eva Publish time 22-2-2019 10:36 AM

pujanggacinta replied at 22-2-2019 08:01 AM
uk kan sekolah tgh cuti half term
agaknya tu psl william kate gie winter holiday...

x lama cutinya.. half term..

eva Publish time 22-2-2019 10:37 AM

emera replied at 22-2-2019 10:03 AM
Masa wallis kawen aritu, si amal tersengih2 mcm kerang busuk nonstop.

sbb dia tau..
brf dlm genggaman.
tp dia lupa.. brf tu jgn nak dimainkan..
silap haribulan jd mcm diana..

eva Publish time 22-2-2019 10:38 AM

Edited by eva at 22-2-2019 10:39 AM

coconico replied at 22-2-2019 10:26 AM
Beyonce

selamat.. kempis terus perut.

maayi Publish time 22-2-2019 11:01 AM

emera replied at 22-2-2019 10:03 AM
Masa wallis kawen aritu, si amal tersengih2 mcm kerang busuk nonstop.

amal nampak peluang untuk bisness in future.
tu sengih sampai telinga.

maayi Publish time 22-2-2019 11:05 AM

eva replied at 22-2-2019 10:37 AM
sbb dia tau..
brf dlm genggaman.
tp dia lupa.. brf tu jgn nak dimainkan..


Diana tu jadi camtu sebab brf ke sis.
Malas nk gugel. haha

eva Publish time 22-2-2019 11:34 AM

maayi replied at 22-2-2019 11:01 AM
amal nampak peluang untuk bisness in future.
tu sengih sampai telinga.

org mcm ni brings nothing but shame.
keluarga bisness senjata
dia jd lawyer..
I think untuk kepentingan family segalanya mungkin.

coconico Publish time 22-2-2019 11:35 AM

Edited by coconico at 22-2-2019 11:37 AM

https://i.postimg.cc/J4sNMC0F/3-DD76381-E07-E-4-B64-B27-B-56-D4067-ED889.jpg

{:sigho. Agak2nya camne le jln ceritanya? Had enuf betul dgn delusional americans ni

maayi Publish time 22-2-2019 11:37 AM

coconico replied at 22-2-2019 11:35 AM
. Agak2nya camne le jln ceritanya? Had enuf betul dgn delisional americans ni

Kesian retis ni. mesti kena kutuk kaw2 ngn ummah britain. haha..
muka pun lebih kurang dah.
yg lelaki tu.. amik ler yang semenggah sikit.

eva Publish time 22-2-2019 11:52 AM

maayi replied at 22-2-2019 11:05 AM
Diana tu jadi camtu sebab brf ke sis.
Malas nk gugel. haha

diana punya kes more pd dia kena buli,
tp QE kan lambat bertindak dgn marriage PC ngan Diana.
masa dorg divorce mmg brf cukup dibenci oleh Brits. Dorg syg gila kat Diana kan.
Kalau QE uruskan cepat hal Pc dan Diana, x da la kes org sangka Diana mati sbb konspirasi bagai.
Dia meninggal sbb dilanggar oleh org mabuk..

kes meggot nie.. haa sbb lambat bertindak la si meggot berjaya menubuhkan anggota cults bernama sugars yg berperangai teruk.

bukan setakat teruk, derange dan pastinya otaknya x betul

eva Publish time 22-2-2019 11:54 AM

geli tengok sugars yg agungkan yatch girl as duchess dorg.. eww..

eva Publish time 22-2-2019 11:57 AM

google meaning yacth girl td.. eww .. :funk:
mmg pompuan yg berdir kat yatch dan terima duit for sex.. maksudnya mmg slut.
sorihr jumaat I mencarut :shutup:..

maayi Publish time 22-2-2019 12:02 PM

eva replied at 22-2-2019 11:57 AM
google meaning yacth girl td.. eww ..
mmg pompuan yg berdir kat yatch dan terima duit for se ...

haha sis, biasa kalo jadi orang mcm yatch girl ni cantik wangi je kan.
yang mekgan ni macamana yer? yang orang komen dia punya pun ada bau bila duduk kat kerusi.
hahahahahhaha
dengan rambutnya yang jelas nampak kelemumur n oily mcam xbasuh seminggu.


eva Publish time 22-2-2019 12:03 PM

maayi replied at 22-2-2019 12:02 PM
haha sis, biasa kalo jadi orang mcm yatch girl ni cantik wangi je kan.
yang mekgan ni macamana ye ...

dia gedik..
dia mungkin wangi semerbak..
pandai melayan kot

annehuda Publish time 22-2-2019 12:06 PM

eva replied at 21-2-2019 11:46 AM
off topic..
Hampshire County Council buat announcement salah.. dorg buat pengumuman Prince Philip h ...

tgk gmbr terbaru prince phillips tu ya ampun tuanye beliau. tp sihat lg nk drive kan

eva Publish time 22-2-2019 12:12 PM

kat nuyork tu mcm2dia buat kn.. rambut pun makin berkilat

eva Publish time 22-2-2019 12:13 PM

coconico replied at 22-2-2019 11:35 AM
. Agak2nya camne le jln ceritanya? Had enuf betul dgn delusional americans ni

pls la...pompuan ni pisau cukur

eva Publish time 22-2-2019 12:15 PM

annehuda replied at 22-2-2019 12:06 PM
tgk gmbr terbaru prince phillips tu ya ampun tuanye beliau. tp sihat lg nk drive kan

yeap.. dulu dia kat navy kan so badan still tough.
dia sekrg 97 tahun.. x lama lg jd centurian mcm Queen Mother

eva Publish time 22-2-2019 12:17 PM

Edited by eva at 22-2-2019 12:19 PM

muka PP mcm character dlm Adam Family, uncle botak dorg ;P Uncle Fester

eva Publish time 22-2-2019 12:22 PM

si meggot nie klau bc kat twitter geleng kepala kita bc kisah dia..

depa la citer yg gmbr x senonoh dia ada d internet. dia mana malu kan cerita sensasi mcm nie..

org mcm ni sanggup buat apa sja hatta jual diri dia demi fame, money and status.

judicata Publish time 22-2-2019 01:03 PM

dani-rox replied at 22-2-2019 12:45 AM
apa persamaan beyonce, amal clooney dan megatron? fake bump

katanya amal sponsor private je ...

clooney pun orang kata closeted gay kan? tapi tanak come out of the closet sebab apahal tah.
Pages: 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29 30 31 32
View full version: Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle


ADVERTISEMENT