CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Daiyan Trisha Diserang Panick Attack Sebab Kucing

9-8-2021 10:28 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 2296| Komen: 13

Description: Tular di media sosial milik pelatun lagu ‘If I’ baru ini, di mana Daiyan Trisha meluahkan dirinya hampir mengalami serangan panik kerana menyangka kucing kesayanganya Jonathan hilang di rumah.
Tular di media sosial milik pelatun lagu ‘If I’ baru ini, di mana Daiyan Trisha meluahkan dirinya hampir mengalami serangan panik kerana menyangka kucing kesayanganya Jonathan hilang di rumah.


Berdasarkan perkongsian Daiyan di Instagram, penyanyi dan pelakon jelita ini menyangkakan bahawa kucingnya itu hilang tetapi setelah puas mencari rupanya kucing kesayangannya itu menyorok di sebelakang cermin.

Foto: IG

“Hampir kena serangan panik sebab saya sangka Jonathan hilang, rupanya dia menyorok di belakang cermin.” Luah Daiyan

Dalam masa yang sama, Daiyan juga menyatakan begini rupanya bagaimana rasa kehilangan anak dan rupanya di dalam foto yang dimuatnaik di Instagram Story itu adalah bagaimana kusut dan rasa tidak menentu kerana tidak menemui Jonathan.



Foto: via murai.my

“Begini rupanya rasa kehilangan anak, foto ini menunjukan keadaan minda saya yang sedang hiperventilasi dan kehilangan diri saya sendiri.” Luahnya lagi

Pelakon dan penyanyi berbakat ini juga meluahkan, dirinya hampir membatalkan ke semua mesyuarat untuk hari ini dan bersedia untuk mengambil cuti, tetapi setelah menemui kucingnya itu segalanya berjalan dengan lancar.



“Hampir membatalkan semua mesyuarat saya hari ini dan bersedia untuk mengambil cuti. Terima kasih tuhan.” Luah Daiyan.




Nasib baik Jonathan tak hilang cuma menyorok saja, nakal betul! -CARI

Sumber: Murai.my

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote NazRysha 9-8-2021 10:31 AM
orang yang tak bela kucing mesti akan ckp ngada2 kan
tapi kucing ni bila kita bela, ya ampun bila hilang rasa macam separuh nyawa pergi
Quote slyfynx 9-8-2021 10:35 AM
Aku bela kucing...
But still aku rase mende ni x thread worthy.
Quote imanda 9-8-2021 10:38 AM
NazRysha replied at 9-8-2021 10:31 AM
orang yang tak bela kucing mesti akan ckp ngada2 kan
tapi kucing ni bila kita bela, ya ampun bila h ...


btol. anak2 i ada byk n bila.biar drg main2 then kena kira cukup ke tak sebab penah hilang dua ekor, dah cuak cari merata dah pk mcm2 rupa2nya dia.p myorok bawah sofa, ya allah men hide n seek plak dia. kuss smangat
Quote nakkomenjugak 9-8-2021 10:45 AM
elelele amboiiii biasa tuuu
main sorok2 pulakkk dia
babap kang
comel je posing sebelah gitar tu
Quote bulalof 9-8-2021 10:50 AM
alahaiii...
Quote salmon-suki 9-8-2021 11:16 AM
Seriously?? Panic attack?? Kalau ckp risau tu faham laa sbb ai pn bela miaw jgk,so selalu risau kalau dia xde kt rumah tp smpai panic attack ni mcm mengarut je..tp retis dan hyperbole,mmg takleh dipisahkan lah..
Quote mamajawie 9-8-2021 11:41 AM
disebabkan iollss peminat kucing so iollss nak kabo memang risau sgat kalu kucing takde depan mata..i feel you kali ni jurhhh sis dayan
Quote minah_selekeh 9-8-2021 12:46 PM
Rasa panic sikit pun dah over claim panic attack.. Anything for a headline bila dah sendu kan..
Quote sukacactus 9-8-2021 02:14 PM
So gossipnya jonathan ni ank sapa sebenarnya
Sapa parents kandung dia
Haa gitu laaa
Quote aderaderker 9-8-2021 02:45 PM
Kembali kita ke benang Daiyan Trisya walaupun nothing worth gossiping as always pun..

What with reputz Cari and Daiyan ni ye?
Kejar kpi ke
Quote I.K.A888990 9-8-2021 03:30 PM
tetibe kita plak terasa panik baca psl daiyan ni
Quote caca_eric 10-8-2021 02:08 AM
Kenapa takda org nak komen kat sini..

Btw comel kucing dia..
Quote Lagubestbest 10-8-2021 02:01 PM
NazRysha replied at 9-8-2021 10:31 AM
orang yang tak bela kucing mesti akan ckp ngada2 kan
tapi kucing ni bila kita bela, ya ampun bila h ...

yup. I ada jaga stray cat bela luar rumah je. Mula2 takat baling ikan, kemudian sakit (adala tu bergaduh ke apa) nampak kurus beli makanan kucing, beli susu kucing. Kadang2 kucing nampak tak bersih, beli shampoo berus towel bagai plak mandikan seminggu sekali. Banyak gak spending nak jaga cat, kalau sakit tu private mahal gak. Musim hujan, memula pakai je kayu2 ada simpan tapi lama2 beli cage kecik, kemudian beli cage lawa sket atap modified bagi teduh nampak gak la kucing tu lepak dalam tu tapi tak pernah tutup pintu or kunci pun.. bila dah put on effort, walaupun I anggap tu homeless cat je tak pernah bawak masuk rumah pun, terkilan gak kalau kucing tetibe hilang/ mati kena langgar ke apa kan?

Lihat semua komen(13)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

15-8-2022 09:29 AM GMT+8 , Processed in 0.065847 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top