CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Rumah Tangga Bermasalah, Siti Saleha Tuntut Cerai

13-10-2021 02:27 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 47904| Komen: 287|Original author: Oleh: Saiful

Description: Foto: IGRumah tangganya berhadapan masalah.Terbaharu Siti Saleha selaku plaintif hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan kes penceraiannya.Berita lanjut menyusul.. ...
Rumah tangga Siti Saleha kini berdepan dengan masalah.

Menurut mStar Online, Siti Saleha selaku plaintif hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Klang, Selangor pada pagi Rabu bagi sebutan kes penceraiannya.

Foto: IG

Prosiding dilakukan di hadapan Hakim Syarie, Mohd Hairuddin Ab Rahim dan berlangsung kira-kira pukul 10 pagi itu turut dihadiri suaminya, Ahmad Lutfi Azhar.

Perkara ini agak mengejutkan ramai kerana aktres ini tidak pernah berkongsi tentang hal peribadinya.

Hasil tinjauan, kali terakhir dia memuat naik gambar bersama suami adalah pada  24 Mac lalu.

Foto: IG

Siti Saleha dan Ahmad Lutfi mendirikan rumah tangga pada 28 Julai 2017.




Empat tahun kahwin, mereka tidak dikurniakan cahaya mata. -CARI



Bagus

Marah

Terkejut
1

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Masukkeluar 13-10-2021 02:32 PM
Edited by Masukkeluar at 13-10-2021 02:37 PM

eh hari tu elok je bergambar celebrate birthday dgn husband?  
diam diam tak show off lovey dovey pn bermasalah jgk rmh tangga..hmm
gmbr laki kt ignya masih ada lagi ya. lol.
Quote missmeornot 13-10-2021 02:35 PM
sayangnya la hai..mcm x sangka sheol akan bercerai..tp pernah baca kata suaminya jenis baran xtau la betul ke tak
Quote AbukRokok 13-10-2021 02:36 PM
duet bukan segala galanya?
apa lagi pompuan mao
Quote QueenIsolde 13-10-2021 02:38 PM
Aiyoo hri tu skodeng tgok elok lagi 2 org ni. Lakinya pun nampak jenis appreciate sallywho ni.
Quote sharlenetexas 13-10-2021 02:38 PM
Lakinya ptd ke?
Quote RatuDunia94 13-10-2021 02:39 PM
AbukRokok: duet bukan segala galanya? apa lagi pompuan mao


Kecantikan bukan segala-galanya? Apa lagi lelaki mau?


For perkahwinan ni bg certain people hanyalah utk halalkan/legalize hubungan je. Perempuan cantik kahwin dgn lelaki kaya tp x berupa. Win2 situation. Perempuan dpt kemewahan. Lelaki dapat pompuan cantik. At one point bila dh bosan bercerai je lah..
Quote chinta89 13-10-2021 02:40 PM
omg... jgn laaaaaa Mia Adrina!


kita doa yg baik2. sheols ni blakn best, pernagai pun xde yg menjengkelkan.

org kata kalau tayang bahagia tu sbnnrya x bahagia pun. dh tu dia bukan jenis menayang sgt pun, tetap ada masalah jgk.. so skg ni bahagia ke tak bahagia ke bkn sb tayang menayang.

sy doakan siti saleha n suami jumpa penyelesaian..
Quote Nenasketum 13-10-2021 02:41 PM
Acik porem, sila be smarter. Usahlah dok percaya apa yang depa tayang kat soc med, menipu jer semua tu.
Quote kakasotong2 13-10-2021 02:42 PM
Edited by kakasotong2 at 13-10-2021 02:43 PM

Terkejut nya baca, sebab xpenah hint ada masalah ke apa.

Sebab baran ke uols? Teringat kes porumer cerita dia buat drama sebabak kat kedai makan dulu. Marah2 orang kedai tu. Xsilap meols husband Sally ni la
Quote Prickford 13-10-2021 02:43 PM
Wow tekejut jugak. Sebab sepanjang kawin takde ribut2 psl pasangan ni.
Plus tak dgr apa2 pon tentang permasalahan dia. Jenis tutup rapat2 ni.
Apakah puncaaaa.... Adakah shuben sheolls tidak berduit? Sheolls nak solo, nak bebas belakon bagai, jadi retis? Apakahhhh!!!????
Quote markonahlah 13-10-2021 02:44 PM
Dah macam drama   #7hm mia nak mintak cerai dgn kusyairi
Quote fifie_olin 13-10-2021 02:45 PM
ntah la aku x bekenan tgk laki sheols ni
Quote Gomea 13-10-2021 02:46 PM
Laki dia lantikan politik kan? Dah takde job kot
Quote NFBZCantik 13-10-2021 02:47 PM
Terkejutnyaaa baca. huhu.

Semoga yang baik baik sahaja
Quote Nnasda53 13-10-2021 02:47 PM
Semoga baik2 je hendaknya.
Terkejut juga.
Quote JohnyEnglish 13-10-2021 02:52 PM
Abang rela menerima Siti semula walaupun Siti pnh meninggalkan abg demi lelaki yg lebih kaya dulu
Quote kucingitam 13-10-2021 02:56 PM
aduhai saleha...
Quote lasagna 13-10-2021 02:56 PM
uikss tetiba jer ni. xpe laa dah mungkin btul lah kot ada issue.
moga sallywho tabah dgn dugaan ini.
Quote AshkieLa 13-10-2021 02:58 PM
abangnya bercerai..
adiknya bercerai juga ke..

semoga dipermudahkan...

Lihat semua komen(287)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:05 AM GMT+8 , Processed in 0.086419 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top