Cicisweets Publish time 20-2-2019 11:15 AM

kosukeconan replied at 20-2-2019 09:34 AM
i had a field day membaca komen2 kat ig pasal meggot and staged pr sheols kat nuyork

points2 yg l ...

Kalau pompuan anak dia harap dpt lady je,mau si Charlot tu perli nanti:lol:

judicata Publish time 20-2-2019 11:19 AM

kosukeconan replied at 20-2-2019 09:34 AM
i had a field day membaca komen2 kat ig pasal meggot and staged pr sheols kat nuyork

points2 yg l ...

memang dia panggil paps untuk amik gmbr dia... sebab bila clooney kata dia kena harass macam diana semua press kata tidak bahahahaha


konon nak prove uk media wrong la. eleh. paps berbayar. siap letak barrier, guna pintu depan sedangkan ada je alternatif lain nak keluar. pastu keluar hotel kejap pastu balik lagi sebab nak buat pap walk :I muntah aku dengan si wallis nih.


pastu keluar makan dengan markus, jessica & serena takdop pon muka sedeh kena harass paps. senyum sampai ke telinga okay! sebab dulu time z lister tak penah dapat layanan cenggitu oleh media kat us. media kat uk pun bo layan je dia... manada gambar dia keluar selain royal engagements.sugars dia pulak kata ye la, da kena hurung paps kalau keluar.. tu yang wallis jarang keluar. tanak kasik can kat paps :I:I:I:I:I:I:I:I:I sugars pun delusional.

chip92 Publish time 20-2-2019 11:20 AM

maayi replied at 20-2-2019 09:22 AM
A number of royals are burried to the estate.
Scary..



kot laa ade yg bergentayang lambai2 ketuk2 pintu 5am ajak yoga sama2 ;P

judicata Publish time 20-2-2019 11:21 AM

wookiehoney replied at 20-2-2019 11:14 AM
tengok video wallis jalan dr pintu hotel
dgn smug face she clearly enjoy all the attention
plus ho ...

muka dia memberi aura kebencian kan? ;P;P;P;P;P;P;P;P;P;P


bila dia smirk time pap walk tu... ish, macam nak tampo je muka bahahahahahahah

chip92 Publish time 20-2-2019 11:22 AM

234126 replied at 20-2-2019 09:18 AM
Rasanya still ada hahaha orang nak dengar bird singing, crickets cricketing.Meggot and harry dap ...

kihkihkih kalau nyanyi takde laa malu sgt, suara froggy lg sumbanggg ;P

wookiehoney Publish time 20-2-2019 11:34 AM

judicata replied at 20-2-2019 11:21 AM
muka dia memberi aura kebencian kan?




kann.
benci betoi dgn feeling 'hey world look at me me me!"
gichew

harry plak smlm ada charity event kan.he looked so happy serving foods to the kids
lama tak nampak muka happy bila ada event.haha
nampak sgt hepi wallis takdok

eva Publish time 20-2-2019 11:37 AM

dani-rox replied at 20-2-2019 12:19 AM
adegan halau (? ) start dari min 6:44
perati tangan nek camilla mcm "syuh... syuh..." gitu



dani.. I bc semlm kat ummah twitter depa kata Royal Family mmg x boleh terima gift. cthnya majlis charles tp si Meggot dpt gift dr peminat nya.. unethical kata dorg dan x ikut protocol therefore meggot kena refuse the gift. in this video dia terima kan. Dan dan tu jugak si PC halau dorg dua sbb x ikut protocol.

baby shower tu lagi banyak hadiah... tp dorg kata dia merching.. mcm buat ala iklan berbayar utk product baby tu.. ntah apa2 dia nie

eva Publish time 20-2-2019 11:42 AM

Owlknight replied at 20-2-2019 07:17 AM
reading this makes me feel so sad sebab PH pun cari meaning for his life despite knowing is not to ...

x layak dpt title HRH.. title hanya utk first born punya anak2.. atau in case of QE sbb Queen Reign, setiap anak lelaki dia dpt Prince dna anak pompuan dia dpt Princess Royal.Dia sgt bermurah hati ng title HRH utk anak2 PW kan.. klau anak meggot, x pyh la bg HRH tu makin bongkak nnt maknya dan marhean USA sugars dia

eva Publish time 20-2-2019 11:46 AM

234126 replied at 20-2-2019 08:30 AM
i tgk angela masa her wedding pic masa tu mmg lawa sebab nampak demure shy and classy yang genui ...

cumil kan Angela.. dia mmg lawa, shy with brain, siap ada line baju sendiri A.Brown.
Prince Alfons tu.. mcm mo d cubit pipinya.. I think rambutnya lebat, x mcm Will n Harry.. I think Alfons ni mcm gentleman. Dia punya status sma mcm Harry, yg ke 6 dlm line family dia utk takhta negerinya yg kecil

eva Publish time 20-2-2019 11:58 AM

chip92 replied at 20-2-2019 11:20 AM
kot laa ade yg bergentayang lambai2 ketuk2 pintu 5am ajak yoga sama2

hahahaha..
atau nak bg tips mcmana nak memerintah negara wakakaka

eva Publish time 20-2-2019 12:01 PM

klau jln smirking tu.. bukan ke maksud dia pre plan punya shower.

anyhow... ummah Brits mmg dah bersuara. Her male, pale and stale statement punca nya and this baby shower wont shake dorg punya rasa geram kat meggot. :I

eva Publish time 20-2-2019 12:06 PM

kosukeconan replied at 20-2-2019 09:34 AM
i had a field day membaca komen2 kat ig pasal meggot and staged pr sheols kat nuyork

points2 yg l ...

pink?! now tgh imagine Princess Charlotte punya kata2 about Meggot, I am princess, she is Duchess hahaha

chip92 Publish time 20-2-2019 12:36 PM

eva replied at 20-2-2019 12:06 PM
pink?! now tgh imagine Princess Charlotte punya kata2 about Meggot, I am princess, she is Duchess...

princess in brf mmg badass kan :lol:

sharlenetexas Publish time 20-2-2019 12:37 PM

chip92 replied at 20-2-2019 11:20 AM
kot laa ade yg bergentayang lambai2 ketuk2 pintu 5am ajak yoga sama2

Bangkit dari kuburan ;P

eva Publish time 20-2-2019 12:46 PM

chip92 replied at 20-2-2019 12:36 PM
princess in brf mmg badass kan

betul tu..
charlotte tu bukan sebarangan,kecik2 dah tunjuk dia punya bakat.
pw ngab kate maybe x boleh nak ckp tegas, tp anak dorg Charlotte boleh je.

eva Publish time 20-2-2019 12:52 PM

alert.. Omid Scobie adalah royal reporter pro Meggot... dia ada twitter dan dah bg itinerary lawatan ke Morocco dgn peminat Meggot. Mcmana buleh leak info2 ni?? mmg dlm bidang kuasa dia ke? :o

eva Publish time 20-2-2019 12:57 PM

twitter KP x ckp apa pon

maayi Publish time 20-2-2019 01:44 PM

eva replied at 20-2-2019 12:01 PM
klau jln smirking tu.. bukan ke maksud dia pre plan punya shower.

anyhow... ummah Brits mmg dah...

senyum macam tu mesti hatinya cakap. yes my plan works!. haha.
tak boleh nak husnuzon dengan mekgan ni.

coconico Publish time 20-2-2019 01:58 PM

eva replied at 20-2-2019 12:46 PM
betul tu..
charlotte tu bukan sebarangan,kecik2 dah tunjuk dia punya bakat.
pw ngab kate maybe...

Charlotte ni aura dia mcm QE. ‘Don’t mess with me’ and ada authority vibes. Dia ni i relate cam Raja Nazira, anak Raja Nazrin of Perak

mizziaz Publish time 20-2-2019 02:10 PM

Maggot balik kampung sendiri di US boleh la dia "staged" the paps. Kat sana agak "peghak" sikit dgn royalties. The British mostly dah boleh baca whether its staged or genuine.
Pages: 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT