Jonesy Publish time 21-2-2019 12:47 PM

Edited by Jonesy at 21-2-2019 12:49 PM

becir replied at 21-2-2019 12:26 PM
amal ni bukan muslim sis..dia druze..

Eh tak pe Dik..nanti Hakak google.
Benang ni tengah hangat sangat.. bukan sini jer merata media dok cerite pasal si Mek tak segan nih.
Nanti anti-klaimax pulokkk kitehe..he.
Hakak pun dok ikut benang ni gak
Tenkiu ye.

mallanhead Publish time 21-2-2019 12:56 PM

Jonesy replied at 21-2-2019 12:47 PM
Eh tak pe Dik..nanti Hakak google.
Benang ni tengah hangat sangat.. bukan sini jer merata media ...

off topic ...

Memula ingatkan si Amal ni pun muslim. Tp lupa plak sebenarnye Arab ni especially Lebanese or Syrian ni walaupun tak islam nama still arab. Kita kat sini selalu confuse kalau nama bunyi Arab, terus kita label Muslim. I byk gak kawan Arab Lebanese kat sini. Kebykkan nye muslim, tp ada gak yg tak muslim. Ada kawan2 my anak pula, bapak diaorg muslim tp mak Christian or smtgh else. So kkdg confuse gak sbb selalu gak bagi salam. Diaorg jawab. no problem.

mallanhead Publish time 21-2-2019 12:59 PM

William and Kate bercuti main snow bawak anak2. Dlm daily mail kata, Kate miss baby shower si polan tu sbb holiday ni dah plan lelama. Entah2 betul ke idak. Maybe mmg dia tak nak pergi. Buang masa je.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6727223/Kate-misses-Meghans-baby-shower-William-children-secret-skiing-holiday.html

Jonesy Publish time 21-2-2019 01:01 PM

Edited by Jonesy at 21-2-2019 01:04 PM

emera replied at 21-2-2019 12:44 PM
Hahahah ada yang konpius agama si amal ni pulak kang

Hahahaha... tu ler. Penin hakak
Eniwei tenkiu to yuolls ye.
@becir
@mallanhead

judicata Publish time 21-2-2019 01:16 PM

judicata replied at 21-2-2019 11:45 AM
Macam mana nak bayar homeland & nypd ek? Sbb keta yang dia pakai tu mmg plat US govt. Nypd yg dok...

Betul la forumer tdi kata. KP ada issue statement kata privately funded.




Jeng jeng jenggggg banyak duit acik wallis. Half mill for 5 days getaway.


Tp pakai security homeland & nypd atas diplomaik status boleh ke sbb private function?

Jonesy Publish time 21-2-2019 01:17 PM

mallanhead replied at 21-2-2019 12:59 PM
William and Kate bercuti main snow bawak anak2. Dlm daily mail kata, Kate miss baby shower si polan...

Tu ler, rasanye lebih kepada alasan jer ni.

cik_kambing Publish time 21-2-2019 01:52 PM

judicata replied at 21-2-2019 03:16 PM
Betul la forumer tdi kata. KP ada issue statement kata privately funded.




Bukan Acik Serena ke sponsor? Ke dia just sponsor majlis kat hotel je?

lee_sakura Publish time 21-2-2019 02:17 PM

judicata replied at 21-2-2019 01:16 PM
Betul la forumer tdi kata. KP ada issue statement kata privately funded.




megot ni menambahkan marah QE je...dh la membazir duit rakyat, idola dia rosmah ke apa megot ni

Cicisweets Publish time 21-2-2019 02:28 PM

Tak sabar tunggu Komen nour2001

eva Publish time 21-2-2019 03:16 PM

Edited by eva at 21-2-2019 03:32 PM

judicata replied at 21-2-2019 11:13 AM
Dia guna security Homeland & NYPD uuuuuuuuu. Itu guna US punya taxpayers money. Sebab dia gunakan...

scum...dua2 ng dia pijak.. chet

eva Publish time 21-2-2019 03:17 PM

lotionmilo replied at 21-2-2019 11:31 AM
Gitulah ceritanya. Anak dia yg ivy blue tuhh.

