CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

Masih Pantang, Fasha Sandha Dah Keluar Sambut Hari Lahir

23-8-2020 03:46 PM| Diterbitkan: Cari-Saiful| Dilihat: 16322| Komen: 84|Original author: Oleh: Saiful

Description: Baru sahaja bersalin kira-kira tiga minggu lepas, Fasha Sandha dilihat sudah keluar berjalan-jalan.
Baru sahaja bersalin kira-kira tiga minggu lepas, Fasha Sandha dilihat sudah keluar berjalan-jalan.

Sepatutnya ibu berpantang duduk rumah sahaja dan disebabkan itu pelakon ini menerima kritikan daripada netizen.



Difahamkan, Fasha keluar menyambut hari lahir anak saudaranya.

Di Instagram, Fasha memuat naik gambar berserta kapsyen, "Demi anak buah sulung mami, dalam berpantang pun mami sanggup keluaq."



Apa lagi, ruangan komennya diserang dengan pelbagai kata-kata sinis dan negatif.

Setakat sambut hari lahir, bukan urusan penting pun kata mereka.

Foto: IG
Namun ada juga yang menyokong Fasha dengan menyatakan tiada salahnya nak keluar kalau empunya diri dah kuat dan pandai jaga diri.

Apa pun doakan yang baik-baik sahaja untuk Fasha sekeluarga. -CARI

1

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (4 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • akies


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote djzara81 23-8-2020 03:48 PM
Mayb Fasha dah kuat & ready nk kuar rumah. Tapi gamba atas muka dia still pucat.
Quote YomiuriLandMae 23-8-2020 03:53 PM
lantak la dia nak kuar pun.. dia punya badan dia sendiri tau la nak jaga.. aiyoo
Quote barfi 23-8-2020 03:53 PM
Your body, your choice..
Quote dudaberhias 23-8-2020 04:05 PM
biarlah dia nak keluar ke tidak... yang kena covid dia jugak nanti... chuolsss tau haperrr... ni semua salah cek non
Quote LautBiru52 23-8-2020 04:05 PM
Bab pantang ni ikut la badan sendiri. Kalau rasa dah kuat ok je nak keluar. Takde masalah pun. Cuma jgn la terlalu byk berjalan.
Quote chinta89 23-8-2020 04:08 PM
biarlah dia, kalau dia sakit dh tua2 nt ada gak modal korang nk bahan dia balik.


tp kan setakat nk sambut besday tu, penting sgt ke?? kalau x bpantang sekalipun, aku xde la gigih nk keluar di musim covid neh
Quote CinnamonR 23-8-2020 04:22 PM
Biar pi kat dia la..anaknya yang ni muka mcm chinese plak
Quote Lailerthee 23-8-2020 04:23 PM
Mmg saje cari hencapan klu tak takkan caption gitu
Quote kakyungpilah85 23-8-2020 04:40 PM
Lantak ko laa.. Badan ko.. Nak bentan ke ape ke.. Suka ati ko laa.. Kang org tegur merempan lak cakap sibuk hal dia..
Quote RatuDunia94 23-8-2020 04:46 PM
Buruknya rupa kek tu..
Quote krustykrab 23-8-2020 04:53 PM
Netizen penyibuk...bior dia le
Quote fazila17 23-8-2020 05:08 PM
Saja nak buat content ig

Kalau tak update apa2 macam tak dak life pulak

Takkan nak bermodalkan anak2 jah
Quote AvaAdore 23-8-2020 05:12 PM
Ala anak dah 3, dia tau la apa yg dia buat
Quote Cekgushilla 23-8-2020 05:54 PM
Kalo tak bwk baby takpa
Kalo bwk bby aku nk kecam
Quote anony-mous 23-8-2020 06:12 PM
Di zmn cobid ni agak bodoh bebal jugak kalau keluar waktu pantang mggu ke 3. Antibody blum kuat dah berani keluar. Kalau angkut baby skali mmg bertingket2 bodohnya
Quote Bihungoreng 23-8-2020 06:17 PM
Dia dah bertudung ke skang?
Quote ariellin 23-8-2020 06:37 PM


Tak kisah pun nk keluar dlm pantang sbb badan sndiri tp simpan sendiri ok kut

Quote scarflicious 23-8-2020 07:07 PM
Umur dah byk. Jagalah. Bukan lama pon pantang tu oi. Lagipon skrg musim covid. Awak lemah. Anak tu antibodi x kuat. X pasal je nnti. Org komen bukan benci tapi syg. Kalau kemaruk naw nak keluar jgn lah upload kat socmed.. Org caci jgn marah. Awk yg meminta.
Quote cikkittydiva 23-8-2020 07:13 PM
Dia bukan berpantang sgt pun
.masa anak yg dgn jejai dulu pon org kecam dia mandikan baby duduk terkangkang...

Lihat semua komen(84)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 03:29 AM GMT+8 , Processed in 0.072224 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top