judicata Publish time 22-2-2019 01:10 PM

eva replied at 22-2-2019 12:12 PM
kat nuyork tu mcm2dia buat kn.. rambut pun makin berkilat

rambut dia cantek macam model vidal sassoon... pastu kulit pon macam bersih skit. amboi amboi.. kat nuyok saja ka boleh buat treatment nih? kat uk takleh? {:1_550:}
tapi nampak sangat dia letak filler kat muka. pastu buat hair & skin treatment yang org mengandung takleh buat.... sebab tu dia buat kat nuyok. kawan dia boleh tolong kaver. kalau buat kat UK kang kantoi pulak ngandungkan bantal.

eva Publish time 22-2-2019 01:13 PM

judicata replied at 22-2-2019 01:10 PM
rambut dia cantek macam model vidal sassoon... pastu kulit pon macam bersih skit. amboi amboi.. ka ...

uk boleh buat je benda tu
tp takut nnt media tau..
malu dia nnt hahaha.kat nuyork semua boleh dan duit dia murah sket..
apa lagi sakan la dia berbelanja.

eva Publish time 22-2-2019 01:40 PM

lawanya bunga yg diberi nama sempena Nama Princess Charlotte.. cantik

https://www.hellomagazine.com/royalty/2016040830808/princess-charlotte-chrysanthemum/

namieamuro Publish time 22-2-2019 03:02 PM

maayi replied at 22-2-2019 10:22 AM
wow wow wow..
halus je cara Queen sending them to that cottage kan?

bole la wallis menemani 'wallis' disane ;P

namieamuro Publish time 22-2-2019 03:04 PM

eva replied at 21-2-2019 11:09 PM
how dare gula gula meggot bgtau ini rumah manyak kecil..
apa badan dorg heavy sgt ker nak kata ru ...

sugars ingatkan queen e hadiahkan wallis umah katak yg milik queen tu..yg tu lg gah dr umah katak hujung jln ni :lol:

eva Publish time 22-2-2019 03:44 PM

Edited by eva at 22-2-2019 03:46 PM

namieamuro replied at 22-2-2019 03:04 PM
sugars ingatkan queen e hadiahkan wallis umah katak yg milik queen tu..yg tu lg gah dr umah katak...

abis tu rumah mana sebenarnya yg dibg pinjam utk the frogies tinggal?
konpius hahaha..

sekrg twitter KP makin menggila. siapa anti MM kena block..

alamak.. and one more thing depa umah twitter kata jet yg bw si meggot tu milik Jessica. semcm je kan..

namieamuro Publish time 22-2-2019 03:57 PM

eva replied at 22-2-2019 03:44 PM
abis tu rumah mana sebenarnya yg dibg pinjam utk the frogies tinggal?
konpius hahaha..



ptt bsyukor jela queen bg gak dok umah tu..kalau die terjerit2 marah staff..xdela org dgr sgt kan :lol:

KP ig pn org syak geng wallis gak handle..eee tak saba nye nk tgk wallis nyah dr brf..huru hara brf dibuatnye..harrypottur ni dh kne vodoo ke ape..takkan die xnmpk lgsg huru hara bini die buat..

beby shower die sgt membazir kan..dah tu jemputan pn kwn tah ape2..bkn genuine truly friends forever..sume friends for benefit..clooney tu pnh ke dgr name acik wallis sblm jd duckchess? kompem tak :lol:

cik_kambing Publish time 22-2-2019 04:01 PM

eva replied at 22-2-2019 05:44 PM
abis tu rumah mana sebenarnya yg dibg pinjam utk the frogies tinggal?
konpius hahaha..



Jet tu bukan ke George Clooney punya?

cik_kambing Publish time 22-2-2019 04:02 PM

namieamuro replied at 22-2-2019 05:57 PM
ptt bsyukor jela queen bg gak dok umah tu..kalau die terjerit2 marah staff..xdela org dgr sgt ka ...

Pernah sekali kan, masa tour mana tah, instastory KP spelling American English. Entah entah Acik Meghan pun ada password

cik_kambing Publish time 22-2-2019 04:07 PM

eva replied at 22-2-2019 01:52 PM
diana punya kes more pd dia kena buli,
tp QE kan lambat bertindak dgn marriage PC ngan Diana.
ma ...

Kena langgar ke? Bukan depa kata kononnya Henry Paul tu mabuk so drive laju nak elak paparazzi pastu terbabas, crashed. Tapi macam misteri jugak sebab after few hours kemalangan tu depa siap cuci bersih kawasan kemalangan tu. Susah nak buat siasatan teliti.
Orang tuduh Henry Paul tu mabuk tapiiiii bila tengok CCTV dia sebelum dia drive kereta tu, dia boleh tunduk betulkan shoelaces tanpa gelong - means dia taklah mabuk. Tapi sebab malas fikir I terima je lah assumption kata eksiden. Hehehe

eva Publish time 22-2-2019 05:12 PM

namieamuro replied at 22-2-2019 03:57 PM
ptt bsyukor jela queen bg gak dok umah tu..kalau die terjerit2 marah staff..xdela org dgr sgt ka ...

dia jenis sombong dgn staffs kan.
yg dlu resign semua tu sbb tak tahan dgn perangai dia.
mmg ngam la QE vanish depa ke kingdom of katak.
dia nak menilai hidup dia mcmana.. nilai la keadaan dia dgn wallis tu.

Harry ni dah x beh buat apa, terlepas ckp kan.. Meghan gets qhat Megan wants kan..
PC hadap je la perangai menantu mcm nie.
org kata sekrg nie PC buat yoga. si MM la tu mengencourage PC to do yoga.

eva Publish time 22-2-2019 05:13 PM

cik_kambing replied at 22-2-2019 04:01 PM
Jet tu bukan ke George Clooney punya?

dorg kata Jessica. X tau la btol ke idok nye

eva Publish time 22-2-2019 05:13 PM

cik_kambing replied at 22-2-2019 04:02 PM
Pernah sekali kan, masa tour mana tah, instastory KP spelling American English. Entah entah Acik M ...

KP pun meggot control ye.. nevermind bg Megxiteers serang KP pula hahaha

eva Publish time 22-2-2019 05:18 PM

Edited by eva at 22-2-2019 05:22 PM

cik_kambing replied at 22-2-2019 04:07 PM
Kena langgar ke? Bukan depa kata kononnya Henry Paul tu mabuk so drive laju nak elak paparazzi pas ...

oh ye..
I thought kena langgar hahahaha..
ok I think you are right driver dia mungkin mabuk..
tp klau x fokus kat pemanduan, walau apa keadaan pun pasti akan aksiden.

I still remember tarikh dia meninggal, 31 August 1997.Waktu tu I kat kolej hostel tengah iron baju sambil dengar lagu Sarah Brightman dan Andrea Brocelli TimenTo Say Goodbye tetiba radio announcer bgtau Diana passed away.

mallanhead Publish time 22-2-2019 06:30 PM

eva replied at 22-2-2019 05:13 PM
dorg kata Jessica. X tau la btol ke idok nye

Jessica tu tak de lah sekaya Clooney. I think Amal yg 'sponsor' jet tu. Semuanye nak nama ...

pujanggacinta Publish time 22-2-2019 07:13 PM

cik_kambing replied at 22-2-2019 04:01 PM
Jet tu bukan ke George Clooney punya?



bukan
tp kos naik private jet tu dibyr oleh amal
pendek kata baby showers tu amal yg sponser n serena William pun chip in...


pujanggacinta Publish time 22-2-2019 07:16 PM

eva replied at 22-2-2019 12:12 PM
kat nuyork tu mcm2dia buat kn.. rambut pun makin berkilat



sejak kt ny tu rambut meggot dah elok dah
shining n healthy
muka pun nmpk dah x kusam n kering

teruk sgt ker weather kt london berbanding ny
sampai serabut meggot sblum ni

eva Publish time 22-2-2019 07:46 PM

mallanhead replied at 22-2-2019 06:30 PM
Jessica tu tak de lah sekaya Clooney. I think Amal yg 'sponsor' jet tu. Semuanye nak nama ...

ok .. si amal sponsor..

eva Publish time 22-2-2019 07:47 PM

pujanggacinta replied at 22-2-2019 07:16 PM
sejak kt ny tu rambut meggot dah elok dah
shining n healthy
muka pun nmpk dah x kusam n keri ...

mungkin kat london x ada teknik bg lawa mcm kat US. Lagi satu klau berbelanja hebat ummah Brits ngamok

eva Publish time 22-2-2019 07:49 PM

pujanggacinta replied at 22-2-2019 07:13 PM
bukan
tp kos naik private jet tu dibyr oleh amal
pendek kata baby showers tu amal yg sponse ...

dorg nampak yg sponsor si gedik ni mcm ada kepentingan je.

ini semua selepas statement male, pale and stale tu kan.. tu statement racist tu utk mat salleh. dorg believe bukan setakat berbaby shower ni..ada agenda tertentu.
Pages: 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT