CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Kat Europe Baru Tahu Vaksin Tu Penting"- Haflin Nazri Aziz

3-9-2021 10:26 AM| Diterbitkan: Cari-Azza| Dilihat: 12848| Komen: 58|Original author: Oleh: Cari-Azza

Description: Kadang-kadang bukan golongan anti vaksin, tetapi kerana tidak mempunyai pengetahuan mengenai vaksin sebagai langkah pencegahan.


Kadang-kadang bukan golongan anti vaksin, tetapi kerana tidak mempunyai pengetahuan mengenai vaksin sebagai langkah pencegahan.

Mungkin itu yang dirasai isteri ahli politik, Datin Seri Haflin Nazri Aziz yang baru menyedari vaksin penting setelah berada di luar negara.

Kenapa? Dalam Malaysia tak cukup pendedahan ke?


Foto : Twitter


Menurut Haflin, setelah berada di negara Eropah, baru dia mengetahui dengan suntikan vaksin ianya memudahkan kehidupan seperti ke cafe, restoran dan muzium. Jika tiada vaksin semua tempat di atas tidak boleh dijejak.

Jadi, dengan adanya dua dos suntikan vaksin, ia memudahkan perjalanannya ke pelbagai negara nanti kerana ada tempat yang memerlukan dua dos.


Foto : IG

Ianya membuatkan netizen berasa marah. Kenapa baru sekarang sedar? Sedangkan dari dahulu, seperti tidak percaya katanya.


Foto : IG

Atau baru sedar setelah ditegur mat saleh?



Mungkin dengan tindakan Malaysia yang membenarkan hanya dua dos sahaja boleh memasuki tempat tertentu, ianya akan menyedarkan lebih ramai betapa pentingnya melengkapkan dos vaksin. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
4

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Tinot7 3-9-2021 10:29 AM
Kalau kat luar negara, dia akur jahh.. masa kat mesia?

Menurut Haflin, setelah berada di negara Eropah, baru dia mengetahui dengan suntikan vaksin ianya memudahkan kehidupan seperti ke cafe, restoran dan muzium. Jika tiada vaksin semua tempat di atas tidak boleh dijejak.
Quote MsKathryn 3-9-2021 10:33 AM
Bodoh la ko … acah2 je
Quote Themilo 3-9-2021 10:42 AM
english macam taik kambing.. sebutir-sebutir, meleret-leret..
Quote bukan_ustazah 3-9-2021 10:42 AM
Berapa banyak la nak buka benang mek pelin ni .. masuk jelah benang sedia ada.
Quote mawarika 3-9-2021 11:17 AM
Mek ni bukak mulut sebutir-sebutir bodoh dia terkeluar
Quote KIM.K 3-9-2021 11:33 AM
Direct translation otak melayu
Quote kotakominami 3-9-2021 11:46 AM
Huhu..kalau kat malaysia masuk cafe kena tunjuk sijil vaksin maunye dia terbalik meja....kat europe tetibe celik akal cause u r nobody
Quote misuke 3-9-2021 11:46 AM
Ada ke gambar anaknye g sekolah kt sana
Quote damsel_fiji 3-9-2021 11:50 AM
buduh la kau budu
Quote _blackbird 3-9-2021 11:50 AM
Kat malaysia laki nya menteri. Dia tak vaksin pon takda siapa berani tak kasi dia masuk kedai etc. Kat europe dia bukan siapa2 kalau security tak kasi masuk kedai mmg dia tak dpt lah masuk
Quote blue_blur 3-9-2021 12:09 PM
Kepentingan / fungsi utama Vax : kemudahan untuk kesana kesini.
Level IQ: ................................
Quote epal_putih 3-9-2021 12:15 PM
macam nak dok sana teruh jer mek

ok bye2..
Quote kucingitam 3-9-2021 12:26 PM
sebenarnya dia nk bagitau kat rakyat marhaen sekalian yang dia ada kat europe je.. esok lusa dia nak gi London tu hah...marhaen dpt ke gi london? hah gitu...
Quote husna_amal 3-9-2021 12:35 PM
Mek bimbo dia ni.
Quote mama_neko 3-9-2021 01:05 PM
hahahahah... kalau kat sini, tak bagi masuk harus la meroyan sambil suruh bodyguard terbalikkan meja check in my sejahtera.. hehehehehehe
Quote spitsid 3-9-2021 03:09 PM
Sheols ni nampak bodoh kan. Sebab kat europe sana nanti susah nak jalan-jalan europe nak tunjuk kat followers tu yang baru nak pergi cocok. Kalau kat malaysia mau dia cari pasal dengan pekerja2 yang tak bagi dia masuk. Kat kl ada tak bawak anak2 jalan p muziumm?
Quote Zaien 3-9-2021 03:15 PM
ko duduk la sana diam2 ye..
Quote nakkomenjugak 3-9-2021 03:18 PM
hahahah menusuk sungguh ayat twitter last tu
all hail mat saleh
kalau deme kata we hate asians dia pun yeh i hate asians too wp she pun asian gituu

haihhhh budu bimboooo ni.
Quote Jennyrol 3-9-2021 04:49 PM
Sebelum die p luar negara tu mmg die x vaksin la eh?

Lihat semua komen(58)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 04:43 PM GMT+8 , Processed in 0.088147 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top