CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Dapat Lebih 60 Ugutan Bunuh, Keselamatan Caprice Diawasi 24 Jam Sehari

14-9-2021 09:46 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 6065| Komen: 22|Original author: Ole: LilRose

Description: "Saya berada dalam pengawasan keselamatan selama 24 jam sehari sejak tiba di Kuala Lumpur."
Kredit foto: IG


"Saya berada dalam pengawasan keselamatan selama 24 jam sehari sejak tiba di Kuala Lumpur."

Caprice menerusi Instastory meluahkan rasa serabutnya apabila menerima banyak ugutan bunuh sejak pulang dari Mesir pada 6 September lalu.



Kredit foto: IG

Sehingga kini, penyanyi rap itu mendedahkan menerima lebih 60 ugutan bunuh dalam masa dua bulan.



Kredit foto: IG

Caprice atau Ariz Ramli, 33, menegaskan dia tidak akan berdiam diri apabila berterusan menerima ugutan sedemikian.

"Penat juga bro kalau kena buka balik IG, cari ugutan masing-masing," katanya menjawab saranan seorang pengikut yang meminta dia membuat laporan polis.


Kredit foto: IG

Katanya, dia hanya mahu memberi tumpuan pada bisnes, keluarga misi dan menyelesaikan pelbagai isu bersama pihak polis sebaik tamat kuarantin.


Kredit foto: IG

Terdahulu, Caprice mendedahkan menerima ugutan yang menghalangnya daripada datang ke Pulau Pinang.

Takut tak jumpa jalan balik kata individu terbabit.

Semoga tiada apa-apa yang buruk berlaku kepada Caprice kerana banyak misi yang belum selesai. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
2

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 14-9-2021 11:03 PM
Sian dak tupi nasik
Quote idril 14-9-2021 11:11 PM
tang mana ugutan bunuhnya kat dm tu? x jumpa
Quote LadyCarefree 14-9-2021 11:49 PM
Setakat DM atau komen macam tu pun polis kena jaga dia 24/7? Suruh dia duduk lokap polis la siap pekej makan free.
Quote nakkomenjugak 15-9-2021 12:07 AM
Tetiba netijen suci jadik along aa....
hebat
semua untuk dewata yang ditaksub
dan nanas busuk
Quote trexxxxxi 15-9-2021 12:30 AM
Kesian piuk noxxa kesayangan meol
Jangan sedih tau

Kita baik ramai shayang
Quote matbad 15-9-2021 02:03 AM
trexxxxxi: Kesian piuk noxxa kesayangan meolJangan sedih tau Kita baik ramai shayang

siap noxxa hahahahaha. mamat ni cepat koyak la. try hard nak jadi seseorang tapiiiiiii...... sadis hidup beliau
Quote Hoola 15-9-2021 02:33 AM
Edited by Hoola at 15-9-2021 02:37 AM

Zmn pndemik nizmnbuatdosakering
Semua mcm xdak bnda nk buat, dok ke hp sj bmediasoooosialll
Netzen ke,retis ke..2x5 5x2
Hang kata aku,aku kata hang
Live ke,x live ke
Lpstu bpjngan sindirmnyir,samanmmyaman
Yawnnnnnnnn
Nmpknsgt xde life ke komeeeeeeee
Quote depresio 15-9-2021 03:51 AM
Pemuja dewabit mmg lain mcm skit
Lepas tu kes dgn mamu pulak.
Padahal mamu tu yg usik dia dah apesal supooerters mamu nk bantai/ugut cap pulak?
Quote bulalof 15-9-2021 09:42 AM
kdg2 dia ni over reacting......
Quote pxlbb 15-9-2021 10:40 AM
Umur nak masuk 40 tak tenang lagi gaduh mcm budak sekolah mamat ni. Tlg la sesiapa sini amek buat laki.
Quote Rogue98 15-9-2021 10:50 AM
Amende lah dia ni...x habis2 citer2 bodoh syok sendiri.
Quote NurAlia14 15-9-2021 11:57 AM
pxlbb replied at 15-9-2021 10:40 AM
Umur nak masuk 40 tak tenang lagi gaduh mcm budak sekolah mamat ni. Tlg la sesiapa sini amek buat la ...

Eiii mcmana nk buat laki kalo asyk kita kita kita
Quote imanjannah 15-9-2021 12:22 PM
dah2 la tu cap oii.. cuba bawak tone down sikit
Quote laksmanabentan 15-9-2021 12:26 PM
hahahahaaa...
alolololo perangai budak2 sgt...

Quote TODS 15-9-2021 12:30 PM
Edited by TODS at 15-9-2021 12:32 PM

Alaaa yg ugut tu pun...asyik dok mentioned anak antoo sharnaz kat penang...mcm laa terer sgt sharnaz tu kat penang...acah samseng jaa...ngan pompuan2 sskjp pun terciduk...hehe
Quote cikbudu 15-9-2021 03:07 PM
Lps ni dok diam2 dik, baca buku ke, mengaji ke...
Quote xAthenax 15-9-2021 03:18 PM
Dewa PVA glue punya cybertroopers
Quote bulalof 15-9-2021 04:46 PM
terasa sgt diri tu OG kot? Pfffttt.....
Quote dudaberhias 15-9-2021 04:51 PM
manusia2 pemuja manusia yang layak mampos kerana bakal terbakar dalam neraka jua sebab nak membunuh orang... aduhai iq 2 digit ke tu dik...

mesti jenis bodoh dalam agama dan pelajaran...
lepastu masa kecik hanya reti wheelie basikal..
sekolah kelas akhir sekali atau tengah2...

Lihat semua komen(22)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

21-4-2024 12:07 AM GMT+8 , Processed in 0.066676 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top