eva Publish time 21-2-2019 07:51 PM

namieamuro replied at 21-2-2019 07:04 PM
xde maknenye kate miss the beby shower..kalau buat kt landen pn xdenye die pegi..sdgkan dok sebumb ...

br baca kat twitter, sugars si meggot komen kat salah seorg royal reporter Richard Palmer (RP) psl bad treatment si sugar.. sugar kata brf tergamak suruh the sussex pindah ke frogmore cottage(FC), dah la dorg expecting baby, rumah pula kecil.

mmg x tau malu sugars ni kan. syukurlah dpt tggl kat FC tu. At least ada tmpt tggl.

si Meggot tu walau ada $5 million sebelum kahwin dgn Harry, dia rented je apartment.

lee_sakura Publish time 21-2-2019 07:55 PM

eva replied at 21-2-2019 07:51 PM
br baca kat twitter, sugars si meggot komen kat salah seorg royal reporter Richard Palmer (RP) psl ...

sugar megot ni mmg bimbo btoi...kalo perangai megot tu semegah skit kompom QE tak halau megot ngan ph & bg rumah kecik kt diorg..

eva Publish time 21-2-2019 08:03 PM

Edited by eva at 21-2-2019 08:04 PM

RP bgtau mmg ada kebenaran kisah masa di Australia tu and the news becoming out of propotion. Dia kata mmg MM had ruffled few feathers mmg benar. Tp sugar x mo terima kenyataan. Dorg nak report si Omid Scopie je kot as authentic news :lol: pemoja meghot kan. kena la nak yg sewit je :lol: sugar pasti x akan terima neutral reporter punya writing kan sbb bg dorg meggot tu goddes:I

eva Publish time 21-2-2019 08:05 PM

oh yeag.. sugar ngamok konon ada fan Kate doakan anak meggot mati..

leh.. yg extreme nie peminat meggot je yg x abis abis doakan william and his family dia x elok.

eva Publish time 21-2-2019 08:10 PM

lee_sakura replied at 21-2-2019 07:55 PM
sugar megot ni mmg bimbo btoi...kalo perangai megot tu semegah skit kompom QE tak halau megot ngan ...

bila org x pandai nak bersyukur semua benda dia whine je.. x cukup itew ini. Black American nie kebanyakkannya over the top.. pastu ada sebahagian tu yg asalnya x ada apa2 bila jd kaya menyombong bagai.

cuba bygkan how many men she had to sleep with before dpt PH? haaa...itu la yg kita boleh sum up si meggot.

klau true love, rumah kecil pun x apa asalkan loving, fun dan meriah.

emptybotol Publish time 21-2-2019 09:34 PM

eva replied at 21-2-2019 08:03 PM
RP bgtau mmg ada kebenaran kisah masa di Australia tu and the news becoming out of propotion. Dia ka ...

Grrrrr.. harap2 la ada yg record perangai sebena meggot ni baru lah sugar dia nak percaya kot dia ni mcm mana..

cik_kambing Publish time 21-2-2019 10:14 PM

eva replied at 21-2-2019 10:03 PM
RP bgtau mmg ada kebenaran kisah masa di Australia tu and the news becoming out of propotion. Dia ka ...

Omid Scobie tu katanya pernah couple dengan Marcus Anderson kawan SOHO si Acik Meghan. Benar kah?

namieamuro Publish time 21-2-2019 10:37 PM

eva replied at 21-2-2019 07:51 PM
br baca kat twitter, sugars si meggot komen kat salah seorg royal reporter Richard Palmer (RP) psl ...

naseb brf laen xde socmed..kalau x mau sugars ni serang acc queen e mtk mcm2 utk wallis..on behalf{:1_550:}

kalau wallis humble, down to earth, xde nye org bg bad treatment..ini laki die baru perabih mase dgn bdk2 dr golongan kurg mampu..tup tup kuar brite die dok perabih setgh juta kt nuyork sane..private jet pn dh bole tanggung beribu bdk/family kurg mampu..siap 2 bijik kete nk angkut segala luggage die dr nuyork tu..tah ape die dh shopping sane

kate william pn naik katebang rakyat marhein je tau..terkejut marhein dlm tu tetibe muncul muke future king/queen dlm flight tu..couple ni sebolehnye xmo overspent duit brits..acik wallis? sure ke private funded..dlm hati i tak caye ok

yg kaye tu queen e..harry pottur tak sekaya ituu nk perabih bg bini dok tmpt most expensive suite kt amareka sane..kasut die pn bertampal tak tukar2..baju2 bini pn pak harry tanggung..acane tu;P

eva Publish time 21-2-2019 10:37 PM

Edited by eva at 21-2-2019 10:43 PM

emptybotol replied at 21-2-2019 09:34 PM
Grrrrr.. harap2 la ada yg record perangai sebena meggot ni baru lah sugar dia nak percaya kot dia...

dorg worship dia.. dah mkn dadah bernama megot.. x akan tengok kebenaran tau. yuck.

eva Publish time 21-2-2019 10:41 PM

Edited by eva at 21-2-2019 11:46 PM

cik_kambing replied at 21-2-2019 10:14 PM
Omid Scobie tu katanya pernah couple dengan Marcus Anderson kawan SOHO si Acik Meghan. Benar kah?

dont know about it.. markus anderson tu rasanya straight. si omid tu sotong hahha.. td jenguk jenguk kat twitter psl si Markus..
oh mak.. pic dia dgn meggot pastu kat sebelah pic dorg tengok gmbr dia ngan pompuan berambut itam tgh ehem ehem..
mcm tu sekali level si markus, bertebaran gambar dan video porn dia.. :( .. yg ni dorg kat twiter kata, klau betul apa dorg kata, ewww..

cik_kambing Publish time 21-2-2019 10:48 PM

eva replied at 22-2-2019 12:41 AM
dont know about it.. markus anderson tu rasanya straight. si omid tu sotong hahha.. td jenguk jeng ...

Tatau betul ke tak, sebab dari blog

namieamuro Publish time 21-2-2019 10:51 PM

sempena acik wallis kesayangan sugar kite yg dh touchdown kt UK..jom la tgk rumah katak yg gula gula acik wallis takley terime;P



frogmore cottage dulu


frogmore cottage tak brp nak latest..kne tgu reporter up gambar lps acik wallis perabis berjuta tuk renovate rumah katak ni:lol:


dkt frogmore cottage tu la tmpt semadinya mendiang Wallis simpson


mendiang Wallis Simpson





eva Publish time 21-2-2019 10:58 PM

Edited by eva at 21-2-2019 11:04 PM

namieamuro replied at 21-2-2019 10:37 PM
naseb brf laen xde socmed..kalau x mau sugars ni serang acc queen e mtk mcm2 utk wallis..on behalf ...

tq.. I second you.
klau QE ada twitter or ig ac I definitely say dia akan jd team Megxit, team Kate hahaha.. ;Pconsidering how bad ass QE is, kacang je dia kerjakan meggot tu.

bless William and Kate, naik flight commercial pun sebenarnya merapatkan hubungan future king and queen dgn rakyat. Mesti rakyat suka. No wonder la ummah Brits ni syg kat couplr nie.

about Harry and Meggot. dua2 spoil.. x tau sampai bila la QE dan brf boleh sabar. Dorg tunggu baby surrogate tu lahir kot dan akan bertindak. By now dorg bg je meggot buat perangai. So in the future klau QE kata x mo ng title even lord or lady kat budak tu sbb dia lahir dr ibu surogate, at least marhean UK rasa ok.

ada dlm brf yg ada anak melalui surrogate tp dorg ni sedara jauh QE. Apa pun dr pembacaan saya, anak dr surrogate mom nie anak x sah taraf sbb biological mom n dad x kahwin so si meggot say bye bye for everything she dreamt of. Hak dia langsung x sma ngan anak2 Pw dan KM.

budak tu x salah. yg salah adalah org yg pretend to be his biological mom tu.

eva Publish time 21-2-2019 11:06 PM

cik_kambing replied at 21-2-2019 10:48 PM
Tatau betul ke tak, sebab dari blog

partner business kot sis..
ingatkan lover td hahahha

eva Publish time 21-2-2019 11:09 PM

namieamuro replied at 21-2-2019 10:51 PM
sempena acik wallis kesayangan sugar kite yg dh touchdown kt UK..jom la tgk rumah katak yg gula gula ...

how dare gula gula meggot bgtau ini rumah manyak kecil..
apa badan dorg heavy sgt ker nak kata rumah nie kecil?
berbahagialah sbb rumah tu lengkap
hari hari boleh bg bunga kat kuburan Wallis.
Makin berapi hangat membara acik Megot tengok rumah x seagam rumah Kate.

coconico Publish time 21-2-2019 11:46 PM

Edited by coconico at 22-2-2019 12:07 AM

namieamuro replied at 21-2-2019 10:51 PM
sempena acik wallis kesayangan sugar kite yg dh touchdown kt UK..jom la tgk rumah katak yg gula gula ...

Tak sangka QE ni ada wicked sense of humor gak. Befitting sgt ngan MM Frogmore cottage tu. Tpt ni akan sentiasa mengingatkan/menghantui MM dgn kisah wallis. Tpt pun low standard compare dgn royal asset yg lain kira bersesuaian dgn MM

dani-rox Publish time 22-2-2019 12:22 AM

kate dan wills pi bercuti ya? tahu2 2-3 bulan akan datang, announce puan catherine preggy lg :lol:

dani-rox Publish time 22-2-2019 12:25 AM

royal pillow dah nak balik UK :lol:

https://media.gettyimages.com/photos/meghan-duchess-of-sussex-is-seen-in-the-upper-east-side-on-february-picture-id1131036964

https://media.gettyimages.com/photos/meghan-duchess-of-sussex-is-seen-on-february-20-2019-in-new-york-city-picture-id1126315023

dani-rox Publish time 22-2-2019 12:45 AM

apa persamaan beyonce, amal clooney dan megatron? fake bump :lol:

katanya amal sponsor private jet flight utk meghan. baik ada makna tuuu hahaha
clan alamuddin ni otak bisnes, dia org akan himpit siapa2 yg bg keuntungan. tengok george clooney lepas kawen kontrak dgn amal. family amal dpt publisiti dan kedudukan dlm hollywood spt diidamkan, george plak dpt $$$. kenapa org benci the clooneys? dia org suka bersyarah psl refugees, perang dan anti pemilikan senjata api. padahal keluarga amal tersohor sbg arm dealers di Timur Tengah. btw amal, mcm meghan, just loves being celebrity, paps and the limelight.

becir Publish time 22-2-2019 01:19 AM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:45 AM
apa persamaan beyonce, amal clooney dan megatron? fake bump

katanya amal sponsor private je ...

Serious ke acik Amal Ni guna surrogate? I have a feeling clowney Ni teringin nak run for president, tu yg terima amal, a human right lawyer..sgt padan nak jadi first lady..
Pages: 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT