dani-rox Publish time 22-2-2019 01:36 AM

becir replied at 22-2-2019 01:19 AM
Serious ke acik Amal Ni guna surrogate? I have a feeling clowney Ni teringin nak run for president ...

gitulah menurut gosipnya.
tak mustahil George mampu jd US prez, dgn bantuan kabel, power dan duit belah bininya;P

eva Publish time 22-2-2019 02:02 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:45 AM
apa persamaan beyonce, amal clooney dan megatron? fake bump

katanya amal sponsor private je ...

owh dorg nie committee mak mak bantal.
untung bantal bantal ni kan..
berbulan2 ada gambar paparazi.
no wonderla backup abis meggot.
sbb dorg semua fake.

eva Publish time 22-2-2019 02:08 AM

dani.. betul ka gmbr markus anderson bertebaran di site x rated? kejut I td tertengok gmbr dia dgn someone td tgh ehem ehem di twitter pastu gmbr tu kena padam... tp ummah twitter kata mmg byk gmbr x senonoh markus ni including video ehem ehem dia..and also depa kata meggot pun sama. brf terpaksa arahkan skuad M-5 utk sapu abis segala foto dan video tu.

itu dha kira tolerate abis la brf dgn si harry.
klau I jd kuin, I pegang semua evidence supaya bish tu mengalah.

dia ni ngalahkan wallis punya reputation.diangkat dr yatch girl kepada duchess.

eva Publish time 22-2-2019 02:21 AM

becir replied at 22-2-2019 01:19 AM
Serious ke acik Amal Ni guna surrogate? I have a feeling clowney Ni teringin nak run for president ...

hell no..
stick to the Hollywood sampai mati..
meggot yg jatuhkan martabat brf pun dia sanjung, hell no klau nak jd prez..
keep angan angan tu kat kepala dia je.

dani-rox Publish time 22-2-2019 02:50 AM

eva replied at 22-2-2019 02:08 AM
dani.. betul ka gmbr markus anderson bertebaran di site x rated? kejut I td tertengok gmbr dia dgn s ...

alamak ai tak jumpa pun... ke ai tertinggal bullet train:lol: tp tak heran pun, soho house kan brothel utk vvvip... tak mustahil konsultan*coughs*bapak ayam*coughs* ada gambar porno :lol:

tp kan meghan nampak genuinely happy dgn markus. siap pegang2 tangan. barangkali cinta lama berputik semula ;P

cik_kambing Publish time 22-2-2019 02:52 AM

eva replied at 22-2-2019 01:06 AM
partner business kot sis..
ingatkan lover td hahahha

OMG betul jugaI ingat partner berkasih sayang.. hahahha

pujanggacinta Publish time 22-2-2019 07:55 AM


meagain kan practice fengshui
tu psl ada pokok oren maaa...
kasi ong ong...

pujanggacinta Publish time 22-2-2019 08:01 AM


uk kan sekolah tgh cuti half term
agaknya tu psl william kate gie winter holiday...

pujanggacinta Publish time 22-2-2019 08:21 AM


kata activists... humanitarians.... charities...
time bercinta kunun camping bersaksi bulan bintang langitttt
bodoh betol sapa yg percayakan lakonan z listed artis ni

maayi Publish time 22-2-2019 09:50 AM

judicata replied at 21-2-2019 08:06 AM
IG megxit ka messyduchess letak gambar dia jalan keluar lepas kena halau sebelah gambar babi berja ...

yes. i pernah tengok. memang kelakar cara mekgan ni jalan.
lain maciam,. haha

emera Publish time 22-2-2019 10:02 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:25 AM
royal pillow dah nak balik UK

Peliknye perut kau

emera Publish time 22-2-2019 10:03 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:45 AM
apa persamaan beyonce, amal clooney dan megatron? fake bump

katanya amal sponsor private je ...

Masa wallis kawen aritu, si amal tersengih2 mcm kerang busuk nonstop.

mas79 Publish time 22-2-2019 10:03 AM

lotionmilo replied at 21-2-2019 07:50 AM
Brits tak mengamuk ke this mkcik diangkat sbg queen? Fake bump bertemu fake bump. Elok lah tuuu

Crown dlm gambar ni bukan brf punya kan.... Tertengok kat ig semalam..

maayi Publish time 22-2-2019 10:04 AM

lee_sakura replied at 21-2-2019 02:17 PM
megot ni menambahkan marah QE je...dh la membazir duit rakyat, idola dia rosmah ke apa megot ni

tersedak baca awk punya komen sis. haha
i guess kalo diorg ni kenal satu sama lain.
terus jadi bestfriend gitu.

haha

maayi Publish time 22-2-2019 10:22 AM

namieamuro replied at 21-2-2019 10:51 PM
sempena acik wallis kesayangan sugar kite yg dh touchdown kt UK..jom la tgk rumah katak yg gula gula ...

wow wow wow..
halus je cara Queen sending them to that cottage kan?

maayi Publish time 22-2-2019 10:25 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:25 AM
royal pillow dah nak balik UK

rasenya gambar mekgan ni asyik berseluar je kan sekarang?
i

coconico Publish time 22-2-2019 10:26 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:45 AM
apa persamaan beyonce, amal clooney dan megatron? fake bump

katanya amal sponsor private je ...

https://i.postimg.cc/m2v5GDdh/3-B61-D3-D4-08-B3-45-F4-9-D69-7689-B4070-FC6.jpg


Beyonce

Cicisweets Publish time 22-2-2019 10:27 AM

mas79 replied at 22-2-2019 10:03 AM
Crown dlm gambar ni bukan brf punya kan.... Tertengok kat ig semalam..

Katanya spain

eva Publish time 22-2-2019 10:34 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 02:50 AM
alamak ai tak jumpa pun... ke ai tertinggal bullet train tp tak heran pun, soho house kan bro ...

I sempat bc...
dan sempat tengok pic itew..
tp dorg dah delete..
apa pon heran gak napa meggot hepi
maybe klau apa2 jd, bapa ayem dia akan jaga dia..

eva Publish time 22-2-2019 10:35 AM

cik_kambing replied at 22-2-2019 02:52 AM
OMG betul jugaI ingat partner berkasih sayang.. hahahha

hahaha..
markus tu straight.
omid tu malas nak kata.. geli ai hahaha
Pages: 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT