CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

Kejap-kejap Cek CCTV, Macam Mana Zizie Izette Nak Berlakon Balik Ni?

24-8-2020 03:40 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 6865| Komen: 26

Description: Pelakon Datin Zizie Izette meluahkan terpaksa melupakan sementara waktu hasrat ingin kembali beraksi di set penggambaran kerana berat hati meninggalkan anak-anak di rumah.
Kredit foto: IG Zizie


Pelakon Datin Zizie Izette meluahkan terpaksa melupakan sementara waktu hasrat ingin kembali beraksi di set penggambaran kerana berat hati meninggalkan anak-anak di rumah.

Perkara itu dikongsikannya menerusi satu hantaran di Instagram.



"Sejak bekerja ni, selalu balik lambat. Macam mana eh ibu-ibu yang kena bekerja tinggalkan anak di rumah?" tulisnya.

Malah, katanya dia sering meminta pengasuh menghantar video dan memeriksa keadaan anak menerusi kamera litar tertutup (CCTV).



"Macam mana nak berlakon balik macam ni. Jawabnya, lambat lagi!" ujarnya.

Zizie berkahwin dengan Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Seri Bung Moktar Radin pada Disember 2009 dan dikurniakan kembar lelaki berusia dua tahun, Aadam Zac Izette dan Aaleph Zeke Izette serta anak perempuan, Aalisa Belle Izette berusia lapan bulan selain dua anak angkat iaitu Nayla Nurjenna, 4 dan Aaric Zayn Izette, 2. - CARI
1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (1 people)

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Mamason 24-8-2020 03:48 PM
comei3 anak dia...putihh
Quote jejarihalus 24-8-2020 03:52 PM
Suka betul tgk zizie izzeti ni... Anak2 kandung dan anak angkat dilayan sama rata... Kemana sahaja diangkut
Quote rbmy 24-8-2020 03:58 PM
Takyah keje la sebab bung pas ni jd KETUA MENTERI, duit banyak nanti bole pi obersea
Quote bellaamsar 24-8-2020 04:03 PM
Kalau x silap dia ada cafe kan? Dove cafe ke namanya
Quote minahmanja 24-8-2020 04:19 PM
comel ank2 dia.. kecik tu mcm lazy eye skit ke..?
Quote babynina30 24-8-2020 04:26 PM
jejarihalus replied at 24-8-2020 03:52 PM
Suka betul tgk zizie izzeti ni... Anak2 kandung dan anak angkat dilayan sama rata... Kemana sahaja d ...

Yes iklas gila dia syg sama semua
Quote Normabaru 24-8-2020 04:29 PM
Kenapa video ig dia nmpk mcm dirancang.. Bdk2 tgk tb ingt dia heran nmpk mak pak dia.. Kalau dh kenyang mkn. Dpt plak katun fav.. Xgerak walau seinci okay!!! Hahahaha
Quote swateng1 24-8-2020 04:32 PM
suka tgk zizie layan anak2.. memang jenis sayang budak2.
Quote Belibis 24-8-2020 04:42 PM
Berlakon ni pekerjaan,untuk cari duit,untuk bayar itu ini.Kalau dah laki duit berkoyan wat apa nk sakit2 kepala.parking jer la kat umah.
Quote hasniey 24-8-2020 04:48 PM
Normabaru replied at 24-8-2020 04:29 PM
Kenapa video ig dia nmpk mcm dirancang.. Bdk2 tgk tb ingt dia heran nmpk mak pak dia.. Kalau dh keny ...

Anak sis je kot mcmtu.anak sedara ai kalau tgh tgok kartun pon bila dgr kete bapak dia masuk rmh terus tgl semua.panggil2 excited sbb seharian xjumpa kan.org xsmpat masuk rmh lg dia dh start cerita itu ini
Quote Mrperfect2 24-8-2020 05:19 PM
berderet2 anak.... subur betul bung mokhtar ye....
Quote soflala 24-8-2020 05:26 PM
Comel2 dan tertib je anak-anak beliau. Suka tengok
Quote oggy 24-8-2020 05:35 PM
Normabaru replied at 24-8-2020 04:29 PM
Kenapa video ig dia nmpk mcm dirancang.. Bdk2 tgk tb ingt dia heran nmpk mak pak dia.. Kalau dh keny ...

Tak jugak.. my anak buah lebih kurang besar2 dioranf ni, bila ayah diorang balik kerja.. bergegas ke depan pintu jerit2 panggil ayah dia sambil gegar2 pintu grill.
Everyday ok, walaupun time tu diorang tgh syok main ke, makan ke, tgk tv ke..
Quote Normabaru 24-8-2020 06:43 PM
hasniey replied at 24-8-2020 04:48 PM
Anak sis je kot mcmtu.anak sedara ai kalau tgh tgok kartun pon bila dgr kete bapak dia masuk rmh t ...

Haa.. Mungkin lain bdk lain gen lain style. Hehe
Quote missfaris 24-8-2020 07:49 PM
Babies so cuteeeeeeeee {:love
Quote mizkajura 24-8-2020 09:09 PM
Alahai. Bahagianya Ada anak ramai
Quote Belibis 24-8-2020 10:00 PM
mizkajura replied at 24-8-2020 09:09 PM
Alahai. Bahagianya Ada anak ramai

Anak ramai kalau sangkak buana pun tak menjamin kebahagiaan kak jura wehh..
Kena ukur poket jugak.
Quote mizkajura 24-8-2020 10:48 PM
Belibis replied at 24-8-2020 10:00 PM
Anak ramai kalau sangkak buana pun tak menjamin kebahagiaan kak jura wehh..
Kena ukur poket jugak ...

Ya betul......



Aku saja nak share.....Aku tetap suka tgk family bahagia yg Ada ramai anak2. Gituuuu
Quote YomiuriLandMae 24-8-2020 11:01 PM
nasib anak dorg ni chomel2..

Lihat semua komen(26)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:42 AM GMT+8 , Processed in 0.071302 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top