CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Budak Tu Pakai Glove Bagi Anjing Makan, Korang Pegang Awek Main Suap-suap" - Caprice

24-8-2020 01:57 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 8963| Komen: 38|Original author: Oleh: LilRose

Description: Video tular remaja lelaki memberi anjing jalanan makan turut mendapat perhatian Caprice yang berpendapat perbuatannya itu tidak sepatutnya dikritik.
Video tular remaja lelaki memberi anjing jalanan makan turut mendapat perhatian Caprice yang berpendapat perbuatannya itu tidak sepatutnya dikritik.

Menerusi video di Instagramnya, Caprice menyifatkan perbuatan remaja terbabit sebagai satu amalan murni kerana kasih pada haiwan.



Kredit foto: IG

"Ada je pihak yang akan komen benda tu haram. Sebenarnya, kita kena lihat situasi.

"Budak ni pakai sarung tangan dan sentuh anjing sebab nak beri makan.

"Yang korang sentuh awek korang tu, konfem awek hang boleh makan sendiri. Kahwin dulu baru main suap-suap. Haram is haram, bro," katanya.



Tegasnya, sesuatu perbuatan itu juga bergantung pada niat seseorang. Malah, Caprice mendedahkan bahawa arwah datuknya pernah membela anjing untuk menjaga kebunnya. - CARI

Bagus

Marah
2

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Friends Rank (2 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cmf_premierleag 24-8-2020 02:22 PM
senduuuuuuuuuuuu
ada je nak mencapub sana sini
Quote slyfynx 24-8-2020 02:28 PM
Chop, ramai je org melayu bg anjing makan, termasuk aku.
Tp idok le nk videokan.
Sibuk je topinasi ni pun
Quote mdhelmi 24-8-2020 02:29 PM
jgn kata bg makan
aku siap bela
mmg best bela anjing ni
dengar kata
Quote RatuDunia94 24-8-2020 02:30 PM
Sebimbo2 lopa.. superbimbo lag heols ni jd juri mewakili netizen semalam.. langsung xde function..
Quote LostStar 24-8-2020 02:43 PM
anjing ni bijak kan.. suruh duduk dia duduk.. cumelllll....cuma x blh gomoi jek.. kang gomoi kne cuci balik.. tp si caprise ni ada jekkk nk masok isu mana2.. demi nk dpt highlight kot kan..
Quote debab_78 24-8-2020 02:47 PM
RatuDunia94 replied at 24-8-2020 02:30 PM
Sebimbo2 lopa.. superbimbo lag heols ni jd juri mewakili netizen semalam.. langsung xde function..

Markah sampai 99%

Apoooooo!

Quote mieymiey 24-8-2020 02:48 PM
Iols tengah menahan jari jemari.
Quote Sazida 24-8-2020 03:03 PM
Agknya kalau budak tu tlg bg mkn kt babi, family dia pun mesti ada bela babi jugak. btw apa yg hot psl botak ni ek? Aku penah play video dia, dgr dia ckp aku macam whatttttt?? Try hard nak kedengaran mcm rappers holiwud ckp. Choiii! Duk malaysia jahh pun!
Quote lasagna 24-8-2020 03:09 PM
woww topinasi skrg pandai berkata-kata..
Quote minguk 24-8-2020 03:27 PM
penting ke dia ni?
Quote husna_amal 24-8-2020 03:29 PM
Sebab tu jangan suka sangat rakam kalau iya pun kita buat baik. Tak semua orang akan beranggapan perkara baik malah mengecam.
Quote ell768 24-8-2020 04:42 PM
rindu pulak anjing jiran aku...kalau dia ada sure tunggu time aku balik rumah..lepas tu goyang2 ekor then berdiri kat gate suh aku garu2 kepala dia..comey..
Quote swateng1 24-8-2020 04:49 PM
pasaipa dia cakap utagha?
Quote anak_bunian 24-8-2020 05:29 PM
cakap melayu je takleh ke si botak ni.....
Quote lattehazelnut 24-8-2020 05:46 PM
Jawapan dia sebenarnye xde input pape pun..
Quote knnk 24-8-2020 06:52 PM
mdhelmi replied at 24-8-2020 02:29 PM
jgn kata bg makan
aku siap bela
mmg best bela anjing ni

Wah breed apa, bang?
Seekor je ke?
Quote lavendernovella 24-8-2020 07:03 PM
Sedekah boleh buat jadi kaya,..
Quote kivio 24-8-2020 07:20 PM
kahkah baiklah ustat kaprik
Quote mdhelmi 24-8-2020 08:33 PM
knnk replied at 24-8-2020 06:52 PM
Wah breed apa, bang?
Seekor je ke?

ntahla breed mongolia kot
anjing biasa je
tapi dah mati kene patuk ular

Lihat semua komen(38)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 06:17 AM GMT+8 , Processed in 0.076228 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top