Pertuduhan Memiliki Dadah.
BALIK PULAU  - Seorang wanita ditahan kerana cuba menyeludup dadah jenis heroin untuk anak lelakinya di dalam galeri awam Mahkamah Majistret di sini semalam.

Dadah seberat 9.4 gram itu dibalut di dalam gulungan tembakau dan dibungkus di dalam plastik hitam sebelum diserahkan kepada anaknya yang baru sahaja dijatuhkan hukuman atas pertuduhan memiliki dadah.

Pemangku Ketua Polis Daerah Barat Daya, Deputi Supritendan Nor Salawati Saad berkata, perbuatan wanita berusia 56 tahun itu disedari seorang anggota polis yang mengiringi anaknya turun dari kandang tertuduh ke lokap sementara mahkamah di aras bawah pada pukul 11.15 pagi.

"Wanita itu ditahan reman bermula hari ini untuk siasatan lanjut di bawah Seksyen 39A (2) Akta Dadah Berbahaya (ADB) 1952," katanya.

Gambar hiasan
9

Bagus
9

Marah
8

Terkejut
14

Sedih
8

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (56 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pakweneelofa 18-4-2014 10:38 PM
ni mesti baka indon ni
Quote kucingTomey 18-4-2014 10:38 PM
diamorphine aka H ,smoke ,horse ni kau boleh hidu kau boleh isap kau boleh suntik.....kau boleh juga toreh ..pastu tekap ....kesan dia kau akan alami kegembiraan yang high....hehehehehe...keh keh keh...sebab tu 60 persen manusia yang amek heroin ni pada padangan aku yang aku tengok dalam hidup aku...adalkah orang sunyi...bermasalah family..manjang bermasalah hidup dia....lepas kau tiaw bende ni..kau akan senyum sampai pagi..silap2 kau tido pon senyum....yang paling ditakuti bila senyum terus tu la.....he hehehehe......bende ni org jual dalam paket kecik....aku panggil bal....tak tahu la org lain panggil ape....sebelum guna pastikan jentik dulu untuk stabilkan paket tu......guna kan kepanasan yang tak panas sgt....sedang2 sebelum suntik.....


yang penting lu org enjoy pas amek ini H....keh keh keh ...selamat menagih
Quote kakikuDibibirmu 18-4-2014 10:41 PM
pulau pinang darul dadah
Quote munchkin 18-4-2014 10:53 PM
Ada penggalak rupanya
Quote jengkoil 18-4-2014 10:56 PM
kucingTomey posted on 18-4-2014 10:38 PM
diamorphine aka H ,smoke ,horse ni kau boleh hidu kau boleh isap kau boleh suntik.....kau boleh juga ...

Afdal amik bila team kesayangan kena gulai...
senyum jeee..reply post dlm CI pun macam baru lps minum sejag ketum o ais..
Quote clarizsa 18-4-2014 10:57 PM
kucingTomey posted on 18-4-2014 10:38 PM
diamorphine aka H ,smoke ,horse ni kau boleh hidu kau boleh isap kau boleh suntik.....kau boleh juga ...

erk... pandainyaa... pnah try ke..


mahal x?
Quote clarizsa 18-4-2014 10:58 PM
mak yg syg anak melampau...

harap i x jd mak yg mcm nih... isk isk...
Quote clarizsa 18-4-2014 10:59 PM
jengkoil posted on 18-4-2014 10:56 PM
Afdal amik bila team kesayangan kena gulai...
senyum jeee..reply post dlm CI pun macam baru lps m ...

ketum tu asalnya org kg wat ubat kan..... utk bg tenaga...

khayal sgt ke minum ketum tu? sama teruk cm dadah lain ke?
Quote prettymanja 18-4-2014 11:01 PM
mak yg sanggup korbankan ape saje demi anak, tp mkan diri.. hurm
Quote kucingTomey 18-4-2014 11:04 PM
jengkoil posted on 18-4-2014 10:56 PM
Afdal amik bila team kesayangan kena gulai...
senyum jeee..reply post dlm CI pun macam baru lps m ...

bayern munchen power!

Quote sayawifenikmie 18-4-2014 11:05 PM
kucingTomey posted on 18-4-2014 10:38 PM
diamorphine aka H ,smoke ,horse ni kau boleh hidu kau boleh isap kau boleh suntik.....kau boleh juga ...


... mana awak tahu? pernah cuba ke?

Quote sayawifenikmie 18-4-2014 11:06 PM
9g heroin ..... mandatori ke apa ni?
Quote kucingTomey 18-4-2014 11:06 PM
clarizsa posted on 18-4-2014 10:57 PM
erk... pandainyaa... pnah try ke..

mahal tu tgok atas sape yang edar...kalau kawan baik ..maka murah...kalau tak kawan ,,,maka mahal..harga runcit....

Quote kucingTomey 18-4-2014 11:07 PM
sayawifenikmie posted on 18-4-2014 11:05 PM
... mana awak tahu? pernah cuba ke?

kawan saya cakap....saya baik la kak .....saya semayang tak tinggal

Quote jengkoil 18-4-2014 11:07 PM
kucingTomey posted on 18-4-2014 11:04 PM
bayern munchen power!

Biasa laaa.pasukan yg pakai baju merah emang power...mcm kasut power...

the reds, the red worio... power mcm natang cih...
Quote sayawifenikmie 18-4-2014 11:08 PM
kucingTomey posted on 18-4-2014 11:07 PM
kawan saya cakap....saya baik la kak .....saya semayang tak tinggal


..... ye la ... akak percaya.

Quote clarizsa 18-4-2014 11:09 PM
kucingTomey posted on 18-4-2014 11:06 PM
mahal tu tgok atas sape yang edar...kalau kawan baik ..maka murah...kalau tak kawan ,,,maka mahal. ...

ooo... camtu.......
Quote jengkoil 18-4-2014 11:11 PM
clarizsa posted on 18-4-2014 10:59 PM
ketum tu asalnya org kg wat ubat kan..... utk bg tenaga...

khayal sgt ke minum ketum tu? sama t ...


Try tanya @kucingTomey

saya ni jus ketum x penah cobak...
Jus kesum selalu jugak...dalam laksa, asam pedas
Quote kucingTomey 18-4-2014 11:12 PM
jengkoil posted on 18-4-2014 11:07 PM
Biasa laaa.pasukan yg pakai baju merah emang power...mcm kasut power...

the reds, the red worio ...

k4h k4h k4h salam 4-0

Lihat semua komen(65)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

13-6-2024 07:22 PM GMT+8 , Processed in 0.091903 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top