ish. tengok gmbt beyonce dr kembung perut tetiba kempis waktu duduk

eva Publish time 21-2-2019 03:20 PM

Edited by eva at 21-2-2019 03:45 PM

judicata replied at 21-2-2019 11:41 AM
Kan? Konon super secret trip which somehow everyone gets to know about it. Pastu guna homeland & n ...

ramai jumpa dia tp dorg who are you kan. takder org nak snap bagai.. gitu org buat x tau..

tetiba konon org yg kerja kat hotel bocor rahsia..

hey bish ni.. mustahil la over the private nya klau nak buat baby shower.. drpd ke nuyork baik dia buat kat carribean ke kat pulau jauh dr lensa paparazi klau betul nak berbaby shower..

x masuk akal

eva Publish time 21-2-2019 03:27 PM

judicata replied at 21-2-2019 11:45 AM
Macam mana nak bayar homeland & nypd ek? Sbb keta yang dia pakai tu mmg plat US govt. Nypd yg dok...

kata private funding..
pc kot byr. teruk betul menantu dia seorg nie

eva Publish time 21-2-2019 03:28 PM

becir replied at 21-2-2019 12:26 PM
amal ni bukan muslim sis..dia druze..

ic..labenese druze ye. tq.

eva Publish time 21-2-2019 03:31 PM

kuchenta_81 replied at 21-2-2019 12:29 PM
William and Kate betul-betul jaga privacy
jarang leak pic tgh cuti, kecuali selepas balik baru la ...

good. tp sugars si gila ni kata waktu PC dan Kate cuti cuti skiing dgn anak2 dorg, with pc ngan camilla.. dorg buat barricade mcm ni utk paparazzi..

believe me kalau sugars berckp, expect it comes from their rear end. logik dia mmg x boleh percaya.

,

eva Publish time 21-2-2019 03:38 PM

Edited by eva at 21-2-2019 03:47 PM

mallanhead replied at 21-2-2019 12:59 PM
William and Kate bercuti main snow bawak anak2. Dlm daily mail kata, Kate miss baby shower si polan...

thank you. at least the cambridge happy somewhere.

klau MM important dan baik dgn in laws dia, kat mana pon dia buat baby shower org dtg.

ala dorg sengaja buat berita mcm tu ka .. sesaja nak burukkan brf. the fact is baby shower tu takkan jd klau dia x keluarkan statement "male, pale and stale" criticizing prof d uk. Dia ingat Oxford ngan Cambridge uni tu kat US ke,dua ni top kat donia.. pelbagai bangsa jd tenaga pengajar kat sana termasuk seorg Prof Melayu.

shame megot.

judicata Publish time 21-2-2019 03:51 PM

cik_kambing replied at 21-2-2019 01:52 PM
Bukan Acik Serena ke sponsor? Ke dia just sponsor majlis kat hotel je?

Ye ke? Bukan tu spekuan sugars dia saja? Sbb KP da kata privately funded. Tp homeland security & nypd takkan org private bayar kot. Dah dia gunakan diplomatik status dia ofkos org US kena tanggung. Caitt. Satu benda pon takleh caya dia nih

Cicisweets Publish time 21-2-2019 06:43 PM

Padan muka acik Wallis kena cerca k:lol:at ig Kensingtonroyal

namieamuro Publish time 21-2-2019 07:04 PM

mallanhead replied at 21-2-2019 12:59 PM
William and Kate bercuti main snow bawak anak2. Dlm daily mail kata, Kate miss baby shower si polan...

xde maknenye kate miss the beby shower..kalau buat kt landen pn xdenye die pegi..sdgkan dok sebumbung pn dh kne halau pi rumah katak..inikan beby shower nuyork? :lol:

kate rela perabih mase dgn anak..kalau tak xdela kate mtk lebih mase dgn anak bbndg attend engagement byk2..

sharlenetexas Publish time 21-2-2019 07:36 PM

judicata replied at 21-2-2019 12:20 PM
Kenapa ramai tak suka amal ek? Sbb tak ikut hal clooney. Bila clooney komen hal wallis, orang dok...

Sis dani rox cite family amal ni terlibat ala2 cuci duit. Bisnes senjata. Sori ot.
Pages: 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT