CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Attention Seeker. Padan Muka Kena Tinggal Laki."-Netizen Dah Bosan, Mohon Rita Rudaini Berhenti 'Meroyan'

13-10-2021 02:10 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 10394| Komen: 92|Original author: Oleh: Cari-Saiful

Description: Macam tak berkesudahan apabila Rita Rudaini tak habis-habis bercakap tentang vaksin.
Macam tak berkesudahan apabila Rita Rudaini tak habis-habis bercakap tentang vaksin.

Ini katanya sebelum ini.



Disebabkan itu, ramai dah bosan bila ulang-ulang perkara sama sampai netizen mohon agar Rita berhenti 'meroyan'.

Menurut Gempak, dalam satu forum, netizen komen:

"Siap sedialah duit dalam bank kalau terkena Covid-19, bayar sendiri tau. Jangan mengemis dengan netizen. Hospital duduk di private, tak payah susahkan kakitangan hospital kerajaan.

Malah ada yang mempersoalkan kenapa Rita berkongsi gambar lama percutiannya kalau dia tak hadap nak melancong atau rentas negeri.


"Tak teringin merentas tapi muat naik gambar holiday. Dia ingat orang nak kesian? Lambat lagi.

Ada juga yang meminta agar jangan layan Rita yang dianggap lapar perhatian.


Foto: IG

"Perempuan kurang kasih sayang. Biar dia bercakap seorang diri di Instagram. Dasar attention seeker. Padan muka kena tinggal laki."-CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote friedfishsoup 13-10-2021 02:15 PM
Banyak betul thread acik rit ni.
Quote Minami2013 13-10-2021 02:23 PM
Isu yg sama.. perlu buka thread baru ke semata satu komen netizen.. saiful wartawan cari..  what to expect!
Quote RatuDunia94 13-10-2021 02:45 PM
Dah nak masuk 2022 iols dh bosan dgn issu vaksin vs antivaks ni.. lantak lah.. jaga je diri sendiri..
Quote novlin 13-10-2021 02:47 PM
ternyata nama rita masih relevan dlm industri
ramai yg masih rindu rupanya sbb masih bertenggek kt IG rita
dr zaman tak ada covid... sampai zaman bercovid..
thehtap nama ada dalam list bodgos...
padahal xda gusip sensasi pun ttg dia...
Quote mojarean 13-10-2021 02:57 PM
Jap2 nape aku rasa komen2 netizen termasuk komen pak menteri mcm sama je dlm forum ni? Dorang sume dpt inspirasi dari sini ke?
Quote babelina 13-10-2021 03:15 PM
Ya Allah.. aku takut btl la ngn dia nie.. ckp x beringat.. nek lana tu aku x heran.. dia berlaki.. nek ritrude nie xde sapa.. ke dia mmg x kisah kna covid sbb nanti klau dia xde ank2 dia terus ex jaga.. mgkn la kn.. tu psl dia x kisah vaksin ke x..
Quote chinta89 13-10-2021 03:20 PM
muak dh psl betina sekor ni siyes meh aku mencarut sb x tahan dh tgk si sewel ni merempan. kalau bukan psl ex laki hensem yg dia x leh move  on, mesti psl vaksin, x hbs2 isu dua ni jer dari dlu!
Quote KamikuP 13-10-2021 03:31 PM
Ada ke pentaksub Ritrud tambun tulang ni.. cer muculkan diri yaacc
Quote abadi84 13-10-2021 03:32 PM
novlin replied at 13-10-2021 02:47 PM
ternyata nama rita masih relevan dlm industri
ramai yg masih rindu rupanya sbb masih bertengge ...

Sbb perempuan yg terpaling kan dia ni.
Terpaling penyayang terpaling solehah, mutfi2 pun kalah dgn dia.
Terpaling meroyan pun CikRit jua..
Quote gigi 13-10-2021 03:35 PM
patutlah ditinggalkan laki.....kaki meroyan ropa2nya
Quote damian_lee 13-10-2021 03:40 PM
for me aku xkisah sangat sapa yang xnak amik baksin tu
tiap orang ada POV masing2 ......

tapi bila dah menyalak sepanjang masa mcm ni
rasa nak tenyeh cabaiiiii je

meroyan benda ntah apa2
yang duk highlight ex shuben pun x sudah2 ....

apa ke heiiii kooo niiii


and aku jarang komen thread dia meroyani .......
sbb malas ... banyak sangat thread royanan dia

marilah kita sama2 buat bodohkan sahaja dia ni
Quote abadi84 13-10-2021 03:46 PM
RitRude ni kl7 meroyan, abis alat sulit semua keluar segala.

Mmg brzikir bahasa kesat ke ape hari2 smp tak malu nak tulis benda2 gitu kat socmed???
Quote asudau 13-10-2021 04:01 PM
nanti dah pindah masuk rumah flat PPRT baru berhenti meroyan...

Quote phone_5 13-10-2021 04:23 PM
dia kan hebat.


apa mufti mufti semua cakap...ustaz ustazah cakap semua diletakkan bawah kaki dia.
tak perlu layan dia ni..cuma dia kena ingat ..hidup bermasyarakat..
jangan sombong dan berlagak  sangat.langit tidak selalu cerah...jangan lah bongkak

jangan lar asyik provoke orang yang dah vaksin..skrg ni pula sindir kerajaan dan doktor yang penat lelah jaga negra.
nanti bila duit dah x de simpanan duit dalam bank dah makin susut...ko nak cari mana duit...
ko pun mesti akan keluar berjalan jalan beli barang keperluan..
masa itu baru ko tahu langit itu tinggi rendah
Quote phone_5 13-10-2021 04:25 PM
novlin replied at 13-10-2021 02:47 PM
ternyata nama rita masih relevan dlm industri
ramai yg masih rindu rupanya sbb masih bertengge ...

hai ririut...ko dah makan ubat belum
nampak ke sana ke sini...mcam macam perangai.
bipolar ye....sian..
pergi lar berubat jumpa doktor pakar psikiatri
Quote manehnya 13-10-2021 04:29 PM
Harap nenek baca, tp nenek ni sejenis x bleh dtegur langsung... Mana mkn nasihat, bila kena kecaman terus play victim, n play card janda ibu tunggal dia tuh
Quote phone_5 13-10-2021 04:37 PM
manehnya replied at 13-10-2021 04:29 PM
Harap nenek baca, tp nenek ni sejenis x bleh dtegur langsung... Mana mkn nasihat, bila kena kecaman  ...

saya baca dan ingat apa yang dia tulis cerca itu ini.

nak tgok berapa lama dia mampu bertahan tanpa aktiviti sosial?..berapa lama dia mampu bertahan tanpa bekerja ?

Quote belilies 13-10-2021 05:54 PM
Korang ni pun..


Ayat kene betul. Kene tinggal laki is sooo yesterday.


Patutnya, patut tade laki yg nak dekat.
Quote gekkou 13-10-2021 06:01 PM
hari tu meroyan bila rezeki nk berlakon kena tarik
kau berkejar2 nk masuk syurga kan?
benda paling simple, nk tutup aurat itulah benda paling susah
dan itu pn kau belum mampu buat

Lihat semua komen(92)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:51 AM GMT+8 , Processed in 0.088459 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top