eva Publish time 22-2-2019 07:55 PM

u lal ingat x gambar beyonce ngan jay z berlatarkan gmbr meggot di belakang tu yg pakai crown ala queen tu, tu sebenarnya dorg kata tiara dlm potrait tu kepunyaan Queen Letizia, Queen of Spain. Eww mmg la delusional kan sugars2 meggot nie.. semua berangan dia nak jd kuin. Makin menyemarakan semangat org Brits to have Kate as Queen dorg.:$. makin ramai x suka si meggot kan. dorg kata agenda politaik masuk brf tu sebenarnya.

judicata Publish time 22-2-2019 07:55 PM

eva replied at 22-2-2019 03:44 PM
abis tu rumah mana sebenarnya yg dibg pinjam utk the frogies tinggal?
konpius hahaha..



kak nour kata ada 2 frogmore. frogmore house yang mansion besar gabak tu.. tempat wallis amik gambar pre wedding tuh. cantek la.. ada garden & lake. tp yang dikasi pinjam kat dua ekor ni duduk lepas ni... frogmore cottage. kecik & bekas orang gaji tinggal ha ;P;P tu yang renovation merepek dengan cat vegan la, boiler environment friendly ka apa.... almost 5mil kot renovation cost. pinjam je k... tp 2 ekor ni takleh claim rumah ni sebagai harta pencarian kalau divorce berlaku sebab masih milik Queen. anmer hall, yang ni memang Queen hadiahkan kat will & kate.

beza kan hadiah dengan pinjam? :lol::lol:




lee_sakura Publish time 22-2-2019 08:23 PM

judicata replied at 22-2-2019 07:55 PM
kak nour kata ada 2 frogmore. frogmore house yang mansion besar gabak tu.. tempat wallis amik gamb ...


mcm scary je cottage megot ngan harry...


mas79 Publish time 22-2-2019 08:24 PM

eva replied at 22-2-2019 07:55 PM
u lal ingat x gambar beyonce ngan jay z berlatarkan gmbr meggot di belakang tu yg pakai crown ala qu ...

https://www.instagram.com/p/BuI46TJF1e8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10wa5gxdg0g1j

Dekat ig ni ada pencerahan pasal potret meghan ni

eva Publish time 22-2-2019 08:45 PM

judicata replied at 22-2-2019 07:55 PM
kak nour kata ada 2 frogmore. frogmore house yang mansion besar gabak tu.. tempat wallis amik gamb ...

hahaha.. mak oii..sekali dia throw.. 5 mil reno terus. x pe la reta govt, balik pd crown jugak.

bagus QE plan gitu..
bg pinjam je kat MM..
apa2 jd, dia x boleh claim. dia dah kawin dgn PH dia nak pula kerakyatan UK tu.
kalau ikutkan, mmg senang nak dpt tp no no no.. Parliament berkuasa di sana.. kalau dorg x bg, bye bye.
lg satu.. dia kena ingat statement dia male, pale and stale tu.. ramai sgt pale and stale kat parlimen UK tuhahaha

eva Publish time 22-2-2019 08:48 PM

mas79 replied at 22-2-2019 08:24 PM
https://www.instagram.com/p/BuI46TJF1e8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10wa5gxdg0g1j

Dekat i ...

saya x bleh masuk. dunno why. boleh bg ig nya? tq in advance

mas79 Publish time 22-2-2019 08:57 PM

eva replied at 22-2-2019 08:48 PM
saya x bleh masuk. dunno why. boleh bg ig nya? tq in advance

https://instagram.com/fewofherfavouritethingsxx?

miss_perfect Publish time 22-2-2019 09:02 PM

macam nak berjinak2 dengan thread ni tapi banyaknya pulakkk kena baca...:'( :'( :'(

ada sinopsis kat mana2 tak?

judicata Publish time 22-2-2019 09:04 PM

lee_sakura replied at 22-2-2019 08:23 PM
mcm scary je cottage megot ngan harry...

yang ni la ada kubur wallis 1.0 bahahahahahaha sebelah rumah tu je. tengok luar tingkap nampak la kuburnya kata orang.


judicata Publish time 22-2-2019 09:07 PM

eva replied at 22-2-2019 08:45 PM
hahaha.. mak oii..sekali dia throw.. 5 mil reno terus. x pe la reta govt, balik pd crown jugak.

...

kak nour aritu kata PH tanak sign borang tukar kerakyatan dia bahahahahaha so dia masih rakyat US sbenarnya.


kak nour tau banyak kisah sebab dia memang join group charlatan duchess tu. kitorang ni memang tunggu ja news dari dia.

lee_sakura Publish time 22-2-2019 09:18 PM

judicata replied at 22-2-2019 09:04 PM
yang ni la ada kubur wallis 1.0 bahahahahahaha sebelah rumah tu je. tengok luar tingkap nampak la...

boleh la melawat wallis kalo bosan..sin megot..hahhaha

eva Publish time 22-2-2019 09:46 PM

miss_perfect replied at 22-2-2019 09:02 PM
macam nak berjinak2 dengan thread ni tapi banyaknya pulakkk kena baca...

ada sinopsis...

hi miss..
x ada sinopsis.. saya pun terhumban jauh jugak x tau ujung pangkal
klau bc kat tumblr twitter ngan ig lg byk scope hahaha..

eva Publish time 22-2-2019 09:52 PM

judicata replied at 22-2-2019 09:04 PM
yang ni la ada kubur wallis 1.0 bahahahahahaha sebelah rumah tu je. tengok luar tingkap nampak la...

ini I punya speku.
Meggot dan Kate x sebulu..
Kate kan ada 3 anak, si Meggot nie rimas dgn bebudak.. maka berlakulah perbalahan.
rasanya bukan berbalah psl anak kot tp as Meggot diva ni mmg tersangat diva ramai yg kerja dgn dorg resign.

mustahil bergaduh perkara sedikit yg menyebabkan QE ambik keputusan campak the sussex ke frogmore cottage.

apa pun QE mmg bijak, selayaknya itulah tmpt yg layak PH n MM dpt setelah kucar kacirkan brf.
mungkin QE nak tunjuk, klau behave baik, baik la tmpt dia nak letak cucu dan cucu menantu dia. kalau tak baik pepandai la dorg cari tmpt sendiri.

cucu2 QE lain hebat2 sbb masing2 ada career sendiri.

eva Publish time 22-2-2019 09:55 PM

judicata replied at 22-2-2019 09:07 PM
kak nour aritu kata PH tanak sign borang tukar kerakyatan dia bahahahahaha so dia masih rakyat US...

I see.. now yg I bc kat twitter tu geng nour jugak la eiks..

dorg mmg x suka meggot tp dorg punya bahasa bagus x mcm sugar mugar si meggot. mudahan nour dpt info cepat..

apa pun..bagus PH x sign utk dia dpt jd Brits sbb semua kelebihan BRF dia dpt klau dia jd Brits. I am so thrill la bila dia x mo sign, mmg dia tau ada plan tuMeggot tu.

eva Publish time 22-2-2019 11:22 PM

mas79 replied at 22-2-2019 08:57 PM
https://instagram.com/fewofherfavouritethingsxx?

tq sis..
kerja beyonce ngan jay z nie.
apa pun..tetap x appropriate kan..
bcoz meggot kahwin ngan 6th in the line..
x akan jd kuin pun sampai bila2

miss_perfect Publish time 22-2-2019 11:36 PM

eva replied at 22-2-2019 09:46 PM
hi miss..
x ada sinopsis.. saya pun terhumban jauh jugak x tau ujung pangkal
klau bc kat tumbl ...

Aduhhh terpaksa buat ulangkaji sendiri la ni ye? Ingatnak short cut hahaha

eva Publish time 23-2-2019 12:04 AM

miss_perfect replied at 22-2-2019 11:36 PM
Aduhhh terpaksa buat ulangkaji sendiri la ni ye? Ingatnak short cut hahaha

lol
shortcut dia kat sini byk pro Kate sbb kami meluat ngan Meghan.
ke sana sini usung pillow dia..
hehehehe

dani-rox Publish time 23-2-2019 01:38 AM

emera replied at 22-2-2019 10:03 AM
Masa wallis kawen aritu, si amal tersengih2 mcm kerang busuk nonstop.

sama mcm meghan, melilau2 tengok paps... pernah sekali event mana entah, amal posing lebih2 sampai george nampak sipi2 jah :lol:

dani-rox Publish time 23-2-2019 01:39 AM

maayi replied at 22-2-2019 10:25 AM
rasenya gambar mekgan ni asyik berseluar je kan sekarang?
i

barangkali langkah berjaga2, takut "baby" tercicir ;P

dani-rox Publish time 23-2-2019 01:44 AM

coconico replied at 22-2-2019 10:26 AM
Beyonce

yonce dan fake bump nya overshadow pencapaian retis yg menang VMA 2011. katy perry yg menang besar masa tuh berbulu teramat dgn makcik nih:lol:

https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/08/29/article-2031269-0D9D44AA00000578-578_468x307.jpg
Pages: 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT