CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Gosip Socmed Lihat artikel

"Ada Orang Membawang Pasal Kita" - Siapa Dengki Sangat Dengan Jasmin Hamid Dan Anak?

4-1-2019 05:27 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 16697| Komen: 76|Original author: Oleh: LilRose

Description: Dalam kemas kini terbarunya di Instagram, pelakon Jasmin Hamid mendakwa ada pihak gemar membawang mengenai dirinya dan anak lelaki, Haziq Macquistan.
Dalam kemas kini terbarunya di Instagram, pelakon Jasmin Hamid mendakwa ada pihak gemar membawang mengenai dirinya dan anak lelaki, Haziq Macquistan.


Kredit foto: IG Jasmin Hamid

Menerusi luahannya itu, dipercayai cakap-cakap buruk yang membabitkan anaknya bermula apabila dia mula berjinak dalam dunia lakonan.



"Sayang, ada orang membawang pasal kita, biarkan saja sebab ia hanya sepanjang lidahnya saja.


"Orang yang positif saja, kita kawan okay.

"Ibu tau anak ibu seorang yang kuat semangat dan sentiasa positif, rezeki di tangan Allah bukan di tangan manusia," tulisnya.



Kepada siapa ditujukan kata-kata itu? Bukan senang mahu memuaskan hati semua pihak. Dalam dunia ini, pasti akan ada yang iri hati dengan kejayaan dan rezeki dimiliki. - CARI
15

Bagus
13

Marah
13

Terkejut
13

Sedih
14

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 4-1-2019 05:50 PM
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?
Quote multinicky 4-1-2019 05:51 PM
hebat bukan...
Quote awaynepian 4-1-2019 05:53 PM
xde rupa husband dia pun...
lebih pada kemelayuan...
Quote misc 4-1-2019 06:30 PM
Bila masa dia ni kahwin.
Quote Sayawanieta 4-1-2019 06:38 PM
putehkundor replied at 4-1-2019 05:50 PM
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?

Rasanya bekas suami dia mix. Ireland kot
Quote Umare 4-1-2019 06:50 PM
Rupa helok anak dia ye... Ala2 norman hakim
Quote berusjamban 4-1-2019 06:54 PM
Anak pompuan dia huduh giler kan
Quote Spicymami 4-1-2019 07:32 PM
berusjamban: Anak pompuan dia huduh giler kan

  

Dia ada anak pmpuan ke xtau pon. Siyesla huduh
Quote samshik 4-1-2019 07:33 PM
putehkundor replied at 4-1-2019 05:50 PM
dia pernah kahwin ngan omputih ke sis?

Laki dia lg hensem dr anak she olls.. Nama ian apa tah.. But hensem arr
Quote samshik 4-1-2019 07:34 PM
Nah:

http://ww1.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2000&dt=0123&pub=utusan_malaysia&sec=Hiburan&pg=et_02.htm

Cer click
Quote Spicymami 4-1-2019 07:40 PM
Dah tgok kat ig laaa tu anak pmpuan dia ke i tot adik beradik jasmin..  Xdelah huduh pun myb sbb kurus n petite n muka nmpk mcm lebih berusia dr jasmin..

Or jasmin yg babyface smpi ke tua
Quote fahdramli 4-1-2019 08:14 PM
Ex husband dia mix ireland nama Ian. Imgat dulu masa kawin lewat 90an tu dia pakai songket ijau.. Lawa sangat
Quote fahima80 4-1-2019 08:20 PM
Besar dah anak jasmin ni. Rasa baru je lagi tengok budak ni dalam majalah2 tahun 90an. Btw ex husband jasmin ni dulu lagi hensem dari anak dia ni.
Quote inspektoremos21 4-1-2019 08:23 PM
Masa kecik2 dulu ank dia ni chubby kan. Bila dah besar ni agk nya dah pandai la nak jaga body bagai. And iols pernah tgk ig story anak jasmin ni. Sopan & nmpk behave budak nya. Tak mcm ammar ank che ta bajet cool acah bad boy playboy
Quote asfaz 4-1-2019 08:27 PM
Spicymami replied at 4-1-2019 07:40 PM
Dah tgok kat ig laaa tu anak pmpuan dia ke i tot adik beradik jasmin..  Xdelah huduh pun myb sbb kur ...

yang anak perempuan  tu kan anak angkat. sebelum jasmin kawin dah ada ank angkat
Quote inspektoremos21 4-1-2019 08:29 PM
Spicymami replied at 4-1-2019 07:40 PM
Dah tgok kat ig laaa tu anak pmpuan dia ke i tot adik beradik jasmin..  Xdelah huduh pun myb sbb kur ...

Jasmin pernah kahwin ke sebelum dgn lelaki ireland tu? Dgn lelaki ireland tu jasmin just ada seorg ank yg Haziq ni je. Setahu iols yg perempuan tu ank angkat. And ada lelaki lagi seorg. Iols rasa ank angkat jugak kot. Kulit gelap2.
Quote kiah_mai_pulak 4-1-2019 08:31 PM
Mintak lah anak tu masuk hero remaja. Body ada rupa ada..
Quote RatuDunia94 4-1-2019 08:37 PM
berusjamban replied at 4-1-2019 06:54 PM
Anak pompuan dia huduh giler kan
Jasmin berkata kehidupannya masih sama seperti dulu dan bahagia dengan dua orang putera dan seorang puteri hatinya.

Mereka adalah Rohana, 29, Lukhman Hakim, 22, dan Ian Haziq, 16. Rohana dan Lukhman adalah anak angkat yang dibesarkan sejak Jasmin berusia 20 tahun. Manakala Ian Haziq merupakan anak kandung beliau bersama Ian Rashid.


anak pompuan tu anak angkat cuols...
Quote RatuDunia94 4-1-2019 08:42 PM
Rasanya anak sheols ni sebaya anak sheila rusly yg bongsu tu..

Sbb dulu masa zaman sekolah iols ada terbaca x silap kat majalah HAI ada pasal story Jasmin Hamid tgh mengandung.. ada gambar Jasmin Hamid n Sheila Rusly sebelah2 perut membuyung..

Pastu beberapa minggu kemudian ada gambar deols baru lepas beranak kat spital.. x silap deols beranak selang beberapa hari je..

Cepat masa berlalu..

Lihat semua komen(76)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 12:16 PM GMT+8 , Processed in 0.074765 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top