CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Siti Sarah Meninggal Dunia

9-8-2021 07:05 AM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 93910| Komen: 1129|Original author: Oleh: Saiful

Description: Sirti Sarah yang bertarung nyawa selepas dijangkiti Covid-19 menghembuskan nafas terakhir pada jam 5.13 pagi Isnin.
Sirti Sarah yang bertarung nyawa selepas dijangkiti Covid-19 menghembuskan nafas terakhir pada jam 5.13 pagi Isnin.

Penyanyi itu meninggal dunia di  Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) Universiti Kebangsaan Malaysia.


Foto: IG

Suaminya, Shuib memaklumkan perkara tersebut melalui Instagramnya.

"Bidadari syurga saya pergi buat selama-lamanya. Mohon sedekahkan Al-Fatihah."




Lebih merutun hati, Sarah pergi tanpa sempat mentap wajah bayinya Ayash Affan.-CARI




Bagus

Marah
2

Terkejut
4

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (6 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote fazamania 9-8-2021 06:04 AM
Ya Allah..tak sangka.
Semoga rohnya dicucuri rahmat. Al fatihah
Quote meteorspeed 9-8-2021 06:07 AM
Sedih la aku.. Dah nagis dah
Quote Laracrop 9-8-2021 06:08 AM
fazamania replied at 9-8-2021 06:04 AM
Ya Allah..tak sangka.
Semoga rohnya dicucuri rahmat. Al fatihah

Moga sarah d tempatkan bersama bersama orang yg beriman..Allahhu..sedih plak rasa
Quote Laracrop 9-8-2021 06:09 AM
meteorspeed replied at 9-8-2021 06:07 AM
Sedih la aku.. Dah nagis dah

Terkejut sangat..moga sarah tenang bersama penciptaNYA dan d tempatkan dalam kalangan orang beriman san beramal soleh
Quote DARSITA 9-8-2021 06:10 AM
Inna Lillahi wa inna ilayhi raji'un.

Semoga Yang Esa berikan ketabahan kpd Shuib dan anak anak dlm menghadapi ujian ini.

Kesian bilaman anak anak, suami dan keluarga tak boleh lah tatap wajah utk kali terakhir.
Quote epis 9-8-2021 06:10 AM
               
Quote acik79 9-8-2021 06:10 AM
Al-Fatihah buat Siti Sarah binti Raisuddin
Quote Lengkong 9-8-2021 06:11 AM
rasa sedih sangat nangis jugak lah, tak sangka
Quote shaun_bb 9-8-2021 06:12 AM
Al Fatihah Siti Sarah.
Quote makadek 9-8-2021 06:12 AM
Aku tgh tunggu subuh
Nitik jua air mata sebak semacam
Semua terlalu pantas
Sungguh aku insaf
Pemergian arwah contoh utk kita2 hargai hidup
Quote MissYouSayang 9-8-2021 06:12 AM
Allahu..aku nak menangis...
Quote GegarVaganja 9-8-2021 06:14 AM
Allahu. Sarahhhhhh.

Quote ciksaenara 9-8-2021 06:14 AM
Innalilahiwainailahirajiunn... Tak sangka...padahal dia excited sngat nak dapat baby..
InsyaAllah moga syurga tempat Sarah...
Quote kerisnaga 9-8-2021 06:14 AM
Inna lillahi wainnailaihi rajiun. Dari Allah dia datang. Kepada Allah dia kembali.
Salam takziah buat shuib sekeluarga. Moga tabah hadapi dugaan ini. Semoga arwah ditempatkan bersama org2 yang beriman.
Al- fatihah

Quote AnnaMarrytta 9-8-2021 06:14 AM
Selamat jalan buat siti sarah ke negeri abadi


Quote belon 9-8-2021 06:16 AM
Alfatihah.. Semoga dipermudahkan segala urusan
Quote sfrnna 9-8-2021 06:17 AM
Al fatihah buat siti Sarah. Tak sangka secepat ini.  Semoga shuib tabah. Terkesan sangat.
Quote cap_ayam 9-8-2021 06:18 AM
Innalillahiwainnailaihirojiun. Salam takziah buat keluarga. InshaAllah syurga tempatnya Siti Sarah binti Raisudin.
Quote faiz-za 9-8-2021 06:18 AM
Semoga arwah ditempatkan di kalangan yang beriman
Harap shuib dan family kuat dan tabah
Semoga baby dapat membesar dengan sihat nanti

Lihat semua komen(1129)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 02:20 AM GMT+8 , Processed in 0.076533 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top